Olmasın

Olmasın

Son dakika Olmasın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olmasın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olmasın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olmasın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olmasın gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.517 olmasın haberi bulunmuştur. Tüm olmasın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyor
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yargımıza güvenin, iddialara yönelik soruşturma sürüyor' dedi.
15.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurdu
Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni karar! EPDK duyurdu Akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmayacak.
5.05.2024 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti
Benzin ve motorin fiyatlarında yeni dönem! EPDK kararı duyurdu, resmen değişti Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatıyla ilgili yeni karar verildi. 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor. İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok' İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor..
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor.. Adana'da Gastroenteroloji Cerrahisi Dernek Başkanı Ankara Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, ‘Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya Türkiye Kolon Kanseri Farkındalığı’ sempozyumunda konuştu. Bostancı, "Türkiye verilerine göre kolon kanseri 3. sırada yer alarak hem erkeklerde hem kadınlarda en sık görülen türdür" dedi.
30.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.
9.04.2024 Şampiy10
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız
Bakan Tunç: Emeklimizin alım gücünü artıracağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kurucaşile teşkilatı tarafından Çok Programlı Lisesi'nin spor salonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Bakan Tunç, burada AK Parti Kurucaşile Belediye Başkanı Hulusi Sayın ve partililer tarafından karşılandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıklıyor. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. 
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Olmasın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olmasın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.