Onur Şener

Onur Şener

Son dakika Onur Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 onur şener haberi bulunmuştur. Tüm onur şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Cezalar belli oldu
Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Cezalar belli oldu Ankara’da yedi yıldır sahne aldığı eğlence mekanında pazar günü sabaha karşı istek parçayı söylemediği gerekçesiyle tartıştığı müşterilerce katledilen müzisyen Onur Şener’in (45) ölümü, Türkiye’yi yasa boğmuştu. İstek şarkı kavgasında öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili davada, 2 sanığa 25'er yıl hapis cezası verildi.
5.07.2023 Yaşam
İstek şarkı yüzünden müzisyen Onur Şener'i öldüren zanlılar kendilerini mahkemede böyle savundu
İstek şarkı yüzünden müzisyen Onur Şener'i öldüren zanlılar kendilerini mahkemede böyle savundu Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) sahne aldığı eğlence mekanında 'istek parça' çalmayı kabul etmediği için çıkan kavgada öldürülmesiyle ilgili 3'ü tutuklu, 5 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık İlker Karakaş, sahneye çıkıp şarkı söylemeye başladığı sırada uzatılan mikrofonu reddettiğini, bunun üzerine Onur Şener'in kendisine küfür ettiğini iddia ederek, "Biz mekandan çıktıktan sonra bizi görünce parmağını sallayarak üstümüze geldi. Ben 'bulaşma bize' dedim. Önce Jale'yi sonra Gözde'yi hedef aldı. Elimde bulunan bardağı Onur Şener'e fırlattım. Bunun üzerine Onur Şener'in kız arkadaşı olduğunu sonradan öğrendiğim Pelin hanım üstüme atladı, ona vurmak istemediğimi söyledim. Diğer arkadaşlarım da gelince iyice olay karıştı. Sonra baktım Onur Şener, yerde yatıyordu. 2-3 defa ambulansı aradım, o sırada tampon yapmaya başladım. Kadınlara fiziksel müdahalede bulunan kişi Onur Şener'dir. Şener'in psikolojisinin bozuk olduğunu düşünmüştüm" dedi. Onur Şener'in annesi Leyla Şener "Oğlumu benden koparan bu canilere 'insan' diyemiyorum. 'Bir insanı yok ettiniz, kopardınız yavrusundan.' Size 'gidin program bitti' denmiş, neden zorladınız?" dedi.
25.01.2023 Gündem
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
İnşaat şantiyesinde yangın! 1 işçi öldü, 3 işçi hastaneye kaldırıldı
İnşaat şantiyesinde yangın! 1 işçi öldü, 3 işçi hastaneye kaldırıldı Ümraniye Finanskent Mahallesi'ndeki inşaatların şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı konteyner evlerde yangın çıktı. Yangında 1 işçi hayatını kaybederken, dumandan etkilenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiyenin çalışması sonucu söndürüldü. 
16.11.2022 Yaşam
Onur Şener cinayetinde kahreden detay! Fotoğraf ortaya çıktı
Onur Şener cinayetinde kahreden detay! Fotoğraf ortaya çıktı Korkunç olay Ankara’da yaşandı! 45 yaşındaki müzisyen Onur Şener'in sahne aldığı eğlence mekanında 'istek parça' çalmayı kabul etmediği için vahşice katledildi. Cinayetle ilgili hazırlanan iddianamede tutuklu 3 kişinin yanı sıra adli kontrolle serbest bırakılan Gözde G. ve Jale E. hakkında da 'canavarca hisle kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. Tanık beyanlarına yer verilen iddianamede ise Onur Şener hakkında kahreden gerçek ve bir fotoğraf daha ortaya çıktı.
15.11.2022 Yaşam
Belinde bıçakla gezen madde bağımlısı paniğe neden oldu
Belinde bıçakla gezen madde bağımlısı paniğe neden oldu Adıyaman’da, belindeki et doğrama bıçağı bulunan ve cadde ortasında madde kullanan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.
14.11.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 kişi için ağırlaştırılmış müebbet talebi
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 kişi için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) sahne aldığı eğlence mekanında 'istek parça' nedeniyle çıkan tartışmada öldürülmesiyle ilgili hazırlanan iddianamede 3'ü tutuklu, 5 kişi hakkında 'canavarca hisle adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
14.11.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 sanık hakkında iddianame Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45) öldürülmesi ile ilgili soruşturma tamamlanarak, 3'ü tutuklu 5 sanık hakkında iddianame düzenlendi.
11.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hedefimiz asgari ücreti en uygun düzeye çıkarmak" dedi.
9.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener cinayetine ilişkin açıklama: Ne vicdani ne de insanidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener cinayetine ilişkin açıklama: Ne vicdani ne de insanidir Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hunharca katledilen müzisyen bir kardeşimizin acısını istismar etmek, bunu siyasetin malzemesi hâline getirmek, böyle elim bir hadise üstünden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir ne insanidir ne de vicdanidir." ifadelerini kullandı.
9.10.2022 Siyaset
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TÜİK'in rakamlarıyla bile enflasyonun yüzde 83,45'e ulaştığını belirterek, "Yani geçtiğimiz 1 yılda enflasyon, 4 kattan fazla arttı. Kamuoyunda sadece tüketici fiyatları konuşuluyor. Oysa, tüketici fiyatlarındaki artış, diğer fiyat artışlarının en düşüğü. Mesela son 1 yılda üretici fiyatlarındaki artış yüzde 151,5, tarım üretici fiyatlarındaki artış yüzde 142,4, konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 173,8 oldu. Tüm bu rakamların gösterdiği çerçevede, bugün ne yazık ki dünyada en yüksek enflasyona sahip 5'inci ülkeyiz" dedi.
5.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye telefonu açtı.
5.10.2022 Gündem
Onur Şener cinayetinde son dakika gelişmesi! Sevgilisi katilleri tek tek teşhis etti
Onur Şener cinayetinde son dakika gelişmesi! Sevgilisi katilleri tek tek teşhis etti Onur Şener cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi! Türkiye’yi ayağa kaldıran istek parça cinayetinde zanlıları, vahşice öldürülen müzisyen Onur Şener’in kız arkadaşı Pelin T. tek tek teşhis etti. Soruşturma kapsamında ifadesi de alınan Pelin T. dehşet anşarını detayları ile anlattı.
5.10.2022 Yaşam
Bakanlıktan Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş karar! Görevlerinden uzaklaştırıldılar
Bakanlıktan Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş karar! Görevlerinden uzaklaştırıldılar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, müzisyen Onur Şener'in öldürüldüğü olayda adı geçen ve iş müfettişi kadrosunda bulunan İlker Karakaş ve Ali Gündüz'ün kamu görevinden uzaklaştırıldığını duyurdu.
4.10.2022 Gündem
Onur Şener'in ailesi konuştu: Kime sorsanız aynı şeyi söyler
Onur Şener'in ailesi konuştu: Kime sorsanız aynı şeyi söyler Ankara'da solistlik yaptığı eğlence mekanında istek şarkıyı söylemediği için canice öldürülen müzisyen Onur Şener’in (45) acılı ailesi açıklamalarda bulundu. Anne Leyla Pınar Şener, suçluların en ağır cezayı almasını istedi. İşte haberin detayları...
4.10.2022 Gündem
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne? Müzisyen Onur Şener cinayeti tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğdu. Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen Onur Şener ile mekanda tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan iş müfettişi İlker Karakaş, meslektaşı Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip, kırdıkları şişelerle yaraladı. 1 kız çocuğu babası olan Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
4.10.2022 Yaşam
Haluk Levent Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde binlerce müzikseveri ağırladı!
Haluk Levent Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde binlerce müzikseveri ağırladı! Haluk Levent, müzisyen Onur Şener ve kızı için söyledi. Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
4.10.2022 Televizyon
Onur Şener cinayetinde şok eden detay! İstek şarkı ortaya çıktı
Onur Şener cinayetinde şok eden detay! İstek şarkı ortaya çıktı Ankara’da yedi yıldır sahne aldığı eğlence mekanında pazar günü sabaha karşı istek parçayı söylemediği gerekçesiyle tartıştığı müşterilerce katledilen müzisyen Onur Şener’in (45) ölümü, Türkiye’yi yasa boğdu. Cinayet öncesi hangi şarkının istekte bulunulduğu ortaya çıktı.
4.10.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Onur Şener cinayetinin takipçisi olacağız
Bakan Ersoy: Onur Şener cinayetinin takipçisi olacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili, "Biz Bakanlık olarak takip edeceğiz. Süreç zaten hızlı ilerliyor, bundan sonraki hukuki bir süreç. Savcılık ve mahkeme aşamaları devam edecektir. Bizim en büyük isteğimiz suçlu bulunan kişilerin hak ettiği cezayı almasıdır" dedi.
3.10.2022 Gündem
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başlayan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. İstek parça yüzünden öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili değerlendirmede bulunan Çelik, "Burada bir hukuki süreci yakından takip edeceğiz, bunların çalıştığı bakanlık ve kurum hukuki süreçten ayrı da gereken işlemleri yürütecek. Bir yandan dava devam ederken kurumlar da gerekli adımları en net gerekli bir biçimde atacaktır." dedi.
3.10.2022 Siyaset
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum"
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum" Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişilerce öldürüldü. Olayla ilgili üç kişi 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müzisyen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Hadise, düet yaptığı Şener'in ardından duygularını dile getirdi.
3.10.2022 Magazin
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Son şampiyon Kırkpınar’ın ilk gününde elendi
Son şampiyon Kırkpınar’ın ilk gününde elendi Edirne'de bu yıl 656'ncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni 3'ncü turunda, geçen yılın başpehlivanı Recep Kara, rakibi İsmail Balaban'a altın puanlama bölümünde yenilerek Kırkpınar'a veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye - Moldova
Türkiye - Moldova A Milli Takımımız hazırlık maçında Moldova ile karşılaşıyor.
27.03.2017 Futbol
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onur Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.