Online Oyun

Online Oyun

Son dakika Online oyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Online oyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Online oyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Online Oyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan online oyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 online oyun haberi bulunmuştur. Tüm online oyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
2021'in en iyi oyunları belli oldu: İşte ödül kazananlar...
2021'in en iyi oyunları belli oldu: İşte ödül kazananlar... 2021 yılının en iyi oyunları belli oldu. Online oyun platformu Steam'de geçen hafta başlayan oylama bitti. 2021 Steam Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Şirket 10 farklı kategoride en iyi oyunları seçti.
4.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Knight Online oyununda giysileri, kılıcı çalındı! Emsal karar: Bir karakter 15 bin lira...
Knight Online oyununda giysileri, kılıcı çalındı! Emsal karar: Bir karakter 15 bin lira... Knight Online oyununda karakteri çalınan oyuncu savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ünlü oyun Knight Online'da maddi değeri olan oyun karakteri, giysileri, kılıcı ve takılarının çalındığı iddiasıyla açılan davada mahkeme 5 kişi hakkında beraat kararı verdi. İstinaf'a itiraz eden müşteki, Yargıtay'ın bilgisayar oyunlarındaki karakterleri çalanların cezalandırılması kararını emsal gösterdi.
27.12.2021 Gündem
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
İnternette en çok haber siteleri ve video içerikleri görüntülendi
İnternette en çok haber siteleri ve video içerikleri görüntülendi Geçen yılın son 3 ayında Avrupa'da 16-74 yaş arası kişilerin online mecralarda en çok ne şekilde zaman geçirdiği belli oldu. İnternet kullananların yüzde 75’i çevrimiçi haber sitelerini, gazete ve haber dergilerini okurken, yüzde 74’ü internet üzerinden yayınlanan TV veya videoları izledi.
27.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin sayısı 2 kat arttı
Teknoloji bağımlılığından kurtulmak isteyenlerin sayısı 2 kat arttı Teknolojinin sınırsız ve ölçüsüz kullanılmasıyla ortaya çıkan ve kişiyi kontrol eden bir duruma dönüşen teknoloji bağımlılığı, Yeşilaya yapılan başvurulara göre salgında yükselişe geçti.
2.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Süper Loto'da büyük ikramiye bugün 25 milyon TL! Milli Piyango’dan heyecan yaratan yenilikler
Süper Loto'da büyük ikramiye bugün 25 milyon TL! Milli Piyango’dan heyecan yaratan yenilikler Milli Piyango’dan şans oyunu sevenlere önemli haberler geldi. Yeni dönemde hem oyun çeşitliliği artıyor hem de ikramiye dağıtım oranı katlanıyor.
2.08.2020 Gündem
Premier Lig'in yıldızları FIFA 20 turnuvasında kozlarını paylaşacak
Premier Lig'in yıldızları FIFA 20 turnuvasında kozlarını paylaşacak Tüm dünyada futbol liglerinin durmasından ötürü futbolcular, online oyun turnuvalarına yöneldi. Premier Lig'deki oyuncular ise kendi aralarında FIFA 20 turnuvası düzenliyor. Trent Alexander-Arnold, Raheem Sterling, Wilfried Zaha, Moussa Sissoko gibi ünlü oyuncuların yer alacağı turnuva 21 Nisan'da başlıyor.
21.04.2020 Futbol
Evde kalanlar online oyun tercih etti!
Evde kalanlar online oyun tercih etti! Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalma sürecinde e-spor ve online oyunlara ilgi daha önce görülmemiş şekilde artarken, en çok tercih edilen oyunlar FİFA, PUBG ve League of Legends oldu.
20.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Karantinada döneminde rekor kırıldı
Karantinada döneminde rekor kırıldı Koronavirüs nedeniyle vatandaşların önlem amaçlı evde kendilerini karantinaya alması ve birçok şirketin evden çalışmaya başlamasıyla beraber internet alışverişi rekor kırdı.
20.03.2020 Ekonomi
Yeni bir dünya rekoru daha kırıldı
Yeni bir dünya rekoru daha kırıldı DE-CIX Frankfurt, bu sene ikinci kez yeni bir dünya rekoruna imza attı. Veri akışı, saniyede 8.1 Terabit ile yeni bir rekora ulaştı, Eylül ortasında saniyede 7.1 olan bu rekor, bir Terabit artışla yeni bir rekor seviyesi daha yarattı.
16.12.2019 Bilim ve Teknoloji
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var...
E-spor fırtınası: 20 bin lira kazanan var... Türkiye’de e-spor büyük bir sektör haline gelirken, gençlerin seçtiği meslekler arasına da girmeyi başarıyor. Üniversitelerde bu alanla ilgili bölümler açılıyor. Ayda 10 bin TL ile 20 bin TL arasında gelir elde edenler var.
31.08.2019 Ekonomi
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett Xbox, 2019 E3 Oyun Fuarı'nda yaptığı birbirinden önemli duyurularıyla dikkat çekti. Xbox One X'ten 4 kat daha güçlü olacağı açıklanan yeni jenerasyon Xbox Project Scarlet büyük ses getirdi.
17.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni 'Call of Duty' resmen geliyor
Yeni 'Call of Duty' resmen geliyor Oyun dünyasının son 16 yılına damgasını vuran, unutulmaz hikâyeleriyle ölümsüzleşen Call of Duty serisi özüne döndü. 2007’de piyasaya sürülen serinin 4. oyunu Modern Warfare, adeta küllerinden doğru. Baştan aşağıya değişen yeni Call of Duty: Modern Warfare resmen tanıtıldı.
31.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Hindistan'da 6 saat online oyun oynayan çocuk kalp krizinden öldü
Hindistan'da 6 saat online oyun oynayan çocuk kalp krizinden öldü Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde 16 yaşındaki bir çocuk "PUBG" diye bilinen PlayerUnknown's Battlegrounds adlı oyunu 6 saat ara vermeden oynamasının ardından, kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.
31.05.2019 Dünya
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında
Red Dead Redemption 2 için Battle Royale modu yayında Satışa çıktığı gün dünyayı kasıp kavuran ve yıllarca oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Red Dead Redemption 2 oyuncularını sevindirecek bir gelişme oldu. Oyuna Battle Royale modu eklendi.
11.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Steam'den PUBG indirimi
Steam'den PUBG indirimi Online oyun platformu Steam PUBG'nin fiyatında indirime gitti.
19.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite'a kış geliyor!
Fortnite'a kış geliyor! Dünyada en çok aktif oyuncu sayısına sahip olan Fortnite, 7. sezonuyla oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
4.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Ey telefon zili sen nelere kadirsin!
Ey telefon zili sen nelere kadirsin! ‘Dahi çocuk’ Elon Musk’ın cep telefonu arama zilini ünlü online oyun ‘God of War’ın içindeki bir mesaj olarak seçmesi, oyunun satışlarını yüzde 35 artırdı. Oyuna 90 TL zam yapıldı
28.04.2018 Ekonomi
Kadınlar oyuna geldi
Kadınlar oyuna geldi Online oyunlara erkekler kadar ilgi gösteren kadınlar artık sadece tüketici değil üretici de olmak istiyor. Eğitim alarak daha sorun çözücü ve eğitim içerikli oyunlar geliştiren kadınlar, alanlarına göre ayda 3 bin ile 15 bin lira arasında maaşla istihdam edilebiliyor
10.03.2018 Ekonomi
Karakter çalıp oto fiyatına satıyorlar
Karakter çalıp oto fiyatına satıyorlar 755 milyon $’lık hasılatı ile online oyun pazarında önemli bir yere sahip olan Türkiye’de, 30 milyon oyuncu var. Hırsızlık olaylarının arttığı sektörde, yıllarca emek verilerek geliştirilen oyun karakterleri çalınıp 35-40 bin liraya satılabiliyor
23.12.2017 Ekonomi
Son dakika! Elektrik faturaları 2019’da telefonlardan takip edilecek
Son dakika! Elektrik faturaları 2019’da telefonlardan takip edilecek ELDER Başkanı Serhat Çeçen, 2019’da tamamlanması planlanan 2 milyon Euro bütçeli Peakapp Projesi’yle abonelerin telefonlarından elektrik tüketim değerlerini görüp, diğer tüketicilerle kıyas yapabileceğini söyledi.
20.12.2017 Ekonomi
İbra artık ESpor’da!
İbra artık ESpor’da! Manchester United’ın golcü futbolcusu Zlatan İbrahimovic, yeşil sahalarındaki gollerini bu kez sanal dünyada atacak.
10.11.2021 Espor
Deniz altı veri hattı ile 17 ülke birbirine bağlandı
Deniz altı veri hattı ile 17 ülke birbirine bağlandı Türk Telekom International’ın tek Türk şirketi olarak yer aldığı deniz altı veri hattı projesi tamamlandı. Proje 17 ülkeyi fiber hat ile deniz altından birbirine bağlıyor
21.02.2017 Ekonomi
Tayvanlı devler Türkiye’de fabrika kuracak
Tayvanlı devler Türkiye’de fabrika kuracak Teknolojinin anavatanı olarak bilinen Tayvan, Türkiye pazarındaki yatırımlarını büyütmeye karar verdi. Bu kapsamda çalışmalara başlayan teknoloji devleri 3 yıl içerisinde fabrika kurmayı hedefliyor.
9.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Online Oyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki online oyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.