Okullarda Yüz Yüze Eğitim

Okullarda Yüz Yüze Eğitim

Son dakika okullarda yüz yüze eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okullarda yüz yüze eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okullarda yüz yüze eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okullarda Yüz Yüze Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okullarda yüz yüze eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 okullarda yüz yüze eğitim haberi bulunmuştur. Tüm okullarda yüz yüze eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024?
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024? Covid-19'un yeni varyantı olan JN1’in Türkiye'de yayılmaya başlaması sonrası sosyal medya üzerinden okulların ikinci dönem açılmayabileceği iddiaları dolaştı. Söz konusu iddiaların ardından veliler ve öğrenciler “Okullar ikinci dönem açılmayabilir mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2024 Eğitim
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 17 Haziran'da ilk kez...
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, 17 Haziran'da ilk kez... MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yaz tatili ile ilgili son dakika kararı. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsıyor. Bakanlık tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. 17 Haziran tarihi itibarı ile başlıyor. Okullarda eğitim süreci son iki yıldır pandemi koşullarında devam ediyor. Koronavirüs salgının en yoğun olduğu dönemlerde uzaktan eğitim uygulamasına geçilse de normalleşme süreci ile okullarda yüz yüze eğitim yeniden başladı. Maske, mesafe ve hijyen odaklı önlemler ile birlikte pandemi süreci öğretmenlerin özverisiyle başarılı bir şekilde geçirildi. Bakanlık tarafından bu süreçte veliler sıklıkla bilgilendirildi. Şimdi de yaz tatili için geri sayım başladı. Tatil öncesi MEB tarafından önemli adımlar atıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrenciler için yaz okulu açılacağını duyurdu. Ayrıca öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak amacıyla "MEB Çocuk Yaz Tatili Etkinlik Kitapları” hazırlandı. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrenciler için aldı yeni kararlar...
26.05.2022 Eğitim
Okullar ne zaman kapanıyor? Okullar ne zaman tatil olacak? 2. Dönem ara tatil ne zaman?
Okullar ne zaman kapanıyor? Okullar ne zaman tatil olacak? 2. Dönem ara tatil ne zaman? Okullarda yüz yüze eğitim devam ediyor. 15 günlük yarı yıl tatilini, geride bırakan milyonlarca öğrencinin gözü, ikinci dönem arar tatiline çevrildi. Haftanın ilk gününde öğrenci ve veliler okullarda 2. Dönemin ne zaman sona ereceğini ve 2. Dönem ara tatilinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Okullar ne zaman kapanıyor? Okullar ne zaman tatil olacak? 2. Dönem ara tatil ne zaman? 2. Dönem ne zaman bitiyor? İşte 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı tatil takvimi!
21.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi, okullarda yüz yüze eğitim devam edecek mi? Türkiye’de 24 saatte 382 bin 888 COVID-19 testi yapıldı, 54 bin 724 kişinin testi pozitif çıktı, 137 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 26 bin 561 oldu. Vaka sayısının 54 bine çıkması gözleri okullara çevirdi. Söz konusu gelişmelere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Okullar kapanacak mı 2022?
5.01.2022 Eğitim
15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi
15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi Koronavirüs nedeniyle verilen 1 buçuk yıllık aranın ardından okullarda yüz yüze eğitim 6 Eylül’de başladı. MEB yayımladığı akademik takvimde 5 günlük tatil, yaz tatili ve okulların kapanacağı tarihleri verdi. Yarın ilk ara tatil için son ders zili çalacak. Peki, 15 tatil ne zaman? Yarıyıl sömestr tatili ne zaman olacak? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi...
11.11.2021 Eğitim
Açık lise sınavları online mı? AÖL 1. dönem sınav tarihleri, 1. dönem açık lise sınavı ne zaman, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
Açık lise sınavları online mı? AÖL 1. dönem sınav tarihleri, 1. dönem açık lise sınavı ne zaman, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Açık öğretim sınavları online mı, AÖL 1. dönem sınavı ne zaman? 1. dönem AÖL kayıtları tamamlandı. Ders seçme işlemlerini tamamlayan öğrenciler merakla sınav tarihini bekliyor. MEB tarafından yayımlanan takvime göre AÖL 1. dönem sınavı tarihi belli oldu. Peki, AÖL sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır 2021?
11.11.2021 Eğitim
Okullar kapanacak mı, açık mı kalacak? Yüz yüze eğitim devam mı edecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Okullar kapanacak mı, açık mı kalacak? Yüz yüze eğitim devam mı edecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Okullar ne zaman kapanacak, okullar kapanır mı? soruları artan vakalarla daha da yoğunlaştı. Okulların kapanıp kapanmayacağı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı okulların kapanmayacağını birçok kez yinelese de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konu hakkında açıklamalarda bulundu. Okullarda yüz yüze eğitim devam edecek mi?
9.11.2021 Eğitim
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 dakika mı olacak? Bakan Özer açıkladı!
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 dakika mı olacak? Bakan Özer açıkladı! Okullarda ders saatleri değişecek mi? Okullarda yüz yüze eğitim nasıl olacak? Koronavirüsle mücadele döneminde okullarla ilgili merak edilenleri Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında anlattı. Okullarda kış ayında salgınla mücadelede alınan tedbirleri tek tek açıklık getiren Bakan Özer, okullarda ders saatleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Özer’in ders saatleri ile ilgili açıklamaları…
4.11.2021 Eğitim
Okullar kapanacak? Bakan Koca ve Özer yanıtladı! Okullar kapanır mı, online eğitime geçer mi?
Okullar kapanacak? Bakan Koca ve Özer yanıtladı! Okullar kapanır mı, online eğitime geçer mi? 6 Eylül’de okullar açıldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri okullarda yüz yüze eğitime devam ediyor. Vaka sayısının 30 bini bulması, “Okullar kapanır mı?” sorularının sorulmasına neden oldu. Öğrenciler ve velililer okulların tekrar kapatılıp kapatılmayacağını sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya yönelik açıklama yaparken ‘’Vaka durumlarına göre bazı sınıflar karantinaya alınabilir ama okul, ilçe veya il çapında bir kapanma kesinlikle düşünmüyoruz’’ sözlerine yer verdi. Söz konusu konuyla ilgili Saşık Bakanı Fahrettin Koca da Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklık getirdi. Peki, Okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitiyor mu? Okullar online eğitime geçer mi?
21.10.2021 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, okullar uzaktan online olur mu?
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, okullar uzaktan online olur mu? 11 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı’nda ele alınacak konulardan biri de yüz yüze eğitimde son durum. Kabine Toplantısında ele alınacak konulardan birinin yüz yüze eğitim olması öğrenciler ve velilerin dikkatinin kabine toplantısına çevrilmesine neden oldu. 6 Eylül’de yüz yüze eğitim başladı. Peki, okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitecek mi, devam edecek mi? Okullar online olur mu?
11.10.2021 Eğitim
Ders saatleri azalacak mı? Okullarda dersler 30 dakika olacak mı, kaç dakika olacak? Bakandan ders saatleri açıklaması!
Ders saatleri azalacak mı? Okullarda dersler 30 dakika olacak mı, kaç dakika olacak? Bakandan ders saatleri açıklaması! Ders saatleri azalacak mı, sorusu uzun süredir gündemeydi. Merak edilen soruya Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Bakan Özer, MEB olarak, ders saatleri ile ilgili olarak vaka ve okul bazlı bir yaklaşım benimsediklerini söyledi. Peki, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde ders saatleri düşecek mi, kaç dakika olacak?
7.10.2021 Eğitim
Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması Sağlık Bakanı Koca, "Birtakım mecralarda yeni dönemde aşı kartı isteneceği iddia edilmiştir. Bakanlığımızın yurt içinde HES kodu uygulaması dışında bir uygulaması yoktur" dedi. Öte yandan Son 24 saatte 29 bin 386 yeni vaka tespit edildi, 227 kişi hayatını kaybetti 31 bin 18 kişi sağlığına kavuştu.
29.09.2021 Gündem
Ara tatil ne zaman 2021? İlk ara tatil ve yarıyıl tatili 2021!
Ara tatil ne zaman 2021? İlk ara tatil ve yarıyıl tatili 2021! Okullarda ara tatil ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim takviminin belli olmasıyla öğrencilerin ve velilerin araştırmaları da yoğunlaştı. MEB'in takvimine göre birinci dönem 6 Eylül’de başladı. İlk ara tatilde 9 gün tatil olacak. Peki, ara tatil ne zaman? İşte, MEB 2021-2022 takvimine göre ilk ara tatil ve 15 tatil hakkındaki detaylar...
22.09.2021 Eğitim
Okullar kapanacak mı 2021, okullar tekrar kapanır mı? 2021-2022 eğitim öğretim yılı!
Okullar kapanacak mı 2021, okullar tekrar kapanır mı? 2021-2022 eğitim öğretim yılı! Okullar kapanır mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, vaka ve temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen sınıf sayısının düşük olduğunu vurgulayarak okulların en güvenli yerlerden biri olduğunu söyledi.
13.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitimde son dakika gelişmesi! 'Ara verilen sınıflar...'
MEB resmen duyurdu! Yüz yüze eğitimde son dakika gelişmesi! 'Ara verilen sınıflar...' Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Bakan Özer açıkladı. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesi! Okullarda yüz yüze eğitim 6 Eylül itibarı ile başladı. Ancak hem öğrenciler hem de veliler okulların yeniden kapatılıp kapatılmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Vaka ve yakın temas nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen sınıf sayısı oldukça düşük. Bu şunu gösteriyor, şu anda Kovid-19 salgını ortamında en güvenli ortam okullardır. Milli Eğitim Bakanlığı olarak en son kapatılacak yerlerin okullar olduğu irademiz aynen devam etmektedir." dedi.
12.09.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler... Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bir sınıfta iki vaka olması durumunda yüz yüze eğitime 14 gün ara veriliyor. Dolayısıyla süreç vaka, yakın temas durumu ve sayısına göre yönetiliyor. Şu ana kadar çok az sayıda sınıfımızda yüz yüze eğitime ara verildi. Öte yandan aşı olmayan okul çalışanlarına haftada iki kez PCR testi zorunluluğu devam ediyor" dedi. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmeleri...
11.09.2021 Eğitim
Zam yapıldı! Tavan ücret yüzde 40 aşıldı, fiyatlar 1.300 TL'ye çıktı
Zam yapıldı! Tavan ücret yüzde 40 aşıldı, fiyatlar 1.300 TL'ye çıktı Gizli zam yapıldı. Belirlenen sınır aşıldı. Vatandaşlar şikayetçi. En yüksek fiyat olarak 748 TL belirlendi. Ancak tavan ücret aşılarak 1.300 liraya çıkarıldı. Okullarda yüz yüze eğitim bugün itibarı ile başladı. Velilerin gündeminde ise servis ücretleri var. Servis ücreti konusunda bazı özel okul ve tur firmalarının, büyükşehir belediyeleri tarafından belirlenen tavan ücreti yüzde 40 aştığı yönünde şikayetler gelmeye başladı. Buna itiraz hakkınız var. Sözleşmeye de ‘UKOME ücretini ödeyeceğim’ diye madde ekletin.
6.09.2021 Ekonomi
Google'da 'Okulun ilk günü' Doodle oldu! Okulun ilk günü ne yapılmalı?
Google'da 'Okulun ilk günü' Doodle oldu! Okulun ilk günü ne yapılmalı? Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs nedeniyle uzun süre uzaktan eğitime devam eden okullarda yüz yüze eğitim başlıyor. Arama motoru Google da okulların açılması nedeniyle 'okulun ilk günü' temalı Doodle tasarladı.
6.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci önümüzdeki süreçte eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyordu. Bakan Selçuk uzaktan eğitimin, yüz yüze eğitimin yerini tutamayacağını belirterek okulların açılış tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2021 Eğitim
Okullar ne zaman kapanacak 18 Haziran mı? Okullar ne zaman yaz tatiline girecek ve açılacak?
Okullar ne zaman kapanacak 18 Haziran mı? Okullar ne zaman yaz tatiline girecek ve açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 18 Haziran Cuma günü sona erecek ancak 5 Temmuz'dan itibaren “telafi” kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullar açık olacak.
14.06.2021 Eğitim
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Saatleri değişiyor 3 aşamalı normalleşme planı...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Saatleri değişiyor 3 aşamalı normalleşme planı... Ramazan Bayramı sonrası normalleşme nasıl olacak? İşte Türkiye'nin tam kapanma sonrası 3 aşamalı normalleşme planı. Sokağa çıkma yasağı saatleri, seyahat yasağı, kafeler, restoranlar ve lokantalar açılacak...Okullarda yüz yüze eğitim...
12.05.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması
MEB resmen duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim açıklaması Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB harekete geçip tek tek açıkladı. Yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Selçuk'tan önemli açıklamalar geldi. Vaka sayılarında görülen artışın ardından ara verilen yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 3 Mayıs'ta yüz yüze sınavlar yapılacak mı? Binler merak ediyordu. Ve belli oldu.
26.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve değişti, 28 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Ve değişti, 28 Mayıs... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB tarafından yapılan açıklamada değişen tarihler tek tek belirtildi. Liselerde hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlatılması planlanan sınavları ile ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart'tan sonra planlanan sınavlar, 3 Mayıs'tan itibaren yapılabilecek. Lise son sınıfların sınavları devam edecek ve 16 Nisan'a kadar tamamlanacak. Tüm illerde yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4. sınıflar ile ortaokulların 8. sınıflarında sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edecek. Öte yandan MEB imam hatip liselerinde üniversiteye hazırlık projesinin kapsamını genişletti.
26.03.2021 Eğitim
MEB açıkladı ve belli oldu! 3 Mayıs'tan itibaren başlıyor
MEB açıkladı ve belli oldu! 3 Mayıs'tan itibaren başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tek tek duyurdu. Tarihler belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı milyonların beklediği önemli açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı, "Ortaokullarda yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır" ifadesini kullanarak yeni sınav tarihlerini duyurdu.
24.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, o tarihten sonra...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, o tarihten sonra... Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merak ediyordu. MEB harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından detaylar paylaşıldı. Koronavirüs nedeniyle eğitimde yaşanan değişimler sürüyor. Uzun süre çevirim içi eğitim alan öğrenciler için yüz yüze eğitim dönemi başladı. İllerdeki salgın durumuna göre farklılık gösterse de büyük ölçüde yüz yüze eğitim yapılmasına karar verildi. Değişen eğitim yılı takvimi ile ilgili merak edilen ise yaz tatilinin ne kadar süreceği ve okulların yeni dönemde ne zaman açılacağı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “Okullar 2 Temmuz’a kadar açık, ara tatil yok” açıklaması gözlerin eğitimdeki ‘en kısa yaz tatili’ne çevrilmesine neden oldu. Normal takvime göre okullar 18 Haziran’da kapanacaktı, fakat bu tarih 2 Temmuz’a çekildi. Temmuz ve ağustos aylarında da ‘gönüllü okul’ olacak. Peki yazın okullarda yüz yüze eğitim nasıl ve hangi şartlarda yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
10.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Okullarda Yüz Yüze Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okullarda yüz yüze eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.