Ön Ödeme

Ön Ödeme

Son dakika ön ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ön ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ön ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ön Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ön ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.084 ön ödeme haberi bulunmuştur. Tüm ön ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor Alternatif konaklama yöntemleri arasında yer alan bungalovlar ve villalara her geçen gün talep artıyor. Son dönemde yaşanan dolandırıcılık vakaları ise endişe yaratıyor. Dolandırıcıların yeni yöntemlerine karşı uyarıda bulunan Mehmet Bozdoğan, Birebir kopyalanan internet siteleri ve binlerce takipçisi olan sahte sosyal medya hesapları, insanlarda güven duygusu uyandırıyor. Rezervasyon için ön ödemeyi alan dolandırıcılar maalesef durmuyor. Ev sigortası adı altında bir ödeme daha talep ediyor. İkinci ödeme yapılmazsa, rezervasyonun iptal edilip paranın iade edilmeyeceği belirtiliyor. Parasının yanmasından korkanlar bir ödeme daha yapıyor. Ancak, mekana gittiklerinde ne bir muhatap ne de ev bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Para cezası artıyor: Bir günün bedeli 100 liraya çıkacak
Para cezası artıyor: Bir günün bedeli 100 liraya çıkacak AK Parti Grubu tarafından Meclis Başkanlığına yargı alanında düzenlemeler içeren 8’inci yargı paketi sunuldu.
17.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kira artışı ile ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kira artışı ile ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarına ilişkin değerlendirme yaptı. Şimşek, artışların önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını kaydetti.
12.02.2024 Ekonomi
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER?
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER? Meclis’in açılmasının ardından yeni yargı paketi içeriği ve maddeleri yeniden gündeme geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 60'tan fazla maddenin yer aldığı 8. Yargı Paketinde ocak ayını işaret etmişti. Kadınların evlilikte yalnızca kendi soyadını kullanması, hapis cezası ve ön ödeme koşulları gibi birçok maddenin yer aldığı yargı paketinin ne zaman çıkacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, 8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var?
17.01.2024 Gündem
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek Bursa'da 2018 yılında mesane kanseri teşhisi konulan, 3 yıllık tedavi sürecinde, kemoterapi görüp ameliyat olan İrfan Uz (63), doktorunun tavsiyesiyle tanesi 22 bin 500 TL olan ve yılda 17 kez kullanılan, immünoterapi ilacı almaya başladı. SGK’nın ödeme listesinde olmayan ilacı alabilmek için arazisini satan Uz, 2020 yılında ilaç bedellerinin kendisine geri ödenmesi ve ücretsiz alınabilmesi için SGK’ya dava açtı ancak sonucu göremeden, 2021 yılı Nisan ayında hayatını kaybetti. Devam eden davada yerel mahkeme, Uz’un lehine hüküm vererek, immünoterapi ilaçlarının bedelinin SGK tarafından ödenmesine karar verdi.
14.06.2023 Yaşam
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de hareketlilik başladı. Rent a car işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına karşı uyarıda bulunurken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmaları veya ön ödeme olarak aldıkları ücretin karşılıksız çıkabileceğine dikkat çekti.
30.05.2023 Ekonomi
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı
Düğün yeri ile ilgili kapora kararı! İki farklı tanımı var, dikkat çeken ayrıntı Düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün sahipleri ve işletmeler hazırlıklara başladı. Evlilik hazırlığı yapan ve aylar öncesinden düğün salonu tutan çiftler, anlaşmazlık durumunda ayrılık yaşayabiliyor ve düğün iptal edilebiliyor. Ya da bazı sebeplerden dolayı erteleme de talep edebiliyorlar. Bu durumda kaporanın düğün sahiplerine iadesi söz konusu oluyor. İşletmeler kaporanın iadesinin yapılamayacağını söylüyor ancak Yargıtay aynı görüşte değil. İşte detaylar...
19.05.2023 Gündem
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi  Antalya'da caddede seyir halindeki halk otobüsünün arkasına tutunan patenli gençlerin yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2023 Yaşam
Konutu tahtından etti! Deprem sonrası talep patladı
Konutu tahtından etti! Deprem sonrası talep patladı Asrın felaketi diye adlandırılan depremlerin insanlar üzerindeki etkisi, konut satışlarında da iyiden iyiye görünmeye başladı. Açıklanan verilere göre, Türkiye genelindeki Mart ayı satışları geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 21,4 geriledi.
20.04.2023 Ekonomi
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın'
Milyonlarca liraya internetten satışa çıkarıldı! 27 binden fazla ilan var: 'Ön ödeme yapmayın' Osmanlı dönemine ait paralar, elektronik ticaret işlemlerinin yapıldığı platformda milyonlarca liraya satışa sunuldu. İnternette 27 binden fazla ilanda en yüksek fiyat biçilen 2'nci Mahmud dönemine ait 1223 tarihli altın para 500 milyon liradan, 5'inci Mehmed dönemine ait 1327 tarihli 10 para ise 50 milyon liradan satışa çıkarıldı.
20.04.2023 Yaşam
İnternette 'asırlık', 'el yazması' Kuran-ı Kerim 9 milyon 600 bin lira
İnternette 'asırlık', 'el yazması' Kuran-ı Kerim 9 milyon 600 bin lira İnternette tarihi eser niteliği taşıdığı belirtilen Kur'an-ı Kerimler, 'asırlık', 'koleksiyonluk', 'dededen kalma' notuyla satışa sunuluyor. Yüzlerce ilanın yer aldığı sitede, Tescile Tabi Taşınır Kültür ve Tabiat Varlığı Belgesi bulunduğu belirtilen 'asırlık' ve 'el yazması' Kur'an-ı Kerim içinse 9 milyon 600 bin lira fiyat biçildi. Zehra Uslu, Kur'an-ı Kerim'in kendilerine anneannesinin dedesinden kaldığını ve en 150 yıllık olduğunu söyledi.
17.04.2023 Gündem
TOGG e cüzdandan kredi kartına para nasıl aktarılır, TOGG 60 bin TL kredi kartına ne zaman yatırılacak? TOGG para iadesi nasıl yapılır?
TOGG e cüzdandan kredi kartına para nasıl aktarılır, TOGG 60 bin TL kredi kartına ne zaman yatırılacak? TOGG para iadesi nasıl yapılır? Togg 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturuldu. 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Kazanan isimler belli olunca TOGG para iadesi için yapılan araştırmalar da hızlandı. 29 Mart’ta noter huzurunda gerçekleştirilen kuralarda adı çıkmayan vatandaşlara 60 bin TL TOGG ön ödeme ücreti iade edilecek. Peki, TOGG para iadesi ne zaman yapılacak? TOGG ön ödeme iadeleri nasıl alınır, TOGG iade hatası nedir? TOGG e cüzdandan para çekme nasıl yapılır?
5.04.2023 Ekonomi
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor
Sahte kiralık ev dolandırıcılığı! Uygun fiyatı görüp arayan bu tuzağa düşüyor Dolandırıcıların yeni hedefi ev sahipleri ve kiracılar oldu. Dolandırıcılar, asıl kira fiyatı 5000 olan bir evi, 3000 liraya gösteriyor. Kiranın uygun olduğunu gören vatandaşlar ise hemen ilgili telefon numarasını arıyor. İşte ne oluyorsa bu dakikadan sonra oluyor. Fırsatçıların kurduğu tuzak bununla da bitmiyor. Mağdur, ev hakkındaki gerçeği öğrenince bir kez daha şoke oluyor.
5.04.2023 Ekonomi
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek?
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek? TOGG ön başvuruları bugün sona eriyor. Togg ön sipariş için trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba geçmiyor, başvuru yapamayan adaylar arama motorlarına yönelerek Trumore para yüklenmiyor, ne yapmalıyım? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba neden geçmiyor, Trumore para hesaba ne zaman geçer? Trumore para yüklenmiyor, cüzdan 504 sistem hatası ne demek?
28.03.2023 Ekonomi
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı 24 yaşındaki kripto yatırımcısı Aiden Pleterski iflasın eşiğinde. Yatırımcılardan 29 milyon dolar çaldığı iddia edilen Pleterski'nin kaçırıldığı ve fidye için işkence gördüğü ortaya çıktı.
26.03.2023 Dünya
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır?
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Yerli otomobil için ön siparişler başlıyor. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, 953 bin liralık başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. Yerli otomobil T10X modelinin ön sipariş sürecine dair detaylar belli olurken, TOGG'dan yapılan açıklamaya göre 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve TOGG web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. Peki, TOGG T10x ön sipariş nasıl verilir, Trumore e-Cüzdan üzerinden T10X ön sipariş ödemesi yapılır? TOGG sipariş başladı mı, TOGG ön sipariş saat kaçta açılıyor? TOGG sipariş şartları neler, başvuru formu nasıl doldurulur? TOGG sipariş ne zaman?
17.03.2023 Ekonomi
TOGG'un fiyatı belli oldu! Siparişler başlıyor, 60 bin TL ödeyen dahil olacak
TOGG'un fiyatı belli oldu! Siparişler başlıyor, 60 bin TL ödeyen dahil olacak Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un merakla beklenen fiyatı, model ismi ve teknik özellikleri belli oldu. ‘T10X’ adı verilen C-SUV için sipariş alımı 16 Mart’ta başlıyor. 60 bin TL ön ödeme yapanlar çekiliş sürecine katılabilecek. Akıllı cihazın fiyatı 953 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 215 bin liraya çıkıyor.
15.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
Dolandırıcıların oyununu tapuda fark etti! Müteahhide sahte vekalet tuzağı
Dolandırıcıların oyununu tapuda fark etti! Müteahhide sahte vekalet tuzağı Mersin'de yurt dışında yaşayan kişiye ait araziyi müteahhide satmaya çalışan 3 kişi, gözaltına alındı. Arsa sahibine benzeyen şüphelilerinden birinin, sahte vekaletname çıkarıp, ön ödeme için müteahhitten 400 bin euro ile 2 milyon TL istediği belirlendi.
3.03.2023 Yaşam
Dolandırıldıktan sonra çeteye katıldı! İstanbul'da 'Alman polisi' kılığında tuzak
Dolandırıldıktan sonra çeteye katıldı! İstanbul'da 'Alman polisi' kılığında tuzak İstanbul'da Alman vatandaşları dolandıran şebeke çökertildi. Kendilerini Alman polisi olarak tanıttılar, yaşlı vatandaşları; “Çekilişten para kazandınız, ön ödeme yapıp parayı alabilirsiniz” yalanı ile kandırdılar. Şebeke tarafından 46 bin euro dolandırılan şüphelilerden biri hakkındaki gerçek ise şoke etti.
13.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ön Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ön ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.