Ömer Faruk Eminağaoğlu

Ömer Faruk Eminağaoğlu

Son dakika Ömer Faruk Eminağaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Faruk Eminağaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Faruk Eminağaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Faruk Eminağaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer faruk eminağaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 ömer faruk eminağaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ömer faruk eminağaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan CHP'nin 36. Olağan Kurultayında genel başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi.
3.02.2018 Siyaset
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce...
CHP'de seçim günü! Kılıçdaroğlu ve İnce... CHP'nin 36. Olağan Kurultayı başladı. Teması "Adalet ve Cesaret" olarak belirlenen kurultayda Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce yarışacak. Öte yandan 165 delegenin oyunu alan İnce'nin listesinde mükerrer oy tespit edildiği iddia edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devreye girmesi sonrasında Muharrem İnce'nin resmen aday olduğu belirtildi.
3.02.2018 Siyaset
AK Parti, CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı
AK Parti, CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı AK Parti CHP Kurultayı'na temsilci göndermeme kararı aldı. CHP'nin 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat'ta gerçekleşecek.
3.02.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu’nu zorlayacak kurultay planı
Kılıçdaroğlu’nu zorlayacak kurultay planı CHP’de 36. Olağan kurultay heyecanı yaşanırken başkanlık için adaylığını açıklayan Muharrem İnce’nin sürpriz planı kurultayda Kılıçdaroğlu’nu zorlayabilir. İki gün önce başbaşa görüşen İnce ve Kılıçdaroğlu, Cumartesi için kolları sıvadı. Kılıçdaroğlu, 81 il başkanının acil toplantıya çağırırken İnce’de tek tek delegeleri arayarak ‘dayanın’ dedi. Ayrıca İnce’nin büyük sürprizi de var. Adaylığını açıklayan diğer isimler İnce lehine çekilerek Kılıçdaroğlu’nu yarışta zorlayacak.
2.02.2018 Siyaset
CHP'de dikkat çeken görüşme iki isim biraraya geldi
CHP'de dikkat çeken görüşme iki isim biraraya geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde Genel Başkanlığı adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile görüşme gerçekleştiriyor.
31.01.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha! Büyük sürpriz
Kılıçdaroğlu'na bir rakip daha! Büyük sürpriz Eski CHP İstanbul Ümraniye İlçe Başkanı Çabuk, 3-4 Şubat'ta yapılacak kurultayda genel başkan aday adayı olacağını açıkladı
29.01.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na resmen rakip oldu
Kılıçdaroğlu'na resmen rakip oldu Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapılacak 36. Olağan Kurultayı'nda genel başkan aday adayı olacağını açıkladı.
29.01.2018 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'na 3. rakip
Kemal Kılıçdaroğlu'na 3. rakip Ömer Faruk Eminağaoğlu, CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Daha önce de Yalova milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal CHP genel başkanlığı için adaylıklarını açıklamışlardı.
25.01.2018 Gündem
FETÖ'cüleri ele veren üç dönem
FETÖ'cüleri ele veren üç dönem FETÖ soruşturmaları kapsamındaki gizli tanık ifadeleri, örgüt üyelerinin, üniversite eğitimi, YARSAV üyeliği ve 2014'teki HSYK seçimleri döneminde gizleme konusunda zayıf kaldıklarını ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı Ankara İstihbarat Dairesi'nde görevli FETO mensubu eski polis memuru F.A., gazeteci ve hâkimlerin dinlenmesine ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
YARSAV eski başkanı gözaltında
YARSAV eski başkanı gözaltında OHAL kararnamesi ile kapatılan Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin (YARSAV) eski Başkanı Murat Arslan, Ankara’daki evinden gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
YSK’dan Erdoğan'ın diploması hakkında flaş karar!
YSK’dan Erdoğan'ın diploması hakkında flaş karar! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasıyla ilgili yapılan başvuruları oy birliğiyle reddetti.
29.09.2021 Gündem
Eminağaoğlu'ndan istifa çağrısı
Eminağaoğlu'ndan istifa çağrısı CHP üyesi ve eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, "Partinin hukuk dışı yaratılan listelerle seçime katıldığı" iddiasında bulunarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı...
29.09.2021 Gündem
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak CHP’nin 16-17 Ocak’taki kurultayında aday olmaya hazırlanan Mustafa Balbay, “200 delegenin imzasıyla genel başkanlığa aday olmayı planlıyorum” dedi. Muharrem İnce ve Umut Oran da yakında kararlarını açıklayacak
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu için ihraç talebi
Kılıçdaroğlu için ihraç talebi Eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, cuma namazı iznine ilişkin genelgeye destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiden ihracı istemiyle CHP'ye başvuracağını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Çalışanlara Cuma namazı izni Danıştaylık oldu
Çalışanlara Cuma namazı izni Danıştaylık oldu Resmi Gazete'de yayımlanan cuma iznine ilişkin Başbakanlık genelgesinin iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay'da dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Fidan’ın ataması iptal edilsin
Fidan’ın ataması iptal edilsin Hakan Fidan’ın Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı görevine dün başlarken, eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Danıştay’a dava açtı...
29.09.2021 Gündem
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor
Ankara’da vekalet dönemi başlıyor MİT Müsteşarı Fidan'ın sürprizi ile başlayan istifa furyası dün zirveye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Yargı'da sürpriz istifa!
Yargı'da sürpriz istifa! Yargıçlar Sendikası Başkanı ve Çankırı Hakimi Ömer Faruk Eminağaoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Hukuk ve adalet için bu güne değin sürdürdüğüm emek ve mücadeleyi; cumhuriyet için, halk için sürdürme azim ve kararlılığım nedeniyle, yeni bir sayfada ve etkin bir biçimde yürütebilmek adına siyasal alana taşımak ve bunu da CHP çatısı altında gerçekleştirebilmek arzusu ile, milletvekilliği aday adaylığına başvuru yapacağımdan, cumhuriyetin, halkın, adaletin içine düşürüldüğü durum karşısında, mesleki yaşantımı emeklilik süremi beklemeden sonlandırarak,yargıçlık görevinden ayrılma isteğinde bulunmuş durumdayım" dedi...
29.09.2021 Gündem
‘HSYK'nın atanan  üyeleri çekilsin’
‘HSYK'nın atanan üyeleri çekilsin’ Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Cumhurbaşkanı tarafından HSYK’ya seçilen yeni üyelerin yargı bağımsızlığına engel olduğunu öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
HSYK seçimlerinde ‘meşruiyet’ tartışması
HSYK seçimlerinde ‘meşruiyet’ tartışması AK Partili Mahir Ünal’ın “HSYK seçimlerini yargıyı ele geçirmeye çalışan grup kazanırsa gayrimeşru sayarız” sözlerine CHP ve Yargıçlar Sendikası’ndan tepki geldi...
29.09.2021 Gündem
Beraat etti!
Beraat etti! Eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, İlhan Cihaner'i yargılayan Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine görevlerinden ötürü hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada beraatına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
O şimdi Patnos Noteri
O şimdi Patnos Noteri Ankara Cumhuriyet Savcısı idi, şimdi Patnos Noteri oldu
29.09.2021 Gündem
Gezi’nin ilk gününde suç yok
Gezi’nin ilk gününde suç yok İstanbul Gezi Parkı’nda geçen yıl 31 Mayıs günü başlayan ve kısa sürede tüm Türkiye’ye yayılan eylemlerle ilgili çok sayıda soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Faruk Eminağaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer faruk eminağaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.