Öğretmenlere Müjde

Öğretmenlere Müjde

Son dakika öğretmenlere müjde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmenlere müjde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmenlere müjde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmenlere Müjde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmenlere müjde gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 öğretmenlere müjde haberi bulunmuştur. Tüm öğretmenlere müjde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir
Eris varyantı Türkiye'de görüldü! Prof. Dr. Ceyhan: Bulaşı engellemezsek yeni varyantlarla pandemi devam edebilir Türkiye'de Eris varyantının görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Eris varyantına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Prof. Ceyhan, varyantın ağır hastalık yapma özelliği olmadığını, hastalığı önlemenin yolunun aşı ve hastaları izole etmek olduğunu söyledi. Ceyhan, "Eğer varyantın bulaşmasını engellemezsek, uzun süre yeni varyantlarla pandemi devam edebilir" dedi.
15.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor?
20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması 2022 yılında yapılacak! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ile ilgili sürecin başlayacağını duyurdu. Peki, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması başvurusu ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? İşte öğretmen atamaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
28.06.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenler için yeni karar, 20 Haziran... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yüz binlerce öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Güzel haberi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Özer, öğretmenlere 20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma döneminde izin verileceğini, 27-30 Haziran tarihlerinde ise bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklarını açıkladı. Özer, "20-24 Haziran tarihleri arasındaki mesleki çalışma dönemi, yani seminerler haftasında öğretmenlerimize izin veriyoruz. Okula gelmeyecekler. Öğretmen Bilişim Ağı ile uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini tamamlayacaklar. Onun akabindeki 27-30 Haziran tarihleri arasında Bakanlık tarafından idari izinli sayılacaklar. 1 Temmuz'a kadar öğretmenlerimiz kendi gelişimlerini kendileri planlayacaklar" ifadelerini kullandı.
27.05.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı son dakika olarak duyurdu. Tarihler netleşti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. İlk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde uygulanacak. e-Devlet ya da MEBBİS üzerinden giriş yapılabilecek. Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı. MEB, bu kapsamda yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin başarısını artırmak için öğretmenlerin mesleki eğitimine öncelik veren düzenlemeyi hayata geçiriyor. Yeni düzenleme ile öğretmenlerin hem kıdemi hem de maaşı artacak.10 yıllık öğretmen, 180 saat meslek için eğitimden geçerek yazılı sınava girecek, başarılı olursa uzman öğretmen olarak 1 derece ve 1.000 lira maaş zammı alacak. 10 yıllık uzman öğretmenler ise, 240 saatlik mesleki eğitimi tamamlayıp, sınavı geçerse başöğretmen unvanıyla birlikte ilave 1 derece ve 2.000 lira maaş artışı kazanacak.
16.01.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 15 bin öğretmen atamasıyla ilgili son dakika gelişmesi, resmen belli oldu
MEB duyurdu! 15 bin öğretmen atamasıyla ilgili son dakika gelişmesi, resmen belli oldu MEB son dakika duyurdu. Resmen belli oldu. 15 bin öğretmen atamasıyla ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı, 15 bin öğretmen atamasını resmen açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen adaylarının sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarının 3-7 Ocak 2022 tarihleri arasında alınacağını ve sonuçlarının 14 Ocak 2022 tarihinde belli olacağını söyledi.
29.12.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Yeni kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Yeni kanun teklifi TBMM'ye sunuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda milyonlarca öğretmene müjdeli haberi verdi.
29.12.2021 Gündem
Uzman öğretmen nasıl olunur, Başöğretmen nedir? Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Uzman öğretmen nasıl olunur, Başöğretmen nedir? Uzman öğretmen maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğretmenlere müjde! Maaşlar artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis’e geliyor! Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımı kalkıyor. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanı geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 yıl sonra ilk kez düzenlenen Milli Eğitim Şurası'nın açılışında müjdeyi peş peşe sıraladı. Düzenleme Meclis’ten geçerse uzman öğretmenlerin maaşlarında bin lira, başöğretmenlerin maaşlarında da 2 bin lira artış olacak. Peki, Öğretmen maaşları ne kadar olacak? Uzman öğretmen nasıl olunur? Başöğretmen nasıl olunur? Öğretmenlikte adaylık kaldırma sınavı kalktı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’in açıklamaları…
1.12.2021 Eğitim
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Öğretmenlere müjde, yeni dönem başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla mevcut hakları korunan öğretmenlerimize ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak, öğretmenlerimize 3600 ek gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız yeni hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
23.11.2021 Siyaset
Öğretmenlerle ilgili flaş karar! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi
Öğretmenlerle ilgili flaş karar! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Öğretmenlerle ilgili son dakika gelişmesi. Atama bekleyen öğretmenlere müjde. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. 15 bin öğretmen ataması yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada 15 bin öğretmen atamasının daha yapılacağını belirtti.
8.09.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan öğretmen maaşı açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan öğretmen maaşı açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “1 Temmuz itibarıyla bakanlığımız bünyesinde göreve başlayan 9. derece 1. kademedeki bir öğretmenimizin maaşı 3 bin 910 TL olmuştur” bilgisini verdi.
16.11.2019 Eğitim
Ücretli öğretmenlere müjde!
Ücretli öğretmenlere müjde! Birçok okulda öğretmenler ek ders ücret karşılığında öğrencilere ders veriyor.Ek ders ücreti karşılığında okullarda öğretmenlik yapanların primleri yatırılıyor. Usta öğretici ile ücretli öğretmenlerin gün sayıları hesaplanırken iki ayrı formül uygulanıyor.
26.03.2019 Eğitim
Hem çalışan hem emekli öğretmene müjde
Hem çalışan hem emekli öğretmene müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkinci 100 Günlük Eylem Planı’nda öğretmenlerin ek göstergesinin 3600’e yükseleceği müjdesini verdi. Böylece öğretmenler yüksek maaş ve ikramiye ile emekli olabilecek. Emeklilerin de maaşı artacak. Gösterge artışı maaşlarda 500, emekli ikramiyesinde de 30 bin liranın üzerinde artış yaratacak.
19.12.2018 Ekonomi
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan öğretmenlere müjde
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan öğretmenlere müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı, öğretmenlerin müzelere ücretsiz gireceğini duyurdu.
25.09.2018 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş müjdesi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada önemli mesajlar verdi.
8.02.2018 Siyaset
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, atama bekleyen öğretmen adaylarına müjdeli haberi verdi. Yılmaz, "Öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere önümüzdeki ay duyurusuna çıkacağız. 20 bin öğretmen alımını gerçekleştireceğiz" dedi.
4.01.2018 Gündem
Memurlar eş ile iş ikileminde bırakılmayacak
Memurlar eş ile iş ikileminde bırakılmayacak Hizmet puanı yetersizliği sebebiyle eş durumundan tayin talebi kabul edilmeyen öğretmenlere müjdeli haber Danıştay'dan geldi.
29.09.2021 Gündem
"Mazeret ataması" ile "alan değişikliği" isteyen öğretmenlere müjde
"Mazeret ataması" ile "alan değişikliği" isteyen öğretmenlere müjde Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), öğretmenlere mazerete bağlı ikinci il içi ve il dışı atamaları ile alan değişikliği konularında yeniden hak tanındı.
30.08.2017 Eğitim
Atama bekleyen öğretmenlere müjde! Bakan tarihi açıkladı
Atama bekleyen öğretmenlere müjde! Bakan tarihi açıkladı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 20 bin öğretmen atamasının gelecek ay yapılacağını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlere müjde!
Sözleşmeli öğretmenlere müjde! Sözleşmeli statüdeki öğretmen ve diğer personel de İLKSAN üyesi olabilecek. İşte sözleşmeli öğretmenler hakkındaki son bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de görevden uzaklaştıran öğretmenlere müjde! Geri dönüyorlar...
Tunceli'de görevden uzaklaştıran öğretmenlere müjde! Geri dönüyorlar... Tunceli’de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan 418 öğretmen ile 86 memurun büyük bir bölümünün Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla yeniden görevlerine iade edildiği belirtildi...
29.09.2021 Gündem
MEB'den o öğretmenlere müjde!
MEB'den o öğretmenlere müjde! Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Okulları Sınavları ile Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavlarında görev alan öğretmen ve idarecilerin ek ders ücretlerine ilişkin açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Atanan o öğretmenlere müjde!
Atanan o öğretmenlere müjde! Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullara ataması yapılan özel okullarda görevli öğretmenlere, göreve başlamaları için 1 Eylül'e kadar süre verildi.
29.09.2021 Gündem
Öğretmenlere müjde! Yeni hükümetle...
Öğretmenlere müjde! Yeni hükümetle... Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında işbaşı yapacak olan 64'üncü Hükümet'in önceliklerinden biri de, eğitim camiası olacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlere Müjde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmenlere müjde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.