Oliver Stone

Oliver Stone

Son dakika Oliver Stone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oliver Stone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oliver Stone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oliver Stone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oliver stone gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 oliver stone haberi bulunmuştur. Tüm oliver stone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Bir skandal daha: Cinsel ilişkiye girmemi istedi!
Bir skandal daha: Cinsel ilişkiye girmemi istedi! ABD'li yönetmen Oliver Stone da taciz skandalına adı karışanlar arasına katıldı.
22.11.2017 Magazin
Gülen işin içindeyse ABD mutlaka biliyordur
Gülen işin içindeyse ABD mutlaka biliyordur Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD istihbarat güçlerinin 15 Temmuz darbe girişiminden bilgilerinin olabileceğini söyledi.
17.06.2017 Dünya
Putin belgeseli BluTV’de
Putin belgeseli BluTV’de BluTV, birbirinden farklı yapımları seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor.
17.06.2017 Magazin
Putin'den 15 Temmuz açıklaması
Putin'den 15 Temmuz açıklaması Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD istihbarat güçlerinin Türkiyede'ki darbe girişiminden haberdar olabileceğini söyledi.
17.06.2017 Dünya
Putin, ABD'li siyasetçilerin büyük hatasını açıkladı
Putin, ABD'li siyasetçilerin büyük hatasını açıkladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li siyasetçilerin seçim kampanyası sırasında Rusya karşıtı söyleme odaklanarak büyük bir hata yaptıklarını söyledi.
13.06.2017 Dünya
Putin'in 'sırları' ortaya döküldü! Meğer önce reddetmiş!
Putin'in 'sırları' ortaya döküldü! Meğer önce reddetmiş! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ünlü ABD’li yönetmen Oliver Stone ile dört kez baş başa görüşerek çekilen filmde hayatını ve “sırlarını” anlatmaya devam etti. Salı gecesi ABD’de Stone’un “Show Time” adlı TV kanalında yayınlanmaya başlayacak olan dizi röportajdan Putin’in yeni özel açıklamaları medyaya yansıdı.
13.06.2017 Dünya
Putin'e soru: Eşcinsel bir adamla duşta yalnız kalırsanız ne yapardız?
Putin'e soru: Eşcinsel bir adamla duşta yalnız kalırsanız ne yapardız? ABD'li yönetmen Oliver Stone'a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir denizaltının içinde, duş odasında eşcinsel biriyle yalnız kalması durumunda neler olabileceğini açıkladı.
8.06.2017 Dünya
Putin'den ABD-Rusya savaşı uyarısı
Putin'den ABD-Rusya savaşı uyarısı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ile Rusya arasında olası bir savaşta "kimsenin hayatta kalamayacağını" söyledi.
8.06.2017 Dünya
Putin belgesel için soruları yanıtladı
Putin belgesel için soruları yanıtladı ABD'li yönetmen Oliver Stone'a konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir denizaltının içinde, duş odasında eşcinsel biriyle yalnız kalması durumunda neler olabileceğini açıkladı.
7.06.2017 Dünya
Putin'i anlatacak film geliyor!
Putin'i anlatacak film geliyor! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında bir film çekeceğini açıklayan Oliver Stone, Putinin en önemli dünya liderlerinden biri olduğunu söyledi.
1.05.2017 Dünya
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor!
Brezilya tarihi greve hazırlanıyor! Brezilya tarihinin en büyük genel grevlerinden birine hazırlanıyor. Resesyon ve yolsuzluk iddiaları ülkede büyük tepkilere sebep oluyor.
28.04.2017 Dünya
Çalgı Çengi İkimiz: Adı var komedisi yok...
Çalgı Çengi İkimiz: Adı var komedisi yok... Altı yıllık aranın ardından çekilen devam filmi “Çalgı Çengi İkimiz”, bir önceki filmin yanına dahi yaklaşamazken, zorlama bir senaryo ve karakterlerlerle pek de güldürmüyor...
5.01.2017 Arşiv
Ödül gecesine ‘Moonlight' damgası
Ödül gecesine ‘Moonlight' damgası Sinema dünyasının tanınmış isimleri, önceki gece New York'ta gerçekleşen 26'ıncı Gotham Bağımsız Film Ödülleri töreninde bir araya geldi.
30.11.2016 Magazin
Putin: NATO'ya karşılık vereceğiz!
Putin: NATO'ya karşılık vereceğiz! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da ciddi siyasi değişikliklere neden olan Maydan protestolarının anlatıldığı bir belgeselde bu olaylar üzerinden NATO'nun genişlemesine sert eleştiriler yöneltti. Putin, NATO'nun genişlemesine karşılık vereceklerini belirtti.
17.06.2021 Dünya
Grinin 50 Tonu ilk Khalesi'ye teklif edilmiş
Grinin 50 Tonu ilk Khalesi'ye teklif edilmiş Game of Thrones dizisinde Khaleesi rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'çok fazla çıplaklık var' diye Fifty Shades of Grey'deki başrolü reddettiğini açıkladı.
29.03.2015 Magazin
Türk bayrağını göndere çekecek isim belli oldu
Türk bayrağını göndere çekecek isim belli oldu Türkiye’yi dünyaya yanlış tanıtan ‘Gece Yarısı Ekspresi’ filminin gerçek hayattaki kahramanı Billy Hayes, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde New York’ta Wall Street’e Türk bayrağı çekecek.
27.10.2014 Yaşam
Efsane ev satılık
Efsane ev satılık Beyazperdenin klasikleri arasında yer alan 'Scarface’in çekildiği villa satışa çıktı.
12.05.2014 Magazin
Efsane ev satılık
Efsane ev satılık Beyazperdenin klasikleri arasında yer alan, ünlü aktör Al Pacino'nun mafya babasını oynadığı 'Scarface’in çekildiği villa satışa çıktı.
12.05.2014 Dünya
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür!
Geceyarısı Ekspresi için New York’ta ezanlı özür! Geceyarısı Ekspresi’nin gerçek kahramanı Billy Hayes, olaydan 43 yıl sonra şimdi New York’ta tek kişilik bir gösteri ile filmdeki çarpıtmaları ve Türk kültürüne olan hayranlığını anlatıyor...
20.02.2014 Dünya
Geceyarısı Ekspresi dönüyor!
Geceyarısı Ekspresi dönüyor! Türkiye'nin imajını olumsuz etkilediği gerekçesiyle tartışmalara konu olan 'Geceyarısı Ekspresi', beyazperdeden sonra şimdi de Broadway sahnesine çıkacak.
18.01.2014 Kültür Sanat
Bunu beklemiyordu!
Bunu beklemiyordu! Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Kenan Işık'ı şaşırtan soru
1.10.2013 Televizyon
Efsanevi müzisyen öldü!
Efsanevi müzisyen öldü! The Doors grubunun bateristi hayatını kaybetti
21.05.2013 Yaşam
'Hayatıma 4 erkek girdi'
'Hayatıma 4 erkek girdi' Ünlü oyuncu sırlarını verirken bunu da anlattı..."Beni gerçekten heyecanlandıran..."
27.09.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oliver Stone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oliver stone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.