Orc Anket

Orc Anket

Son dakika ORC anket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ORC anket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ORC anket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orc Anket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orc anket gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 orc anket haberi bulunmuştur. Tüm orc anket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rekora gidiyor
Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rekora gidiyor Anket şirketi ORC AK Parti ve MHP'nin birlikte değerlendirdiği bir anket çalışması yaptı. İşte son yayınlanan anketin sonuçları...
28.03.2018 Siyaset
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı Son seçim anket sonuçları gelmeye devam ediyor. ORC anketi birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre AK Parti gücünü korurken İyi Parti ve HDP barajın altında kalıyor.
2.03.2018 Gündem
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı...
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı... Referanduma sayılı günler kala anket sonuçları merakla bekleniyor. Son anket bugün ORC'den geldi. ORC'nin anketinde 'evet' diyenler farkı açmaya başladı. Yayınlanan son anketteki çarpıcı sonuçlar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Clinton, Trump'ın 5 puan önüne geçti
Clinton, Trump'ın 5 puan önüne geçti Geçen hafta yapılan ilk başkanlık tartışmasının ardından yapılan ankette Demokrat Partinin adayı eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Partinin adayı iş adamı Donald Trump'a 5 puan fark attı.
17.06.2021 Dünya
Binali Yıldırım'lı ilk anket ORC'den
Binali Yıldırım'lı ilk anket ORC'den ORC Araştırma en son anket sonuçlarını açıkladı. Anket sonuçlarına göre, Binali Yıldırım'ın liderliğindeki AK Parti oy oranı yüzde 53 bandında. HDP ise yüzde 7 ile baraj altında görünüyor. CHP oy oranının yüzde 24 çıktığı ankete MHP oy oranı yüzde 13.
29.09.2021 Gündem
ORC özür diledi!
ORC özür diledi! ORC anket şirketi bir açıklama yaparak seçim öncesi yaptığı hatalı tahmin ve anket sonuçları sebebiyle bir özür diledi. 7 Haziran seçimleriyle ilgili en yakın tahminleri ise KONDA anket şirketi yaptı.
29.09.2021 Gündem
2015'in en kapsamlı seçim anketi!
2015'in en kapsamlı seçim anketi! 2015 genel seçimleri için ORC'nin yaptığı seçim anketinden ilginç sonuçlar çıktı...
29.09.2021 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Son dakika! Son anket yayınlandı, çarpıcı sonuç...
Son dakika! Son anket yayınlandı, çarpıcı sonuç... Anket şirketi ORC'nin 36 ilde yaptığı seçmenin yerel ve genele bakışını ölçtüğü ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Gündemin konuşulan konularının sorulduğu ankette 2 partinin oyları düştü. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
ORC'den Meral Akşener'li genel seçim anket çalışması
ORC'den Meral Akşener'li genel seçim anket çalışması ORC Araştırma Şirketi tarafından 35 ilde yapılan "Bu Pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" anket çalışmasına göre Meral Akşener %6,2 ile en düşük oy oranını aldı.
10.10.2017 Siyaset
İşte Akdeniz'deki 3 büyükşehir için yapılan son anket
İşte Akdeniz'deki 3 büyükşehir için yapılan son anket ORC araştırma şirketi; Akdeniz'de Antalya, Hatay ve Mersin'de yaptığı seçim anket sonuçlarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi ORC Araştırma şirketi, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaptığı anket çalışmasıyla seçmenlerin nabzını tuttu.
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu Referandum sonuçları için heyecan dorukta. ORC'nin yaptığı son araştırmaya göre yüzde 55,4 evet çıkacak. Araştırma da dikkat çeken bir diğer oran ise yüzde 83,9.. Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İşte son anketler! Oranlar farklı ama...
İşte son anketler! Oranlar farklı ama... 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sayılı günler kala, anket şirketleri çalışmalarına hız verdi. Peki son yapılan anketlerde vatandaş ne yanıt verdi? Bütün anketlerde oranlar değişiyor. Ancak ortak bir nokta var. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor ORC Araştırma şirketinin 16 Nisan için yaptığı anketin sonuçlarına göre EVET oyları yüzde 57,2 oranına yükseldi.
10.03.2017 Siyaset
ORC'den 3 büyükşehir anketi
ORC'den 3 büyükşehir anketi ORC araştırma şirketinin yaptığı ankete göre İstanbul ve Ankara'da EVET oyları önde gidiyor.
8.02.2017 Siyaset
Son ankette çarpıcı rakamlar
Son ankette çarpıcı rakamlar ORC araştırma şirketi tarafından 36 ilde 10-11Ocak 2017 tarihleri arasında toplam 2 bin 340 kişi ile yapılan kamuoyu araştırmasında yeni anayasa, cumhurbaşkanlığı sistemi, partilerin oy oranları ve liderlerin güvenirliği konularında çarpıcı sonuçlara ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Türkler ABD başkanlık seçimlerinde Trump'ı destekledi
Türkler ABD başkanlık seçimlerinde Trump'ı destekledi ORC Araştırma Şirketi'nin tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlartına göre, katılımcıların yüzde 75'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'güvendiğini' belirtti.
17.06.2021 Dünya
FETÖ operasyonu anketinden çarpıcı sonuç!
FETÖ operasyonu anketinden çarpıcı sonuç! ORC’nin 32 ilde 2 bin 400 kişi ile yaptığı araştırma, halkın FETÖ ile ilgili operasyonlara desteğini ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
ORC'den son anket: Yüzde 95 FETÖ diyor
ORC'den son anket: Yüzde 95 FETÖ diyor ORC’nin yaptığı ankete göre halkın % 95’i darbe girişimini FETÖ’nün yaptığına inanıyor. FETÖ operasyonlarına destek verenlerin oranı % 96. Halkın % 79’u Erdoğan’a güveniyor
29.09.2021 Gündem
ORC uyardı: Bilgilerinizi paylaşmayın
ORC uyardı: Bilgilerinizi paylaşmayın Araştırma şirketi ORC, darbe girişiminden sonra isimlerinin kullanılarak anket yapmak bahanesiyle vatandaşları arayıp kişisel bilgilerinin istendiğini iddia etti...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orc Anket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orc anket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.