Open

Open

Son dakika Open haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Open ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Open haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Open

haberleri sayfasında son dakika yaşanan open gelişmeleri de dahil olmak üzere 798 open haberi bulunmuştur. Tüm open haberleri aşağıda listelenmiştir.
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek Apple ile Google arasında olası bir anlaşma, iOS 18'de Gemini ile sonuçlanabilir.
19.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi
Espor'da Avrupa şampiyonluğu geldi Espor dünyasına Türkiye’den yeni katılan Eagle Esports takımı, Pubg Mobile Club Open (PMCO) Avrupa turnuvasında şampiyon oldu.
7.11.2023 Vitrin
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları Tansiyon düşürücüler, kolesterol hapları, ağrı kesiciler, kan sulandırıcılar… Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Vahide Aslıhan Durak, yaşlılarda çok sayıda ilaç kullanımı nedeniyle aşırı düşük tansiyon, kanama, hatta bilinç kaybı ile acil başvurularının sık yaşandığını söyledi. Doç. Dr. Durak, sarı kantaron ve gingko biloba gibi takviyelerin de tehlikeyi katladığını kaydederek bazen ölümcül bile olabilen bu tehlikeyi önlemenin yolunun ise literatüre de giren "İlaç torbanı bana göster" ilkesinden geçtiğini vurguladı. Doç. Dr. Durak, "Eczanelerin verdiği ilaç çantalarını çok sever bu hasta grubumuz. İçinde bir dolu ilaç ve şeker ölçüm çubuklarıyla günlere giderler hatta. Bu hastalarımızın 6 ayda bir, onları düzenli takip eden aile hekimlerine bu torbalarını açıp göstermeleri gerekiyor" dedi.
11.06.2023 Sağlık
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü?
George Soros kimdir, ne iş yapıyor? ABD'li milyarder George Soros öldü mü? ABD'li milyarder George Soros hakkında dış basında ortaya atılan öldü iddiaları sonrası ardından, George Sorus'un kim olduğu, kaç yaşında ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Peki, George Soros kimdir, ne iş yapar? George Soros gerçekten öldü mü?
15.05.2023 Dünya
Londra Bienali'nde Türkiye'yi "Açık Yapıt" temsil edecek
Londra Bienali'nde Türkiye'yi "Açık Yapıt" temsil edecek Londra Tasarım Bienali 2023 yılının Türkiye Cumhuriyeti Pavilionu Sanatçı ve Mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı: Açık Yapıt
8.05.2023 Kültür Sanat
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak'
Bayramda 'tokalaşma ve el öpme' uyarısı! 'Virüsler aramızda olacak' Tüm dünya gibi Türkiye’yi de kasıp kavuran koronavirüs pandemisi, birçok alışkanlığı değiştirdi. Fakat aşıyla birlikte virüsün öldürücü etkisinin büyük oranda kontrol altına alınması ile eski normale dönüldü. Bu da pek çok riski beraberinde getirdi. Ülkemizde özellikle bayramlardaki yakın temas birçok hastalığa neden olurken, el öpmeye ilişkin çarpıcı uyarılar geldi.
21.04.2023 Sağlık
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından günler geçmesine rağmen güzel haberler gelmeye devam ediyor. 8 yaşındaki kızıyla birlikte 101 saat sonra enkaz kurtarılan Cem Okur, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
13.02.2023 Gündem
Sevgilisiyle yaşadığı evin penceresinden düşerek öldü! 'İntihar edecek biri değildi'
Sevgilisiyle yaşadığı evin penceresinden düşerek öldü! 'İntihar edecek biri değildi' Eskişehir’de geçtiğimiz haziran ayında sevgilisiyle birlikte yaşadığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın acılı annesi Telli Özokçu, olayla ilgili yakalanan zanlı Yılmaz S.'nin ifadesinin ardından serbest bırakılması eleştirdi. Özokçu, “Ben 7 aydır bu gözyaşını döküyorum. Bir de yavrusu var benim kuzumun. Onun için hayatta kalmak zorundayız. Biz adalet istiyoruz. Raporlarımız çıkmadı. Hep onu bekledik, yok. Adalet istiyoruz” dedi. Yeni gelişmeye göre şüpheli Yılmaz S. yeniden gözaltına alındı.
11.01.2023 Yaşam
'Çilli Katil' sorduğu sorularla ortaya çıktı! 4 yaşındaki çocuğun katili dehşete düşürdü
'Çilli Katil' sorduğu sorularla ortaya çıktı! 4 yaşındaki çocuğun katili dehşete düşürdü Yaz kampına gitmek için evinden çıkan 4 yaşındaki çocuğun başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürdü. Cinayet çözüldü, katilin yaşı tüm kasabalıyı şaşırttı. Peş peşe gelen ifadeler de kan dondurdu: 'O bundan çok fazla keyif almıştı. Bunun bitmesini istemiyordu.'
9.01.2023 Dünya
O Kız 15. bölüm 2. fragman yayınlandı!
O Kız 15. bölüm 2. fragman yayınlandı! O Kız'ın yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. O Kız 21 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı!
25.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Feride ise Hayri ile iyice yakınlaşan Nalan’ı eve geri döndürmenin peşinde. İşte Camdaki Kız 58. bölümde yaşananlar...
25.11.2022 Magazin
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü!
Shakira babasını hastanede ziyaret edip, ayaklarını öptü! İki çocuğunun babası Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini Haziran ayında ihanete uğradığı için sonlandıran Shakira'nın babası, olaylı ayrılıktan günler önce kötü bir şekilde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı, yaşadığı zor günlerin ardından 31 Ekim'de yapılan Cadılar Bayramı partilerine katılmak yerine babasını hastanede ziyaret etmesiyle hayranlarının takdirini topladı. Babasının ayaklarını öpen Shakira, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
2.11.2022 Magazin
Evine hırsızlık için girdiği kadını öptü! "Rüya mı, gerçek mi emin olamadım"
Evine hırsızlık için girdiği kadını öptü! "Rüya mı, gerçek mi emin olamadım" Kartal’da hırsızlık için girdiği evde uyuyan S.D. adlı kadını dudağından öpen hırsıza cinsel saldırıdan da ceza istendi.
28.10.2022 Gündem
Volkan Demirel'in kura çekimi eşi Zeynep Demirel'in diline düştü
Volkan Demirel'in kura çekimi eşi Zeynep Demirel'in diline düştü Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden Volkan Demirel, UEFA Konferans Ligi grup aşaması kura çekiminde yer aldı. Çektiği topu açmakta güçlük çeken Volkan Demirel'i eşi Zeynep Demirel sosyal medyadan ti’ye aldı.
27.08.2022 Magazin
Eve giren hırsız genç kadını önce öptü sonra telefonunu çaldı! Şok eden hırsızlık olayı
Eve giren hırsız genç kadını önce öptü sonra telefonunu çaldı! Şok eden hırsızlık olayı Kartal'da gece saatlerinde S.D. adlı kadının evine hırsız girdi. Odanın karanlık olması nedeniyle hırsızı erkek arkadaşı sanan S.D. "Ne yapıyorsun hayatım" diye seslendi. S.D.'nin erkek arkadaşı sandığı hırsız önce onu öptü sonra telefonunu çaldı. Uykusuna devam etmek için yatağın diğer tarafına dönen S.D. erkek arkadaşının yanında yattığını görünce panikle bağırmaya başladı. Kadının cep telefonun alan hırsız pencereden atlayarak kaçtı. Şüpheli Yasin A. kısa sürede yakalandı. Emniyet ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Yasin A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
13.08.2022 Yaşam
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme
Kapıları tekmeleyip özür dilemişti! Serdar Saatçı'de flaş gelişme Hazırlık maçında oyundan alınan ve soyunma odasına giderken kapıları tekmeleyip kadro dışı kalan Serdar Saatcı'de Başkan Ahmet Nur Çebi kararını verildi.
27.07.2022 Beşiktaş
Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi!
Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ümraniyespor’da Rambo lakaplı Okan Güler göndermesi! Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. TFF 1. Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor, yeni sezondaki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor’un fikstür çekimi sonrasında resmi Twitter hesabından yaptığı 'Rambo Okan'lı paylaşım, Fenerbahçelileri kızdırdı. Söz konusu gelişmenin ardından Rambo Okan kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
Cem Karaca’nın NFT portresine mahkeme engeli
Cem Karaca’nın NFT portresine mahkeme engeli Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın, babasının klasikleşmiş bir fotoğrafından yararlanılarak NFT (Non-fungible Token) formatında hazırlanan portrenin satışının durdurulması, babasının kişilik ve fikri haklarına karşı gerçekleşen ihlallerin giderilmesi için açtığı davada ihtiyati tedbir kararı verildi.
24.06.2022 Gündem
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması!
Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne, asker sayısı kaç? Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması! Yunanistan Türkiye savaş ve askeri gücü karşılaştırması aramalar arttı. Emekli Yunan komutan Yanis Egolfopulos'un yaptığı, "Larisa'dan üç füze atsak İstanbul Boğazı'ndaki köprüleri vururuz" şeklindeki provokatif açıklamaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan sert tepki geldi. Çavuşoğlu, konuyla ilgili olarak, "Cesareti varsa yapsaydı. Boş laflarla kendilerini avutmalarına gerek yok" yorumunda bulundu. Söz konusu gelişmelerin ardından Yunanistan askeri gücü 2022 kaçıncı sırada, dünya sıralaması ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Yunanistan Türkiye askeri gücü (savaş gücü) karşılaştırması 2022…
13.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Open ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki open haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.