Oğuzhan Asiltürk

Oğuzhan Asiltürk

Son dakika Oğuzhan Asiltürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuzhan Asiltürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuzhan Asiltürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuzhan Asiltürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuzhan asiltürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 oğuzhan asiltürk haberi bulunmuştur. Tüm oğuzhan asiltürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Karamollaoğlu ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Karamollaoğlu ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile görüşecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek görüşme yarın saat 15.00'te başlayacak.
9.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Erbakan mesajı: Davasına son nefesine kadar sahip çıkmıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde düzenlenen 4. Uluslararası Necmettin Erbakan ve Milli Görüş Sempozyumu'na video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Necmettin Erbakan davasına son nefesine kadar sahip çıktı. Fil dişi kulelerde ahkam kesmek yerine milletinin içinde vizyon sahibi bir insandı." ifadelerini kullandı.
22.10.2021 Siyaset
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Hacı Bayram Veli Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra muhalefet partisi liderleri de katıldı.
2.10.2021 Gündem
Binali Yıldırım: Yeni sistem arayışı zaman israfıdır
Binali Yıldırım: Yeni sistem arayışı zaman israfıdır AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, başkanlık sisteminin uygulaması görüldükçe kendisini geliştireceğini belirterek, "Türkiye bununla yoluna devam edecek. İyinin daha iyisi vardır. Mükemmel, iyinin düşmanıdır. Dolayısıyla yeni sistem arayışına gitmek zaman israfıdır" dedi.
1.10.2021 Siyaset
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Oğuzhan Asiltürk'ün vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Vefat haberini aldığımız siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.
1.10.2021 Siyaset
Oğuzhan Asiltürk öldü mü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli, neden öldü?
Oğuzhan Asiltürk öldü mü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli, neden öldü? Oğuzhan Asiltürk öldü mü, neden öldü? Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sonrası 14 Eylül'de Ankara'da hastaneye kaldırılmıştı. Asiltürk hayatını kaybetti. Tecrübeli siyasetçi Oğuzhan Asiltürk kimdir? Oğuzhan Asiltürk kaç yaşında, nereli?
1.10.2021 Gündem
Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi
Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, hayatını kaybetti. Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesi yarın öğlen Hacı Bayram Veli Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.
1.10.2021 Gündem
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Erken seçim...
Siyaset gündemine bomba gibi düştü! Erken seçim... AK Parti ve MHP’nin üzerinde çalıştığı seçim ve siyasi partiler yasasıyla ilgili erken seçim iddiası kulislere bomba gibi düştü. Liderler peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte erken seçim tartışmalarıyla ilgili son gelişmeler.
20.09.2021 Siyaset
Karamollaoğlu'dan Oğuzhan Asiltürk'e ziyaret
Karamollaoğlu'dan Oğuzhan Asiltürk'e ziyaret Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, nefes darlığı şikayetiyle Ankara Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınan partisinin Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etti.
14.09.2021 Siyaset
Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Asiltürk hasta mı, koronavirüs mü?
Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Asiltürk hasta mı, koronavirüs mü? Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Covid-19 nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Peki, Oğuzhan Asiltürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
14.09.2021 Gündem
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı
Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı.
13.09.2021 Gündem
KKTC'deki tarihi ziyaretten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
KKTC'deki tarihi ziyaretten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın davetine icabetle gittiği KKTC'deki temaslarını tamamlayarak yurda döndü.
20.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yılı töreninde konuştu. Erdoğan, "Hiç kimse Kıbrıs Türkü'nden eşit statüsü ve egemenliğinden vazgeçmesini, Rumların iradesi altında azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini beklemesin. Hiç kusura bakmasınlar, değil 47, 147 yıl da 247 yıl da geçse Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyecektir." dedi.
20.07.2021 Siyaset
Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bayram Namazı çıkışı yaptığı açıklamada "Bu tarih bizim için başka manalar da ifade ediyor. Aynı zamanda Kıbrıs Zaferi'nin de 47'nci yıl dönümüne denk geldi. Cenabı Hak o acıları bir daha göstermesin, en büyük zaferleri nasip etsin" dedi.
20.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs'ta bayram mesajı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne tarihi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayram Namazı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emperyal güçler Afgansitan'a girdiler ve 20 yıldır oradalar. Bizde Afgan kardeşlerimizin yanında yer aldık. Şartlarımız sağlanabilirse Türkiye olarak Kabil Havaalanı'nın işletimini ele almayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
20.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen müjdeyi duyurdu: KKTC'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen müjdeyi duyurdu: KKTC'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi inşa edilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde heyecanla beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ercan Havalimanı’nda resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar karşıladı. Erdoğan KKTC Meclisi'nde beklenen müjdeyi açıkladı, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan, Lefkoşa'daki Metehan bölgesinde 500 dönüm arazi içinde parlamento binasının da olduğu külliyelerin yanı sıra millet bahçesi de yapılacağını bildirdi.
19.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, KKTC'ye gitti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, KKTC'ye gitti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılmak üzere, KKTC'ye gitti.
19.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi flaş gelişme! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş...
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi flaş gelişme! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu, Yavaş... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaşlık yarışı kızışıyor. Millet ittifakında aday olarak 4 isim öne çıkıyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener, İmamoğlu ve Yavaş arasında adaylık yarışı kızışıyor. Denkleme HDP'nin de girmesi sonucu millet ittifakında bir karar verilmesi gerekecek.
12.07.2021 Siyaset
Karamollaoğlu: Parti meselelerini kamuoyunda tartışmamaya kararlıyım
Karamollaoğlu: Parti meselelerini kamuoyunda tartışmamaya kararlıyım Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu üyesi Oğuzhan Asiltürk'ün partiye yönelik eleştirileriyle ilgili, "Parti meselelerimizi kamuoyunda tartışmaya hiçbir zaman bugüne kadar girmedim, bundan sonra da girmemekte kararlıyım. Kendisi ile görüşeceğiz" dedi.
16.06.2021 Siyaset
Oğuzhan Asiltürk'ten flaş çıkış
Oğuzhan Asiltürk'ten flaş çıkış Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, güçlü bir Saadet Partisi teşkilatı oluşturmak için kendi gözetiminde bir liste hazırlanarak partisinin kongre başkanlığına sunacaklarını belirtti.
16.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
21.04.2021 Gündem
Yeniden genel başkan seçilen Erdoğan'a tebrik mesajları
Yeniden genel başkan seçilen Erdoğan'a tebrik mesajları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 7'nci Olağan Büyük Kongre'de yeniden genel başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik mesajları geldi.
24.03.2021 Siyaset
Saadet Partisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik
Saadet Partisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresinde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir ziyarette bulununca Ankara’da senaryolar havada uçuşmaya başladı. İki lider iki gün önce bir araya gelmişlerdi.
5.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Oğuzhan Asiltürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuzhan asiltürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.