Ortak Açıklama

Ortak Açıklama

Son dakika ortak açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortak açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortak açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortak Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortak açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.780 ortak açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ortak açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Beyaz Saray'dan 'Kızıldeniz' açıklaması: Husiler sorumluluğu üstlenecek
Beyaz Saray'dan 'Kızıldeniz' açıklaması: Husiler sorumluluğu üstlenecek Kızıldeniz’de Yemenli Husilerin ticari gemilere yönelik artan saldırıların ardından kurulan ‘Refah Muhafızları Operasyonu’ adlı görev gücüne katılan ülkeler de dahil olmak üzere birçok ülke, Kızıldeniz’deki saldırılara ilişkin ortak açıklama yaptı. Açıklamada, “Husiler saldırılara devam etmeleri halinde sonuçların sorumluluğunu üstlenecektir” denildi.
4.01.2024 Dünya
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?
Hac iptal mi, hacca gitmek yasaklandı mı? Suudi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi ertelendi. Kulüpler Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle sahaya çıkmama kararı alarak Türkiye'ye döndü. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak açıklama yayınlarken, yaşanan süreçle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de bir açıklama geldi. Söz konusu olayın etkileri devam ederken sosyal medyada Suudi yetkililerinin Türklerin hacca gitmesine yönelik yasak kararı aldıkları yayılmaya başladı. Söz konusu paylaşımlarından ardından vatandaşlar “Hac iptal mi oldu, hacca gitmek yasaklandı mı? Suuidi Arabistan’da Türklere hac yasaklandı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
30.12.2023 Gündem
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı!
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüpleri ortak bir açıklama yaptı. Söz konusu gelişmenin ardından Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı sorgulanırken Suudi Arabistan kralının kim olduğu sorgulanmaya başlandı. İşte Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı ve Suudi Arabistan kralı kim, sorusunun yanıtı…
30.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin ortak değeridir"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizin ortak değeridir" Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Suudi yetkililerle yaşanan kriz sonrası ertelenirken siyasilerden açıklamalar geldi.
30.12.2023 Gündem
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtti.
6.11.2023 Gündem
Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz
 Ankara'da kritik Gazze görüşmesi! ABD Dışişleri Bakanı Blinken: Buradaki derin endişeleri biliyoruz Dışişleri Bakanı Fidan Ankara'da ağırladığı ABD'li mevkidaşı Blinken'la mesafeyi korudu, ortak basın toplantısı düzenlenmedi. Uçağın önünde açıklama yapan Antony Blinken ateşkes için tarih veremedi, diplomatik kaynaklar ise Ankara'nın tam ateşkes istediği bilgisini verdi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’la görüşmesinin ardından havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blinken, “Buradaki derin endişeleri biliyoruz. Gazze’deki korkunç bedeli görüyoruz. Filistinlilerin, masum sivillerin ödediği bedeli görüyoruz." dedi.
6.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var
Bakan Fidan'dan Danimarkalı mevkidaşına: Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ortak açıklama yaptığı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen'in "Hamas terör örgütüdür" ifadesine, "Terörle ilgili yorumlarımızda farklılık var. Bizim terör örgütü olarak tanıdığımız YPG ve FETÖ’yü başka ülkeler terör örgütü olarak tanımamakta, aynı şekilde biz de Filistin devletinin bir parçası olan, devlet sisteminde siyasal parça olan Hamas’ı terör örgütü olarak tanımadığımızı kendilerine söyledik. Ama bu sivillerin öldürülmesini kabul ettiğimiz manasına gelmiyor, en başında kınadığımızı söyledik" karşılığını verdi.
27.10.2023 Gündem
Demet Özdemir'den dekolteli havuz paylaşımı! 'Demet güzel, elbise değil'
Demet Özdemir'den dekolteli havuz paylaşımı! 'Demet güzel, elbise değil' Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 Mayıs'ta tek celsede sona ermişti. Ayrılığın ardından Demet Özdemir arkadaşlarıyla birlikte tatile çıkmıştı. Sosyal medya sayfasından sık sık tatilde bikinili karesini yayınlayan Demet Özdemir şimdi ise havuz başında göğüs dekolteli elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
11.06.2023 Magazin
Sinan Oğan 2. tur kararını açıkladı: Erdoğan'ı destekleyeceğiz
Sinan Oğan 2. tur kararını açıkladı: Erdoğan'ı destekleyeceğiz Sinan Oğan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turu için hangi ittifakı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
AK Parti'den Zafer Partisi'ne ziyaret! Kurtulmuş ve Özdağ’dan ortak açıklama
AK Parti'den Zafer Partisi'ne ziyaret! Kurtulmuş ve Özdağ’dan ortak açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 2. tur görüşmesi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Kılıçdaroğlu 10 milyon sığınmacıyı getirdiniz dedi. Şu anda Türkiye'de 4 milyon 995 bin Suriyeli var. Yanlış bilgiyi kamuoyuyla paylaşıyor." ifadelerini kullandı.
22.05.2023 Gündem
Türkiye-Suriye ilişkilerinin ilerletilmesi için yol haritası hazırlanacak
Türkiye-Suriye ilişkilerinin ilerletilmesi için yol haritası hazırlanacak Rusya, İran, Suriye ve Türkiye Dışişleri Bakanları Dörtlü Toplantısı’nın ardından ortak açıklama yayınlandı. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, toplantının olumlu ve yapıcı bir atmosferde gerçekleştiği ifade edildi.
10.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingi' öncesi bakanlardan ortak açıklama
Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingi' öncesi bakanlardan ortak açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Büyük İstanbul Mitingi" ile ilgili düzenlenen basın toplantısında "Bugün bu alanda sizlerle beraber yarın gerçekleştirilecek Büyük İstanbul mitingi öncesinde basın toplantısı tertip ediyoruz. Türkiye'yi sevenlere bu vesile ile seslenmiş oluyoruz. 'Türkiye Sana Emanet' başlığıyla gerçekleştirilecek miting Türk siyaset tarihinde unutulmayacak bir miting olacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz HDP'nin de yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamada "Bu tarihi seçimde; Türkiye halklarını bir kez daha milletvekilliği seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’na, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz" denildi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar bugün verdiği demeçte "Amacımız seçimin ilk turda bitmesidir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik" demişti.
28.04.2023 Gündem
Demet Özdemir'den 'aldatma' ve şiddet' iddialarına yanıt!
Demet Özdemir'den 'aldatma' ve şiddet' iddialarına yanıt! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında nikâh masasına oturdu. Ünlü çiftten geçtiğimiz hafta üzücü haber geldi. Son dönemde haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Emirgan'da görüntülenen Demet Özdemir'den yeni bir açıklama geldi.
21.04.2023 Magazin
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda ortak basın toplantısı düzenledi.
7.04.2023 Gündem
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor? Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, önceki gün birlikte rol aldıkları dizinin çekimi için Bebek'e gittiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, daha sonra ise soluğu arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı 'Cimri' adlı tiyatro oyununda aldılar.
29.03.2023 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı!
Burcu Binici ile Tankurt Manas boşandı! Geçtiğimiz yıl eylül ayında nikâh masasına oturan oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (31), evliliklerinin sona erdiğini duyurdu. 22 Mart Çarşamba günü anlaşmalı olarak boşanan çift, 'ihanet' iddialarına da avukatları aracılığıyla yanıt verdi.
25.03.2023 Magazin
ihracat yasağı kaldırıldı!
ihracat yasağı kaldırıldı! Tarım ve Orman Bakanlığı, 2 Mart'ta getirilen domateste ihracat yasağının kaldırıldığını bildirdi. Söz konusu karar Muğla’daki domates üreticileri tarafından sevinçle karşılandı.
8.03.2023 Ekonomi
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz CHP'li 11 il belediye başkanınca yapılan ortak açıklamada, "Umut dolu bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümekten gurur duyuyor ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz" denildi.
4.03.2023 Gündem
İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifasını geri çekti
İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifasını geri çekti Partisinden istifa ettiğini duyuran İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda istifasını geri çektiğini duyurdu.
5.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ortak Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortak açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.