Orhan Ölmez

Orhan Ölmez

Son dakika orhan ölmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan ölmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan ölmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Ölmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan ölmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 orhan ölmez haberi bulunmuştur. Tüm orhan ölmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'den gizemli mesaj!
Hadise'den gizemli mesaj! Ünlü şarkıcı Hadise, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
12.03.2019 Magazin
Orhan Ölmez'den Van'da konser!
Orhan Ölmez'den Van'da konser! Orhan Ölmez, Van'ın Edremit ilçesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.
7.06.2017 Kültür Sanat
Orhan Ölmez, Kayserililerle buluştu
Orhan Ölmez, Kayserililerle buluştu Sanatçı Orhan Ölmez, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne aldı.
13.03.2017 Kültür Sanat
Son dakika haberi: Kayseri'de hain saldırı! 14 şehit 55 yaralı
Son dakika haberi: Kayseri'de hain saldırı! 14 şehit 55 yaralı Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nin ana girişinin yakınında, bugün saat 08.45'de, içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatıldı. Hain saldırıda 14 asker şehit olurken 55 kişi de yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Orhan Ölmez'i darp edip bıçaklayan 4 şüpheli yakalandı
Orhan Ölmez'i darp edip bıçaklayan 4 şüpheli yakalandı Sanatçının darbedilip bıçakla yaralanmasına ilişkin aranan 4 şüpheli yakalandı
5.12.2016 Magazin
Orhan Ölmez ilk kez konuştu!
Orhan Ölmez ilk kez konuştu! Şarkıcı Orhan Ölmez, Halkalı'da oturduğu sitenin otoparkında uğradığı bıçaklı saldırının ardından ilk kez konuştu.
5.12.2016 Magazin
Orhan Ölmez'i bakın neden bıçaklamışlar?
Orhan Ölmez'i bakın neden bıçaklamışlar? Şarkıcı Orhan Ölmez, dün akşam komşusunun da aralarında olduğu 4 kişi tarafından bıçaklandı. Ünlü ismin yapımcısı Veysel Şimşek, telefonla bağlandığı programda yaşananları anlattı.
5.12.2016 Magazin
Orhan Ölmez komşuları tarafından bıçaklandı
Orhan Ölmez komşuları tarafından bıçaklandı Sanatçı Orhan Ölmez, komşuları tarafından evinin önünde darp edilerek bıçaklandı.
5.12.2016 Magazin
Orhan Ölmez: 'Gel, FETÖ'nün elini öp' dediler!
Orhan Ölmez: 'Gel, FETÖ'nün elini öp' dediler! 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından gerçekleşen 'Demokrasi Nöbetleri' için şehir şehir gezip sahneye çıkan şarkıcı Orhan Ölmez'den çok konuşulacak açıklamalar...
20.08.2016 Magazin
Radyolar sırdaşımız oldu
Radyolar sırdaşımız oldu Radyolara gerektiği önemi vermek için düzenlenen OYDAR Radyo Oscarları sahiplerini buldu. Gecede birçok isim yeni şarkılarını seslendirdi.
7.05.2016 Magazin
Radyo Oskarları bugün dağıtılıyor
Radyo Oskarları bugün dağıtılıyor İYİ İŞLER Yapım’ın organize ettiği Radyo Akademi Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor...
5.05.2016 Magazin
"Fenerbahçe'ye dikkat!"
"Fenerbahçe'ye dikkat!" Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Tolgay Arslan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.01.2016 Beşiktaş
Ünlü oyuncu ölümden döndü!
Ünlü oyuncu ölümden döndü! Şarkıcı Orhan Ölmez, geçtiğimiz günlerde, cumartesi günü gerçekleşecek olan konserinin provası sırasında ölümden döndü.
3.12.2014 Magazin
Eski aşkı 'Savcı Leyla'ya seslendi
Eski aşkı 'Savcı Leyla'ya seslendi Ünlü şarkıcı Orhan Ölmez, eski aşkı Çiğdem Batur hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı…
3.11.2014 Magazin
Canlı yayında asıldı!
Canlı yayında asıldı! Burada Laf Çok programında, konuk olan Orhan Ölmaz Nurseli İdiz'e "asıldı"
8.06.2012 Magazin
Yeni yılda yıldızlar nereden geçecek?
Yeni yılda yıldızlar nereden geçecek? Yılbaşı akşamını ünlü bir sanatçının sahne aldığı barda geçirmek istiyorsanız en az 100, en çok 300 YTL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor
29.12.2006 Arşiv
'Bayan asker' ödül alamayınca sahneyi bastı!
'Bayan asker' ödül alamayınca sahneyi bastı! Krak TV'nin 'Video Müzik Ödülleri' önceki gece Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı...
12.05.2006 Magazin
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını
15 Temmuz Şehitler Makamı'na ziyaretçi akını 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Anıtı sabah saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. 34 vatandaşın şehit olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu yakasında bulunan anıtta şehitler için dualar edildi, selalar okundu. Anıtı ziyaret eden vatandaşlardan Gülay Orhan "Onlarla gurur duyuyorum. O gece ben de şehit olmak isterdim" dedi.
15.07.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu.
4.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı Yüzden fazla sinema filminin yanı sıra "Alacakaranlık", "Hacı", "Asi", "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tuncel Kurtiz, vefatının ölümünün 7. yılında anılıyor. Peki, Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ne zaman öldü? Tuncel Kurtiz sözleri, şiirleri...
27.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Ölmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan ölmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.