Ölümlü Kaza

Ölümlü Kaza

Son dakika ölümlü kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölümlü kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölümlü kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümlü Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümlü kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 ölümlü kaza haberi bulunmuştur. Tüm ölümlü kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken, 3 katı olan 98,7 kilometre hızla seyrettiğinin belirlendiği açıklandı.
16.01.2024 Gündem
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı Hızlı bir şekilde yaygınlaşan elektrikli scooter’lar, ulaşımda kolaylığın yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Art arda yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimler artarken, bakanlık yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Scooter kazasında yaralanan vatandaşlar ise; ‘önlem alınmalı’ çağrısında bulunurken, Uluslararası Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe’den dikkat çeken çözüm önerileri geldi.
29.10.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama Trafik Kazalarında Olay Yeri Yönetimi Çalıştayı’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Trafik teröründe de dünyada son on yılda, ‘can kayıplarını yüzde elli azaltma hedefini tutturan’ iki ülkeden biriyiz” dedi.
21.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu, kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre azaldığını duyurdu
Bakan Soylu, kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre azaldığını duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Ocak-12 Eylül tarihleri 2021 ve 2022 yılları karşılaştırmasında kaza yerinde yaşanan can kaybı sayısının geçen yıla göre 68 kişi azaldığını duyurdu.
13.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Kimin ihmali varsa hesabını sorarız.
İçişleri Bakanı Soylu: Kimin ihmali varsa hesabını sorarız. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep ve Mardin'deki kazalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, "Soruşturma çok yönlü sürüyor. Can kıymetlidir. Bu soruşturma bütün taraflarıyla sürüyor. Bedelini ödettiririz. Kimin ihmali varsa hesabını sorarız" diye konuştu.
21.08.2022 Siyaset
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren karar! Uymayana hapis cezası var...
İşçi-işveren milyonları ilgilendiren karar! Uymayana hapis cezası var... İşçi-işveren, çalışan milyonları ilgilendiren gelişme! İş kazası ile ilgili dikkat çeken bir karar geldi. Yargıtay, inşaatta hayatını kaybeden işçinin ölümünden, iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini almayan patronun asli kusurlu olduğuna hükmetti.
10.08.2022 Çalışan Hakları
Yasak aşk cinayeti şok etti! Filmleri aratmayacak olay! Eşiyle ilişkiye girince...
Yasak aşk cinayeti şok etti! Filmleri aratmayacak olay! Eşiyle ilişkiye girince... Antalya’nın Manavgat ilçesinde ölümlü kaza olarak ihbar edilen olayın, jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda yasak aşk cinayeti olduğu ortaya çıktı.
30.07.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Bayram tatilinde kazada ölen sayısı 64
Bakan Soylu: Bayram tatilinde kazada ölen sayısı 64 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönüşlerin yaşandığı Bolu geçişinde, trafik denetimine katıldı. Bakan Soylu, "2018 yılında 9-10 günlük bir bayram tatilinde trafik kazalarında ölen vatandaşlarımızın toplamı 148 idi, şu anda şu saate kadar aldığımız rakam 64. Bugün süreç bitecek, inşallah kazayla karşıya kalmayız" dedi.
17.07.2022 Yaşam
Bakan Soylu açıkladı: Trafik kazalarında 31 kişi öldü
Bakan Soylu açıkladı: Trafik kazalarında 31 kişi öldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı'nda meydana gelen trafik kazalarında 31 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.07.2022 Gündem
ABBA konserinde facia! Ölü ve yaralı var
ABBA konserinde facia! Ölü ve yaralı var 70'lerin en popüler müzik grubu ABBA'nın İsveç'te vereceği konser öncesinde bir kişinin yedinci kattan seyircilerin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
4.11.2021 Dünya
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık'
'Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'yi dünyanın en büyük ve önemli ticari koridorlarının hakimi yaptıklarını, coğrafi açıdan kalkınmada eşitliğe destek verme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.
10.07.2021 Ekonomi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ölümlü iş kazası oranının  düştüğünü bildirdi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin ölümlü iş kazası oranının düştüğünü bildirdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu'nun yayımlanmasından bugüne kadar Türkiye'de iş yeri sayının yüzde 17, çalışan sayısının yüzde 43 artmasına rağmen 100 bin işçide ölümlü iş kazası oranının yüzde 41,3 azaldığını bildirdi.
4.05.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli sürücülere 1 saatlik zaman tasarrufu sağladı
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli sürücülere 1 saatlik zaman tasarrufu sağladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Avrasya Tüneli sürücülere 1 saatlik zaman tasarrufu sağladı" dedi.
3.05.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerin başında yer alıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerin başında yer alıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerin başında yer alıyoruz. Ülkemiz dünya ve Avrupa havalimanları toplam yolcu sayısı sıralamasında 2018 ve 2019 yıllarında dünyada 10'uncu sırada yer aldı" dedi.
21.11.2020 Ekonomi
Elektrikli bisiklet ve e-scooter yönetmeliği ortak akılla oluşturulacak
Elektrikli bisiklet ve e-scooter yönetmeliği ortak akılla oluşturulacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter gibi mikro hareketlilik sistemlerine standart getirecek. Söz konusu standartların belirlenmesine yönelik Mikro Hareketlilik Odak Grup Toplantısı, sektördeki paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantılarda elde edilen veriler ve sektör temsilcilerinin önerileri, 28 Ağustos’ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da katılacağı Mikro Hareketlilik Ortak Akıl Toplantısı’nda masaya yatırılacak.
21.08.2020 Ekonomi
Kepçelerin kaldıramadığı türbe, yol ortasında kaldı
Kepçelerin kaldıramadığı türbe, yol ortasında kaldı Afyonkarahisar'da 'Askeri Baba' olarak bilinen şair ve filozof Gülaboğlu Muhammed Askeri'ye ait türbe, 1960'lı yıllarda yer değiştirme çalışması sırasında iddiaya göre kepçe arızalanınca taşınma girişimi gerçekleştirilemedi. O günden sonra dokunulmayan ve yol ortasında kalan türbenin yanından araçlar ve yayalar geçerken, mahalle halkı da türbeye gelerek dua ediyor. Türbenin yanındaki evde oturan Ali Erdem (71), "Türbeyi almak isteyen kepçe iki defa kırıldı. Ben bunu gördüm, buraya geldiğim sene oldu bu olay. Ama artık herkes alıştı, türbe olduğu için herkes alıştı ve gelip geçenler dua okuyor" dedi.
22.07.2020 Gündem
Bakan Soylu: Trafikte denetimler artarak devam edecek
Bakan Soylu: Trafikte denetimler artarak devam edecek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, trafik kazalarıyla ilgili, "2020 yılı için sayısal hedefimiz, ölümlü kazalarda yüzde 6, yaralanmalı kazalarda yüzde 3 azalma sağlayarak kayıplarımızı daha da aza indirmektir. Bu hedefi gerçekleştirmek için denetimlerimiz artarak devam edecektir" dedi.
2.05.2020 Gündem
Taksi-Martı kavgası! İlk ölüm haberi geldi
Taksi-Martı kavgası! İlk ölüm haberi geldi Uber’in Türkiye’deki faaliyetlerine ‘haksız kazanç’ gerekçesi ile tepki gösteren taksicilerin yeni hedefi kiralık scooter uygulaması ‘Martı’ oldu.
27.02.2020 Yaşam
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları...
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları... İstanbul’da ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği 10 "kaza sıcak noktası’’ tespit edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkileri bu noktalarda meydana gelen kazaların önlenmesi için çalışma başlattı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Emre Şen " İstanbul’da ölümlü kaza oranı 2016 yılına göre yüzde 60.56 düştü, hedefimiz 0 kaza’’ dedi. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ‘’trafik kazalarının azaltılmasında en başarılı il" ödülü verildi.
25.02.2020 Gündem
Bakan Soylu: Otobüslerde sıkı yönetim ilan ediyoruz
Bakan Soylu: Otobüslerde sıkı yönetim ilan ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Otobüslerde sıkı yönetim ilan ediyoruz. Ya doğru kurala uyarlar ya da her 3 ayda bir en güvensiz otobüs şirketlerini açıklarız" dedi.
21.02.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması
Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Sözlerimin arkasındayım. Bu milleti satmayacağız diye söz verdik. Yaptığımız her işin arkasındayız" dedi.
5.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ölümlü Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümlü kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.