Gazete Vatan Logo
Galatasaray Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi

Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi

Süper Lig'de Bursaspor'da oynayan daha sonra Villarreal, Marsilya ve Olympiakos gibi kulüplerde forma giyen Cedric Bakambu Galatasaray'da...

Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray yeni forvetini Birleşik Arap Emirlikleri'nde buldu. Sarı-kırmızılılar, Cedric Bakambu'yu kadrosuna dahil etti. 32 yaşındaki santrforun sözleşme detayları belli oldu.

Sarı-kırmızılıların Al Nasr ile anlaşma sağladığı ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ANGELINO VE HALİL DERVİŞOĞLU İMZALADI

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılarda sol bek pozisyonuna Angelino dahil edildi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncunun kiralanması için RB Leipzig'e 1 milyon 500 bin euro ödendi.

Galatasaray Kulübü, Angelino'nun satın alma opsiyonunu da KAP'a bildirdi. İspanyol futbolcunun satın alma opsiyonu maddesinin 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

Sarı-kırmızılılarda son transfer Halil Dervişoğlu oldu. 23 yaşındaki santrfor, sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için Brentford'a 500 bin euro ödendi.

BAKAMBU, GALATASARAY'DA

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Mauro Icardi'den bir türlü istediği somut adımı alamayan Galatasaray, forvet hattına Cedric Bakambu'yu dahil etti. Demokratik Kongolu futbolcunun transferi konusunda Al Nasr'la anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Cedric Bakambu ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşan Galatasaray'ın 32 yaşındaki forvete UEFA Şampiyonlar Ligi listesinde yer vereceği aktarıldı. Cedric Bakambu, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'da henüz herhangi bir maçta forma giymedi.

DEV BONSERVİS ÖDENDİ

Sochaux altyapısında futbola başlayan Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Demokratik Kongolu santrfor ardından Villarreal'in yolunu tuttu. Çin temsilcisi Beijing Guoan, Cedric Bakambu için 40 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 32 yaşındaki santrfor Marsilya ve Olimpiakos'ta da oynadı.

Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maçta şans bulan Cedric Bakambu, 15 gol atma başarısı gösterdi. 32 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Haberin Devamı

Cedric Bakambu Galatasaraya hayırlı olsun İcardinin alternatifi