Optimar

Optimar

Son dakika optimar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan optimar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını optimar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Optimar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan optimar gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 optimar haberi bulunmuştur. Tüm optimar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu...
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu... Oy oranlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar’ın 23-28 Haziran tarihleri arasında 1613 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı araştırmada siyasilerin oy oranları belirlendi. ‘Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’si Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yüzde 14.9'u Yavaş'a, yüzde 8.3'a Kılıçdaroğlu'na, yüzde 5.8'i Akşener'e, yüzde 5.5'i ise İmamoğlu'na oy vereceğim cevabını verdi. Öte yandan partilerin de oy oranları açıklandı. İşte son seçim anketiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
8.07.2022 Siyaset
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu... Oy oranlarıyla ligili son dakika açıklaması! Optimar’ın, 23-28 Nisan tarihleri arasında 1847 kişi üzerinde yaptığı anket yeni seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. Ankete göre, ‘Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?’ sorusuna yanıt verenlerin yüzde 36.2’si ‘AK Parti’ diyor. CHP diyenlerin oranı ise yüzde 26.6 çıkıyor. CHP’de küçük bir kıpırdanma var. Daha yüksek bir sonuç bekliyordum ama İYİ Parti diyenler yüzde 10.6 olurken, HDP yüzde 10.2, MHP ise yüzde 10.1 çıkıyor.
2.05.2022 Siyaset
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Oy oranlarıyla ilgili flaş sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Oy oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar'ın anket sonuçlarına göre son oy oranları belli oldu. ‘En beğenilen siyasetçiler’ sorusuna yanıt verenlerin yüzde 32.9’u Cumhurbaşkanı Erdoğan dedi. Son dönemlerde yaptığı atakla ikinci sıraya yükselen Kılıçdaroğlu’na destek ise yüzde 11.3 çıktı. İşte oy oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
24.03.2022 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş
Son anket sonuçları yayımlandı! Partiler oy oranları tek tek açıklandı! Erdoğan, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Yavaş Son anket sonuçları yayımlandı. Parti bazında AK Parti, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerin oy oranları belli oldu. İsimler bazında ise oy oranlı şu şekilde sıralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 32.4, CHP lideri Kılıçdaroğlu: 13.3, ABB Başkanı Mansur Yavaş: 11.5, İBB Başkanı İmamoğlu: 6.4.
17.02.2022 Siyaset
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş, Gül... Son oy oranları belli oldu. Hilmi Daşdemir’in başkanı olduğu Optimar’ın 19-22 Eylül tarihleri arasında 1938 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı anket çalışmasının sonuçları ortaya çıktı.
5.10.2021 Siyaset
İmamoğlu'nun yeni planı!
İmamoğlu'nun yeni planı! Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Cumhurbaşkanı adayı olması istenmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni planını belirledi.
26.08.2021 Siyaset
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Akşener, Kılıçdaroğlu, Gül... Optimar’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verirsiniz sorusuna ankete katılanların yüzde 40.2’si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verdi. Mansur Yavaş ise yüzde 16.1’le ikinci sırada gelirken onu yüzde 7.1’le Ekrem İmamoğlu takip ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6.3’le dördüncü sırada geldiği ankette cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklayan Selahattin Demirtaş ise yüzde 5.5’le beşinci sırada. Meral Akşener ise yüzde 4.6’yla altıncı sırada geliyor.
20.08.2021 Siyaset
CHP'nin Mehmet Şimşek'e cumhurbaşkanı adaylığı teklifi yaptığı iddia ediliyor
CHP'nin Mehmet Şimşek'e cumhurbaşkanı adaylığı teklifi yaptığı iddia ediliyor CHP’nin cumhurbaşkanlığı adaylığı için AK Partili bir isimle temas kurduğu konuşuluyordu. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, o ismin eski AK Partili Mehmet Şimşek olduğunu iddia etti.
8.08.2021 Siyaset
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü...
Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü... Optimar’ın temmuz ayı araştırmasında en çok kullanılan sosyal medya platformlar ile hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor? sorusuna cevap arandı. Dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkarken ankete katılanların yüzde 30.4'ü Instragram yanıtını verdi.
19.07.2021 Siyaset
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Gül... Optimar'ın yaptığı seçim anketine göre son oy oranları belli oldu. Vatandaşların oy verme eğilimlerini etkiyen en önemli faktör ekonomi olarak belirtildi. Son ankete göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 41.7, Mansur Yavaş'ın oyu yüzde 14.7, Ekrem İmamoğlu'nun oyu 8.2, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyu ise yüzde 7.7 oranında kaldı. Meral Akşener ise yüzde 5.9 ile takip ediyor.
16.07.2021 Siyaset
Dikkat çeken 15 Temmuz anketi! Vatan, bayrak, devlet...
Dikkat çeken 15 Temmuz anketi! Vatan, bayrak, devlet... FETÖ’nün hain darbe girişiminin ardından 5 yıl geçerken, 15 Temmuz gecesinde yaşananlar hafızalardan silinmedi. Vatandaş, canı pahasına darbecilere engel olurken, o geceye ve sonrasına ilişkin yapılan son anketten dikkat çeken sonuçlar geldi. Araştırmaya göre, sokağa çıkanlar bunu “vatan, bayrak, devlet bekası için” yaptıklarını söyledi. Büyük bir çoğunluk da yine aynısını yapabileceklerini ifade etti.
15.07.2021 Gündem
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP...
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP... Son anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'nin oy oranları belli oldu. Dikkat çeken sonuçlar.
7.05.2021 Siyaset
Dikkat çeken anket! Halkın büyük çoğunluğu 'HDP kapatılsın' diyor
Dikkat çeken anket! Halkın büyük çoğunluğu 'HDP kapatılsın' diyor Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvururken, haber siyasetin gündeminde bomba etkisi yarattı. Konu Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge Programı'nda yer buldu.
18.03.2021 Gündem
Son anket sonuçları yayınlandı! Çarpıcı oran...
Son anket sonuçları yayınlandı! Çarpıcı oran... OPTİMAR Araştırma Şirketi, 'Sizce HDP kapatılmalı mı? sorusunu vatandaşlara yöneltti. Katılımcıların yüzde 59'u 'evet', yüzde 26,46'ü hayır, yüzde 14,4'ü 'fikrim yok' cevabını verdi.
12.03.2021 Siyaset
Liderler sosyal medyada da yarışacak!
Liderler sosyal medyada da yarışacak! Sosyal medyanın son iki seçimdeki etkisi konuşuluyordu. Bu engelleme kararları, “2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Twitter nasıl bir rol oynayacak?” sorusunun sorulmasına neden oldu. Artık seçimler liderler, partiler, adaylar ve bir de sosyal medya yarışına sahne olacak.
8.02.2021 Siyaset
Seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar
Seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar Cumhurbaşkanlığı seçimini iki yıl kala siyasi parti liderleri önemli hamlelerde bulunmuştu. Son seçim anketinde tahmini oy oranları yayınlandı. "En beğendiğiniz siyasetçi” anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 31.1’le açık ara önde yer aldı.
26.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sosyal medya talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sosyal medya talimatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyayla ilgili yeni bir talimat verdi. WhatsApp güvenlik sözleşmesi tartışılırken Erdoğan sosyal medyanın önemine vurgu yaparak, “Sosyal medya önemli ama aynı zamanda çok şişirme bir şeydir. Bizim partililerimizle, üyelerimizle, halkla doğrudan temasa önem vermemiz lazım” dedi.
12.01.2021 Siyaset
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset
Son anket sonuçları yayınlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayınlandı! İlk sırada... Son anket sonuçları yayınlandı. Vatandaşların yüzde 34.5'i 'En beğendiniz lider' sorusuna Recep Tayyip Erdoğan cevabını verdi. 'Türkiye’nin sorunlarını hangi parti çözer' sorusunda ise vatandaşları cevabı AK Parti oldu.
16.11.2020 Siyaset
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı
Son seçim anketinde flaş sonuçlar ortaya çıktı Son anket sonuçları yayınlandı. Optimar’ın yaptığı anket sonuçlarına göre kararsızlar dağıtıldığında AK Parti’nin oy oranı 43.1 çıkıyor. CHP yüzde 22 olurken, onu 10.6’yla MHP takip ediyor. HDP’nin yüzde 10.4 çıktığı ankette İYİ Parti 9.8 görünüyor.
26.08.2020 Siyaset
Son seçim anketinde çarpıcı sonuç! Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara...
Son seçim anketinde çarpıcı sonuç! Cumhurbaşkanı Erdoğan açık ara... Ayasofya'nın statüsünün cami olarak değiştirilmesinin ardından araştırma şirketleri “Bu hafta Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz” sorusunu vatandaşlara yöneltti. Anketler sonrası çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
21.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Optimar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki optimar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.