Olimpiakos

Olimpiakos

Son dakika Olimpiakos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olimpiakos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olimpiakos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olimpiakos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olimpiakos gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 olimpiakos haberi bulunmuştur. Tüm olimpiakos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olimpiakos ekibiyle eşleşti. Kura sonrası İrfan Can Kahveci'den paylaşım geldi.
15.03.2024 Fenerbahçe
Sergen Yalçın'ın planları alt üst oldu! 2 ayrılık birden
Sergen Yalçın'ın planları alt üst oldu! 2 ayrılık birden Süper Lig'de 2 yıllık bir aranın ardından Antalyaspor ile anlaşan Sergen Yalçın, ligin 2. yarısı için transfer çalışmaları yaparken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıkmaya başladı. Tecrübeli teknik adam için ise ayrılık istekleri şok etkisi yarattı.
13.01.2024 Süper Lig
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi Süper Lig'de Bursaspor'da oynayan daha sonra Villarreal, Marsilya ve Olympiakos gibi kulüplerde forma giyen Cedric Bakambu Galatasaray'da...
20.07.2023 Galatasaray
EuroLeague Play-Off'ta Fenerbahçe Beko, Olympiakos'u devirdi: 73-69
EuroLeague Play-Off'ta Fenerbahçe Beko, Olympiakos'u devirdi: 73-69 Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Final-Four yolunda kader maçında Olympiacos'u 73-69 yenerek durumu 2-2'ye getirdi.
5.05.2023 THY Euroleague
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev (Ukrayna), Rennes (Fransa) ve AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) ile eşleşti. Trabzonspor ise Kızılyıldız (Sırbistan), Monaco (Fransa) ve Ferencvaros (Macaristan) ile H grubunda yer aldı.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
Emre Mor kimdir, nereli, kaç yaşında? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Mor’un biyografisi ve futbol kariyerinin geçmişi!
Emre Mor kimdir, nereli, kaç yaşında? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Mor’un biyografisi ve futbol kariyerinin geçmişi! Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrüklü futbolcu Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Peki, Emre Mor kimdir, nereli, kaç yaşında? Emre Mor hangi takımda oynuyor? Mor’un biyografisi ve futbol kariyer geçmiş…
2.07.2022 Şampiy10
Emre Mor kimdir? Emre Mor Fenerbahçe’ye geldi mi? Emre Mor’un futbol kariyeri!
Emre Mor kimdir? Emre Mor Fenerbahçe’ye geldi mi? Emre Mor’un futbol kariyeri! Fenerbahçe Emre Mor transferinde sona yaklaştı. Emre Mor ile görüşmeler olumlu yönde ilerlerken VavaCars Fatih Karagümrük ile bonservis pazarlığında da sona gelindi. İki kulüp arasındaki görüşmeler başkanlar düzeyinde gerçekleştiriliyor. Transferin henüz resmiyet kazanmadı ancak Fenerbahçeliler Emre Mor ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Emre Mor kimdir? Emre Mor Fenerbahçe’ye geldi mi? Emre Mor transferi bitti mi? Emre Mor’un futbol kariyeri!
28.06.2022 Süper Lig
Dün akşam Anadolu Efes'i devirdi ülkesinde kahraman ilan edildi
Dün akşam Anadolu Efes'i devirdi ülkesinde kahraman ilan edildi Uzun yıllar basketbol hayatını Türkiye'de sürdüren ve dün akşam Anadolu Efes karşısında bulduğu son saniye basketiyle Olimpiakos’un kahramanı ilan edilen Sloukas Yunan basını tarafından tam not aldı.
11.02.2022 THY Euroleague
Anadolu Efes - Bayern Münih maçı koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi
Anadolu Efes - Bayern Münih maçı koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'nde bu hafta oynayacağı Bayern Münih maçının koronavirüs vakaları sebebiyle ertelendiğini açıklandı.
3.01.2022 Basketbol
Fenerbahçe'ye İspanyol Galatasaray'a Alman hakem
Fenerbahçe'ye İspanyol Galatasaray'a Alman hakem UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının hakemleri belli oldu.
23.11.2021 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye 4 müjde!
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'ye 4 müjde! Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Tisserand, Berke Özer, Serdar Aziz'den güzel haber geldi. Derbide ayrıca Osayi Samuel de forma giyebilecek.
14.11.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş Mesut Özil açıklaması
Fenerbahçe'den flaş Mesut Özil açıklaması Fenerbahçe Kulübü bugün Mesut Özil hakkında yapılan haberleri yalanladı.
5.10.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Olimpiakos öncesi Mesut Özil şoku!
Fenerbahçe'de Olimpiakos öncesi Mesut Özil şoku! Gribal enfeksiyon geçiren Mesut Özil idmanda yer almadı.
29.09.2021 Futbol
'Vitor Pereira Olympiakos'ta 2 kupa kaldırdı'
'Vitor Pereira Olympiakos'ta 2 kupa kaldırdı' UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Antwerp ile mücadele edecek Fenerbahçe'de gruptan çıkma inancı tam.
27.08.2021 Fenerbahçe
Assombalonga ve Belhanda'dan sonra Bruma bombası
Assombalonga ve Belhanda'dan sonra Bruma bombası Assombalonga ve Belhanda'yı kadrosuna katan Adana Demirspor Bruma'yı da transfer etti.
5.07.2021 Süper Lig
UEFA Şampiyonlar Ligi 2020: Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı?
UEFA Şampiyonlar Ligi 2020: Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar Ligi maçları tek maç mı? Corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ertelenen Şampiyonlar Ligi'nin gruplarında ilk hafta karşılaşmaları, bugün ve 21 Ekim Çarşamba günü oynanacak. İstanbul'un ev sahipliği olacağı Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2020-2021 sezonu grup maçları bugün başlıyor. Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Başakşehir, H Grubu'ndaki ilk maçında bugün TSİ 22.00'de Almanya'nın Leipzig ekibiyle karşı karşıya gelecek. Peki, Şampiyonlar ligi maçları ne zaman 2020? Şampiyonlar ligi maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Şampiyonlar ligi maçları bugün hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?
20.10.2020 Gündem
Olympiakos, Garry Rodrigues'ten vazgeçiyor
Olympiakos, Garry Rodrigues'ten vazgeçiyor Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Garry Rodrigues'le ilgili Yunan basınında flaş bir habere yer verildi. Haberde Olimpiakos'un, Al İttihad ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe'nin Rodrigues ile ayrılığa dair uzlaşma sağlayamaması nedeniyle Yunan ekibinin transferden vazgeçebileceği iddia edildi.
10.09.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'dan ayrılan Onyekuru'ya Olympiakos kancası
Galatasaray'dan ayrılan Onyekuru'ya Olympiakos kancası Monaco'nun geri çağırması üzerine Galatasaray'da sezonu tamamlayamadan Fransa'ya dönmek zorunda kalan Henry Onyekuru'ya Yunan devi Olympiakos kanca attı.
3.08.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor
Fenerbahçe Beko'da Kostas Sloukas ile yollar ayrılıyor Basketbol takımının başına Igos Kokoskov'u getiren Fenerbahçe, basketbol takımı için transferleri de arka arkaya açıkladı. Yeni sezonun kadrosunu kuran sarı lacivertli takımda sıra ayrılacak isimlere geldi. Yunan oyuncu Kostas Sloukas ise fesih görüşmeleri başladı.
18.07.2020 Fenerbahçe
İngiltere'de şok üstüne şok!
İngiltere'de şok üstüne şok! Portsmouth'ta James Bolton, Andy Cannon ve Sean Raggett'in corona virüsü testleri pozitif çıktı.
21.03.2020 Futbol
Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu!
Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu! UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Başakşehir'in rakibi Portekiz ekibi Sporting Lizbon oldu. Sportinn Lizbon'un şüphesiz en güçlü silahı Portekizli orta saha Bruno Fernandes olacak.
16.12.2019 Başakşehir
Asker selamı veren Yunus Özmusul'un sözleşmesi feshedildi
Asker selamı veren Yunus Özmusul'un sözleşmesi feshedildi Yunanistan spor kulüplerinden AEK, bir maç sonrasında asker selamı veren Türk hentbolcu Yunus Özmusul'un sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu.
18.11.2019 Futbol
Okan Buruk: Mevlüt teklifleri değerlendirip aramızdan ayrılacak
Okan Buruk: Mevlüt teklifleri değerlendirip aramızdan ayrılacak Süper Lig’in 2’nci haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir’de teknik direktör Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
22.08.2019 Başakşehir
İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri
İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu eşleşmeleri belli oldu.. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit'le; Galatasaray ise Portekiz temsilcisi Benfica ile rakip oldu.
17.12.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Olimpiakos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olimpiakos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.