Okul Gezisi

Okul Gezisi

Son dakika okul gezisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul gezisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul gezisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Gezisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul gezisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 okul gezisi haberi bulunmuştur. Tüm okul gezisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
12-17 yaş için flaş aşı kararı! Resmen onaylandı
12-17 yaş için flaş aşı kararı! Resmen onaylandı Fransa'da, Yüksek Sağlık Otoritesi (HAS) 12-17 yaş arası gençler için yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Moderna aşısını onayladı.
28.07.2021 Gündem
Okul gezisi diye öğrencileri striptiz kulübüne götürdü
Okul gezisi diye öğrencileri striptiz kulübüne götürdü İngiltere’nin Northumberland bölgesindeki Longridge Towers Okulu’nda Bilişim Teknolojileri dersi veren Richard Glenn (55) adlı öğretmen, 2019’da okulun düzenlediği Kosta Rika gezisinde alkol alınca öğrencilerini striptiz kulübüne götürdü. Glenn, 3 yıl uzaklaştırma cezası aldı.
24.04.2021 Dünya
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü!
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü! Ben Shenton, hayatının ilk 15 yılını, yakında dünyanın sonunun geleceğini düşünen bir kıyamet günü tarikatında geçirdi. Dünyanın sonu gelmedi ama bir gün polis geldi ve Shenton'ı yeni ve hiç tanımadığı bir dünyaya, gerçek dünyaya attı.
21.08.2019 Dünya
TBMM Başkanı Şentop Nevşehirli çocuklarla bir araya geldi
TBMM Başkanı Şentop Nevşehirli çocuklarla bir araya geldi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Nevşehir'den TBMM'ye okul gezisi düzenleyen çocuklarla bir araya geldi.
18.04.2019 Siyaset
Müdür yardımcısından 8. sınıf öğrencisine dayak iddiası
Müdür yardımcısından 8. sınıf öğrencisine dayak iddiası Denizli’de 8. sınıf öğrencisinin okulun müdür yardımcısı tarafından boynuna kemer dolanarak darp edildiği iddia edildi. Çocuğun ailesi darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.10.2018 Yaşam
Polonya'da inanılmaz kaza! Havada kaldı
Polonya'da inanılmaz kaza! Havada kaldı Polonya’nın başkenti Varşova’daki Varşova Dilbilgisi Okuluna ait bir okul servisinin kaza yapması sonucu 48 kişi yaralandı. 4 kişinin durumunun ağır olduğu ve şu ana kadar can kaybının yaşanmadığı kaza anından oldukça sıra dışı görüntüler kaldı.
9.06.2018 Dünya
Okul gezisinde büyük şok! Üniversiteli Alara'nın intihar girişiminin perde arkası...
Okul gezisinde büyük şok! Üniversiteli Alara'nın intihar girişiminin perde arkası... 21 yaşındaki Alara K., okul gezisi için gittiği Ankara'da, hocasının odasında intihar girişiminde bulunmasının sebebi hala ortaya çıkmadı. Genç kızın hocası 'aramızda ilişki yok, masumum ortaya çıkacak' dedi
28.03.2018 Gündem
Hakim amca bizi unutmayın!
Hakim amca bizi unutmayın! Osmaniye’de 5 Haziran 2017 tarihinde okul gezisi yapan midibüs kanala uçtu. Kazada 7’si çocuk 14 kişi hayatını kaybetti. Kazanın üstünden bir yıl geçmesine rağmen hâlâ iddianame hazırlanmadı
2.07.2017 Yaşam
Almanya'da Naziler harekete geçti
Almanya'da Naziler harekete geçti 16 Nisan referandumunda yüzde 63.07 oranında ‘Evet’ çıkan Almanya’da ırkçılık zirveye ulaştı. Türklerin yoğunlukta yaşadığı Brühl kentinde, posta kutularına “Erdoğan’ı sevenler Almanya’yı terk etsin” yazılı tehdit mektupları bırakıldı. Ülkede cami ve dernekler de saldırı altında...
22.04.2017 Dünya
37 yaşındaki asistan 15 yaşındaki öğrenciyle ilişkiye girdi
37 yaşındaki asistan 15 yaşındaki öğrenciyle ilişkiye girdi İngiltere'de sınırları zorlayan bir skandal daha ortaya çıktı. 37 yaşındaki bir kadın öğretim asistanı hakkında 15 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girdiği için dava açıldı.
17.06.2021 Dünya
Baba Candır 45. bölüm fragmanında Salih'ten sürpriz!
Baba Candır 45. bölüm fragmanında Salih'ten sürpriz! Baba Candır 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Baba Candır dizisi dün akşam 44. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve eğlenceli sahneleri ile Baba Candır pazar akşamı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Dondurma kamyonuyla katliam
Dondurma kamyonuyla katliam Fransa’nın Nice kentinde iki gün önce kiralanan dondurma kamyonuyla katliam yaparak 10’u çocuk 84 kişiyi katleden kişi, o bölgede şoförlük yapan Tunus doğumlu Mohamed Lahouaiej Bouhlel çıktı.
17.06.2021 Dünya
Nice saldırısında ölenlerin kimlikleri açıklanmaya başladı
Nice saldırısında ölenlerin kimlikleri açıklanmaya başladı ABD Dışişleri Bakanlığı iki ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini açıklarken, 2 Ermenistan, 1 Ukrayna ve 1 de İsviçre vatandaşının öldüğü duyuruldu
17.06.2021 Dünya
Apple Yaz Kampı
Apple Yaz Kampı Gençlere Yönelik Atölyeler, Okul Gezisi ve Apple Kampı, çocukların düşünmeleri, öğrenmeleri ve yaratıcılıklarını geliştirmeleri için muhteşem fırsatlar sunuyor.
22.06.2016 Eğitim
Masum bir geziyi faciaya çeviren ihmaller zinciri!
Masum bir geziyi faciaya çeviren ihmaller zinciri! Osmaniye’ye okul gezisi yapan midibüsün kanala uçmasıyla yaşanan faciaya çok sayıda ihmalin neden olduğu ortaya çıktı. İşte 7’si çocuk 14 kişinin canını alan ihmaller zinciri...
6.06.2016 Yaşam
Kaza sonrası çocuklarını kurtaran baba konuştu
Kaza sonrası çocuklarını kurtaran baba konuştu Osmaniye'de 14 kişinin öldüğü kazada hayatta kalanlardan Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde oturan kuyumcu İlyas Demirci, kaza sonrası yaşananları anlattı. Geziye eşi Olivya, kızı Vanesa ve oğlu Mişel ile katıldığını belirten Demirci, yılsonu nedeniyle düzenlenmiş bir gezi olduğunu söyledi. Geziye katılanların da hepsinin aynı okuldan olmadığını, oğlu Mişel gibi farklı okullardan öğrenci ve velilerin de olduğunu söyledi.
6.06.2016 Yaşam
Baba Candır 33. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - izle
Baba Candır 33. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme! - izle Heyecanın dorukta olduğu Baba Candır dizisinde bu hafta 33. bölüm yayınlanacak. TRT 1 ekranında yayınlanan Baba Candır dizisi yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı. Pazar akşamlarının sevilen dizisinde bu hafta sürpriz dolu gelişmeler bizi bekliyor. İşte Baba Candır 33. yeni bölüm fragmanı haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle
Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanında ölüm kalım mücadelesi-izle Atv ekranlarının heyecan dolu dizisi Kırgın Çiçekler 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nefesler tutulacak. Okul gezisi sırasında geçirdikleri kaza sonucunda Songül ölüm kalım mücadelesi veriyor. Peki Songül yaşayacak mı? Kırgın Çiçekler heyecan dolu yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
23.11.2015 Magazin
Okul gezisinde seks yapınca...
Okul gezisinde seks yapınca... İngiliz kimya öğretmeni Hayley Dimmock (28), Küba’daki bir okul gezisi sırasında öğrencilerinin güvenliğinden emin olmak yerine sarhoş olup öğrencilerin odalarının yakınında bir dalış hocası ile seks yapınca ömür boyu meslekten men edildi...
27.06.2015 Dünya
7 öğrenci okul gezisinden hamile döndü!
7 öğrenci okul gezisinden hamile döndü! Bosna'da 7 öğrencinin okul gezisinden hamile olarak dönmesi, ülkede büyük tartışmalara neden oldu.
20.12.2014 Dünya
Üniversiteli Seyda da kurtarılamadı
Üniversiteli Seyda da kurtarılamadı ISPARTA Süleyman Demirel Üniversitesi, Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin okul gezisindeki kazada ölenlerin sayısı 9’a yükseldi...
27.10.2014 Yaşam
Türkiye'nin ikinci Apple Store'u...
Türkiye'nin ikinci Apple Store'u... Türkiye’deki 2’nci, dünya genelindeki 444’üncü mağaza olma özelliğini taşıyan Apple Store Akasya Acıbadem, bugün saat 10:00’da kapılarını halka açtı...
25.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Bakan oğlu grup sekste yakalandı
Bakan oğlu grup sekste yakalandı Belçika’da saygın aile çocuklarının kabul edildiği lisede ‘grup seks’ ülkeyi karıştırdı...
9.05.2014 Dünya
İşte o korkunç an!
İşte o korkunç an! Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kargo şirketine ait kamyon, 48 öğrenci taşıyan servis aracıyla çarpıştı...
12.04.2014 Dünya
Katliam gibi kaza! Okul servisiyle...
Katliam gibi kaza! Okul servisiyle... ABD’nin California eyaletinde bir kamyon okul gezisi yapan öğrencilerle dolu bir otobüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada en az 10 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
11.04.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Okul Gezisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul gezisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.