Olimpiyat Oyunları

Olimpiyat Oyunları

Son dakika olimpiyat oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olimpiyat oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olimpiyat oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olimpiyat Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olimpiyat oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.687 olimpiyat oyunları haberi bulunmuştur. Tüm olimpiyat oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.
25.03.2024 Adana
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan)
Filenin Efeleri galibiyetle başladı! (Türkiye 3-1 Sırbistan) A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.
30.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı
Filenin Sultanları Belçika'yı yenerek 7'de 7 yaptı Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Belçika'yı 3-0 yenerek 7'de 7 yaptı. Dün Japonya'yı yenerek Olimpiyat vizesi alan Filenin Sultanları, Belçika'yı yenerek grubunu lider tamamladı ve galibiyet serisini 22 maça çıkardı.
24.09.2023 Şampiy10
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu 6. maçında Japonya'yı yendi ve Paris Olimpiyatlarını garantiledi. Tokyo’da bulunan Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrılan Filenin Sultanları, B Grubu'nda 6'da 6 yaparak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazandı. Peki, Filenin Sultanları 2024 Paris olimpiyat elemelerinde kaçıncı sırada, yeni puanı kaç? İşte Paris Yaz Olimpiyat Elemeleri puan durumu...
23.09.2023 Şampiy10
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman?
Paris Olimpiyatları ne zaman? 2024 Paris Olimpiyatları voleybol elemeleri hangi tarihte, 2024 Paris Olimpiyatları Voleybol elemeleri ne zaman? Filenin Sultanları Japonya’daki elemelerde 6'da 6 yapıp Paris Olimpiyat Oyunlarına gitmeyi hak kazandı. 2024 Paris olimpiyatları, Filenin Sultanları'yla gündeme geldi. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman? Paris Yaz Olimpiyatları tarihi belli oldu mu?
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik
Filenin Sultanları olimpiyat vizesini kaptı! Japonya'yı da devirdik A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri B Grubu altıncı maçında Japonya'yı 3-1 devirerek 6'da 6 yaptı ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkını garantiledi.
23.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayımlandı.
22.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli’de Günün Şifresiz Maç Yayınları Futbolda özlemin sona erdiği bugünlerde birçok ligden birbirinden heyecanlı maçları Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Ayrıca Misli’nin seçili etkinliklerde üyelerine sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
19.08.2023 İddaa
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporcuların Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda elde ettiği sonucu “Gurur duyulacak bir tablo” olarak değerlendirirken, elde edilen bu başarının önümüzdeki süreçte başta 2024 Paris Olimpiyat Oyunları olmak üzere artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
3.07.2023 Gündem
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda!
Rakiplerimiz Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda! Türkiye’nin ev sahipliğinde 2-20 Ağustos tarihlerinde organize edilecek Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın rakipleri belli oldu.
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı
Yabancı kuralında flaş gelişme! TFF Başkanı Büyükekşi açıkadı Süper Lig'de 2023-2024 sezonundan itibaren yabancı kuralının yeniden belirlenmesi bekleniyor. TFF ve Kulüpler Birliği yeni yabancı konusunda uzlaşma sağlarken tek kulüp bu öneriye karşı çıktı.
26.04.2023 Süper Lig
Golbol Kadın Milli Takımı, Dünya Şampiyonu oldu
Golbol Kadın Milli Takımı, Dünya Şampiyonu oldu Türkiye ile Golbol Kadın Milli Takımı, Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren IBSA Golbol Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore’yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Böylece Golbol Kadın Milli Takımı, ilk kez dünya şampiyonu olarak altın madalya alma başarısını elde etti.
16.12.2022 Diğer Sporlar
17 yaşında kurduğu hayalini 80 yaşında gerçekleştirecek
17 yaşında kurduğu hayalini 80 yaşında gerçekleştirecek Antalya'da yaşayan eski milli sporcu ve antrenör Çiçek Solon Şensoy (79), 17 yaşındayken kurduğu 'olimpiyat' hayalini gerçekleştirmek için, mart ayında Polonya'da düzenlenecek Dünya Veteranlar Atletizm Şampiyonası'na katılacak. Şensoy, "Kendime 'Bir gün ben de olimpiyatlarda yarışacağım' dedim. O günkü hedefimi hiç unutmadım. Şimdi bir dünya şampiyonasına katılırsam kendime verdiğim sözü yerine getireceğimi düşünüyorum" dedi.
29.10.2022 Yaşam
FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda Türkiye ilk galibiyetini Güney Kore karşısında aldı
FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası'nda Türkiye ilk galibiyetini Güney Kore karşısında aldı A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Kadınlar Şampiyonası B Grubu’ndaki 2. maçında Güney Kore'yi 3-0 mağlup etti.
27.09.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Olimpiyat Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olimpiyat oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.