Okul Servisi

Okul Servisi

Son dakika okul servisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul servisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul servisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Servisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul servisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 517 okul servisi haberi bulunmuştur. Tüm okul servisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023- 2024 eğitim- öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderdi.
7.09.2023 Gündem
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı Okul sevisi ücretlerine yapılan artış sonrası veliler kendi çözüm yollarını buldu. Bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor Özel okullardaki veliler, devlettekilerden 2-3 katı daha fazla servis ücreti ödüyor. Servisçiler ve velilerin yaptığı açıklamalara göre okulların, yöneticiler ve personel için araç talep etmeleri rakamları artırıyor. Özel okul yetkilileri ise ‘Hiçbir çıkarımız yok’ diyor.
11.08.2023 Ekonomi
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir?
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir? İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi, zam gündemiyle olağanüstü toplanıyor. Temmuz ayında yapılan toplantıda taraflar zam konusunda anlaşmaya varamayınca toplantı ağustos ayına ertelenmişti. Bilet ücretlerine yüzde 50 civarında zam gelmesinin beklenir, UKOME Toplantısının günü ve saati merak edilmeye başlandı. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman Ağustos? İBB 2023 İstanbul UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME Ağustos Toplantısı kararları nedir?
8.08.2023 Gündem
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023 Servis ücretlerine zam geldi mi, KM başına İstanbul’da servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da servis ücretleri UKOME toplantısıyla gündeme geldi. İstanbul’da toplu taşıma ücret zammının gündemde olduğu toplantıda servis fiyatlarına zam konusu da ele alınacak. Çocukları okul servisi kullanan veliler toplantıdan çıkacak karara gözlerini çevirirken “okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı?” sorularına da yanıt arıyor. İşte UKOME servis ücretleri 2023…
27.07.2023 Gündem
Bursa'da servis midibüsü kamyon ile çarpıştı: 22'si öğrenci 23 yaralı
Bursa'da servis midibüsü kamyon ile çarpıştı: 22'si öğrenci 23 yaralı Bursa'da hafriyat kamyonuyla çarpışan okul servisi midibüsündeki 22 öğrenci ile şoför yaralandı.
26.04.2023 Gündem
Metrobüs ücreti ne kadar oldu? İETT metrobüs ücreti 2023: Tam elektronik bilet ücreti ile öğrenci elektronik bilet ücreti kaç TL?
Metrobüs ücreti ne kadar oldu? İETT metrobüs ücreti 2023: Tam elektronik bilet ücreti ile öğrenci elektronik bilet ücreti kaç TL? İstanbul 2023 ulaşım zammı belli oldu.  2023 yılından itibaren metrobüs, otobüs, tramvay, metro gibi toplu ulaşım araçlarına zam geldiği açıklandı. Söz konusu zamlara ilişkin ekonomik ulaşım hizmetinin yarattığı maliyet unsurlarına bağlı olarak finansal yükler, akaryakıt, elektrik, döviz kuru, ithal yedek parça, vb. alanlarda artan maliyetler neden gösterildi. Bu kapsamda toplu ulaşım (elektronik bilet, minibüs, taksi, taksi dolmuş,) ücret tarifelerine yüzde 29,10 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 19,95 oranında (ortalama) ücret artışı düzenlemesi 27.12.2022 Tarih ve 2022/14-1 Sayılı UKOME Kararıyla karar altına alınmıştır. Peki, Metrobüs ücreti ne kadar oldu? İETT metrobüs ücreti 2023: Tam elektronik bilet ücreti ile öğrenci elektronik bilet ücreti kaç TL?
27.12.2022 Ekonomi
İETT zammı ne zamandan itibaren geçerli, hangi tarihte? İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak?
İETT zammı ne zamandan itibaren geçerli, hangi tarihte? İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Artan maliyetler nedeniyle elektronik bilet, minibüs, taksi, taksi dolmuş ücretlerine yüzde 29,10 oranında, servis ücretlerine ise yüzde 19,95 oranında zam önerildi. Takside indi-bindi ücretine ise yüzde 42 oranında zam teklif edildi. Peki, İETT zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte zammın uygulanacağı tarih ve zamlı İETT tarifeleri…
27.12.2022 Ekonomi
Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu?
Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) UKOME 2023 yılında geçerli olacak toplu taşıma ücretlerinin belirlenmesi için toplantı yaptı. Yapılan zamlara göre ücret tarifeleri de açıklandı. Peki, Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu? Tam, öğrenci, öğretmen bilet ve abonman ücreti ne kadar? Minibüs ve taksi kaç lira? UKOME 2023 yılında geçerli olacak toplu taşıma ücretleri!
27.12.2022 Ekonomi
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var'
Hostes olarak başladı şimdi çocuklar ona emanet! 'Büyük bir sorumluluğum var' Ordu’da okul servis şoförü olarak görev yapan Hale Eyigün, anne şefkati ile yaklaştığı öğrencilerini okullarına yetiştirmek için çabalıyor. Sabahın erken saatlerinde servisin direksiyonuna geçen Eyigün, erkek meslektaşlarının ve velilerinin de takdirini topluyor.
9.11.2022 Yaşam
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz olduğu kesinleşen 1 çocuğun yoğun bakımda tedavisi sürerken çocukların yaşadığı köydeki sokak köpekleri ise köy halkının korkulu rüyası oluyor.
5.11.2022 Yaşam
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı Konya’da okul servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14’ü öğrenci olmak üzere 17 kişi yaralandı.
26.10.2022 Yaşam
5 kişinin öldüğü servisi kazasında plaka detayı
5 kişinin öldüğü servisi kazasında plaka detayı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı kazada tutuklanan sürücü Mehmet Özdemir'in kan ile idrar örneklerinde uyuşturucu maddeye rastlandı. Midibüsün servis taşımacılığı ile ilgili birçok belgesinin eksik olduğu, ayrıca ikiz plakalı çıktığı belirlendi. Duruşmada savunma yapan Özdemir ise "Uyuşturucu kullandığım söyleniyor. Fakat uyuşturucuyu 1 hafta önce kullandım. Kaza anında uyuşturucu etkisinde değildim" dedi.
16.10.2022 Yaşam
Karşı şeride geçen okul servisinin minibüse çarptığı kaza kamerada: 8 yaralı
Karşı şeride geçen okul servisinin minibüse çarptığı kaza kamerada: 8 yaralı Düzce'de, öğrenci taşıyan okul servisinin karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştığı kazada 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına da yansıdı.
23.09.2022 Yaşam
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı Okul servis ücretleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sınar 30 zam talep ederken UKOME’de geçtiğimiz ay okul servis ücretlerine yüzde 19.21 zam yapılmıştı. İstanbul’da aylık servis ücretleri şöyle: 0-1 km aylık 660 TL, 1-3 km 725 TL, 3-5 km 784 TL, 5-7 km 817 TL, 7-9 km 861 TL, 25 km 1585 TL. 25 km’yi aşan her km için belirlenen ücret de 13.85 lira. Ankara’daki yıllık servis ücretleri ise şöyle: 0-3 km 5 bin 96 TL, 3-6 km 5 bin 616 TL, 6-10 km 6 bin 494 TL, 10-15 km 7 bin 553 TL. 15 kilometreyi aşan her kilometre için de 150 TL alınacak. İzmir’de de en kısa mesafe 679 TL iken en uzak mesafe bin 722 TL olarak ücretlendiriliyor. Bazı servis şirketleri velilerden ilginç gerekçelerle fahiş taşıma ücretleri talep ediyor. Belediyelerin belirlediği tarifelere uymayan servisçiler “hostes ücreti’ ‘yeni araba’ ‘bilgilendirme mesajları’ ‘kameralı araba’ gibi gerekçelerle fiyatları iki katına çıkarıyor. Uzmanlar tarife dışında fiyat isteyenlerle ilgili şikâyette bulunulması konusunda uyarıyor. İşte servis ücretleriyle ilgili öğrencileri ve veliler ilgilendiren detaylar...
20.09.2022 Ekonomi
İBB servis ücreti hesaplama! Servis ücretleri ne kadar, nasıl hesaplanır? Km bazlı en kısa ve en uzun servis ücreti hesaplama…
İBB servis ücreti hesaplama! Servis ücretleri ne kadar, nasıl hesaplanır? Km bazlı en kısa ve en uzun servis ücreti hesaplama… Servis ücretleri ne kadar oldu, zam geldi mi? Kısa ve uzun 2022-2023 okul servis ücretleri hesaplamasına yönelik araştırmalar devam ediyor. Bugün yeni eğitim öğretim dönemi başladı, ilk ders zili çaldı. Veliler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2022-2023 eğitim-öğretim yılında servis ücretlerine zam yapma kararı almasının ardından, okul servis ücretleri hesaplama ile kısa - uzun mesafe servis ücreti tarifesine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. İşte okul servisi yeni ücret tarifesi ve okul servisi hesaplama...
12.09.2022 Ekonomi
Okul çantası ne kadara doluyor?  İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti
Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti Okullar yeni eğitim yılına başlayacak. Öğrenciler sıralarına dönmeye hazırlanırken okul alışverişi telaşı ihtiyaca göre şekillenecek. Enflasyon birçok ailenin bütçesini zorlarken fiyatlar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık iki kat arttı. Alışveriş yapanların çoğu temel ihtiyaçları almayı tercih ederken kimi de ihtiyaç oldukça almayı tercih ediyor. Masraf çok ama fiyatlar nasıl? Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde son durum…
11.09.2022 Eğitim
Servis ücreti hesaplama 2022! Okul servis ücreti nasıl hesaplanır, en yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar oldu? İBB TUHİM OKUL SERVİSİ HESAPLAMA
Servis ücreti hesaplama 2022! Okul servis ücreti nasıl hesaplanır, en yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar oldu? İBB TUHİM OKUL SERVİSİ HESAPLAMA Okul servis ücreti hesaplama 2022 ile ilgili aramalar devam ediyor. Okullar 12 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir gün kala okul servisi ücretleri ve hesaplamasıyla ilgili detayların sorgulaması arttı. Okul servisi ücret hesaplaması için İstanbul’da yaşayanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde geliştirilen aplikasyonu aracılığı ile okul servisi ücretini hesaplıyor. Peki, İstanbul en yakın en uzak mesafe okul servis ücreti ne kadar? Servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? İşte Okul servis ücreti hesaplama 2022…
10.09.2022 Ekonomi
İzmir'de en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi
İzmir'de en yakın mesafe öğrenci servisi 679 liraya yükseldi İzmir'de öğrenci servisleri ücretlerine uygulanacak yüzde 25'lik zam talebi, UKOME kararı beklenmeden yürürlüğe girdi. Buna göre en yakın mesafe öğrenci servisi ücreti, 540 liradan 679 liraya yükseldi.
31.08.2022 Ekonomi
CHP Şırnak İl Başkanı'na, dini nikahlı olduğu kadına darp iddiasıyla gözaltı
CHP Şırnak İl Başkanı'na, dini nikahlı olduğu kadına darp iddiasıyla gözaltı ŞIRNAK, (DHA)- CHP Şırnak İl Başkanı Cangir Bilin (57), dini nikahla birlikte yaşadığı M.A.’yı (22) darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bilin’in şikayeti üzerine ise M.A. ve babası N.A. da gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, mihr altınlar nedeniyle tartışma yaşandığını ve Bilin’in kendisini darbettiğini ileri sürdü.
28.08.2022 Gündem
İl başkanı dini nikahlı olduğu kadını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
İl başkanı dini nikahlı olduğu kadını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı CHP Şırnak İl Başkanı Cangir Bilin (57), dini nikahla birlikte yaşadığı M.A.’yı (22) darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bilin’in şikayeti üzerine ise M.A. ve babası N.A. da gözaltına alındı. M.A., ifadesinde, mihr altınlar nedeniyle tartışma yaşandığını ve Bilin’in kendisini darbettiğini ileri sürdü.
28.08.2022 Yaşam
UKOME servis ücretleri! Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servisleri yeni ücret tarifesi!
UKOME servis ücretleri! Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servisleri yeni ücret tarifesi! Okulların açılmasına kısa bir süre kala okulların servis ücretleri de belli oldu. İBB, UKOME’nin okul servis ücretleri kararını açıkladı. Okul ve personel servislerine yüzde 19.20 zam yapıldı. Veliler yapılan zamla birlikte okul servis ücretlerinin nasıl hesaplanacağını araştırıyor. Peki, Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? Okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servis ücretlerine yapılan zammın detayları ve mesafeye göre okul servis ücretleri hesaplama…
25.08.2022 Ekonomi
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022 Okul servis ücretleri 2022 hakkındaki aramalar arttı. Servis ücreti hesaplama ve UKOME servis ücretleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplantısında servis ücretleri sonrası yoğunluk kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala servis ücretlerini görüşmek için toplandı. İBB UKOME'de yapılan toplantı sonucunda okul ve personel servislerine yüzde 19.20 zam teklifi kabul edildi. Peki, Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücretleri ve UKOME servis ücreti hesaplama ile ilgili detaylar…
24.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Okul Servisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul servisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.