Onur Ödülü

Onur Ödülü

Son dakika Onur Ödülü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Ödülü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Ödülü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Ödülü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur ödülü gelişmeleri de dahil olmak üzere 888 onur ödülü haberi bulunmuştur. Tüm onur ödülü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü
Selanik'te Monica Bellucci'ye onur ödülü Dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, Yunanistan'daki 64. Selanik Uluslararası Film Festivali'nde, sinemaya yaptığı katkılardan dolayı 'Altın İskender Onur Ödülü'ne layık görüldü.
10.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü
ODTÜ’lü öğrencilerden Kristal Ağaç Ödülleri’nde onur ödülü Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Genç Girişimciler Topluluğu; öğrencilere gelecekleri için iham ve rol model olacak kişi ve kuruluşları ortaya çıkarmak amacıyla her sene düzenlediği Kristal Ağaç Ödülleri’nde bu yıl Mitsubishi Electric Türkiye’yi “Genç Yeteneklere Değer Veren En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları” onur ödülüne layık gördü.
10.05.2023 Vitrin
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Bakan Bilgin: Bizim Halk Partisi Kongre Geleneğini terk etmiş görünüyor
Bakan Bilgin: Bizim Halk Partisi Kongre Geleneğini terk etmiş görünüyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yer yüzünde Türkiye ile Hindistan'ın meclisi ile devlet kuran iki ülke olduğunu belirterek CHP'yi "Bizim Halk Partisi o geleneği bu günlerde terk etmiş görünüyor" diyerek eleştirdi.
17.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 yıl önce Hırvatistan ziyareti sırasında İslamiyet'in Hırvatistan parlamentosu tarafından kabul edilmesinin 100. yıl dönümü etkinliğine katılmıştım. O günlerde ayrımcılığa, hoşgörüsüzlüğe karşı Zagreb'den tüm dünyaya anlamlı mesajlar vermiştik. Bugün bir kez daha dostluk ve kardeşlik için önemli mesajlar vermiş oluyoruz. Bu elbette tesadüfi değildir." diye konuştu.
8.09.2022 Siyaset
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti Kanal, Bereketli Topraklar Üzerinde ve Hakkari'de Bir Mevsim gibi pek çok filme imza atmış Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Erden Kıral(80), hayatını kaybetti.
17.07.2022 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı
Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, cenazesi hangi camiden kalkacak? Cüneyt Arkın nereye defnedilecek? İşte cenaze programı Yaşilcam’ın usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın’ın cenaze töreni ne zaman, Cüneyt Arkın nereye defnedilecek?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor...
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı. İstanbul'da, Bayram Emintürk'ün (39) bir istasyondan yakıt aldığı hafif ticari aracı, 10 kilometre sonra motor arızası verdi. Emintürk’ün savcılığa suç duyurusunun ardından bilirkişi tarafından araçtan alınıp, TÜBİTAK'a gönderilen numune yakıtta, yüksek oranda su tespit edildi. Aracın 70 gündür serviste olduğunu ve yaklaşık 40 bin liralık masraf çıktığını belirten Emintürk, "İşim sebebiyle oradan buradan araç bulmaya çalışıyorum. Çok zor durumdayım" dedi.
8.04.2022 Otomobil
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil
SKODA’dan “Onur Ödülü” aldı!
SKODA’dan “Onur Ödülü” aldı! SKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, markanın kurucuları Václav Laurin ve Václav Klement adına verilen “Yaşam Boyu Onur Ödülü”ne layık görüldü.
5.04.2022 Otomobil
100 bin araç sattı
100 bin araç sattı 1992’den bu yana yaklaşık 100 bin araç satışı yapan Erdemir, Opel Türkiye’den “Onur Ödülü” aldı
20.03.2022 Otomobil
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Usta oyuncu ve yönetmen İrfan Atasoy hayatını kaybetti!
Usta oyuncu ve yönetmen İrfan Atasoy hayatını kaybetti! Türk sinemasının usta senarist ve yönetmenlerinden İrfan Atasoy, dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle doğum gününde vefat etti. Atasoy, 2005 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nden Yaşam Boyu Onur Ödülü ile ödüllendirilmişti.
4.02.2022 Magazin
İrfan Atasoy kimdir, neden öldü? İrfan Atasoy’un biyografisi!
İrfan Atasoy kimdir, neden öldü? İrfan Atasoy’un biyografisi! Türk sinemasına yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu olarak birçok filmle hizmet eden İrfan Atasoy, 85'inci yaş gününde hayatını kaybetti. İrfan Atasoy kimdir, hayatı…
4.02.2022 Kültür Sanat
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru…
Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan Kanal D’ye ödül yağmuru… Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki akşam yapıldı. Törene katılan pek çok isim ödüllerini alırken gece önemli ve anlamlı buluşmalara da sahne oldu.
19.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Onur Ödülü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur ödülü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.