Öğrenciler Zehirlendi

Öğrenciler Zehirlendi

Son dakika Öğrenciler zehirlendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğrenciler zehirlendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğrenciler zehirlendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenciler Zehirlendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenciler zehirlendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 öğrenciler zehirlendi haberi bulunmuştur. Tüm öğrenciler zehirlendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi Diyarbakır’da bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde 30’un üzerinde öğrenci, yiyeceklerden zehirlendi. Öğrenciler, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
21.12.2023 Gündem
Muğla'da 28 öğrenci hastaneye kaldırıldı!
Muğla'da 28 öğrenci hastaneye kaldırıldı! Muğla'da öğle arasında bir ortaokulun kantininde satılan tavuk döneri yedikten sonra rahatsızlanan 28 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.
18.02.2022 Gündem
Şanlıurfa'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı!
Şanlıurfa'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı! Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde taşımalı eğitim yapılan okulda eğitim gören yaklaşık 50 öğrenci, yedikleri yemekten zehirlenip hastaneye kaldırıldı.
10.03.2020 Yaşam
Denizli’de onlarca öğrenci zehirlendi!
Denizli’de onlarca öğrenci zehirlendi! Denizli’de 30 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
20.12.2019 Yaşam
Güney Kore'de öğrenciler zehirlendi
Güney Kore'de öğrenciler zehirlendi Kaldıkları pansiyonda karbonmonoksitten zehirlendiği tahmin edilen üç öğrenci hayatını kaybetti.
18.12.2018 Dünya
Sultanbeyli'de şoke eden olay! 6 kişi hastaneye kaldırıldı
Sultanbeyli'de şoke eden olay! 6 kişi hastaneye kaldırıldı Sultanbeyli’de iki çocuk tarafından sıkılan biber gazından etkilenen 2 öğretmen ile 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı. İlk gelen bilgilere göre kimyasal gazdan zehirlendiği iddia edilen öğretmen ve öğrencilerin kaldırıldığı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nin acil servisi tedbiren karantinaya alınarak vatandaş girişine kapatıldı
9.01.2018 Yaşam
Diyarbakır'da 294 öğrenci yemekten zehirlendi
Diyarbakır'da 294 öğrenci yemekten zehirlendi DİYARBAKIR'ın Ergani İlçesi'ndeki Demirli Baran İlk ve Ortaokulu'nda eğitim gören 294 öğrenci, yedikleri öğlen yemeği sonrası zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırıldı
12.10.2017 Yaşam
Diyarbakır'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı
Diyarbakır'da çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı Kocaköy ilçesinde öğlen yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuran 33 öğrenci tedavi altına alındı
26.09.2017 Yaşam
Hindistan'da gaz sızıntısı: 200 öğrenci zehirlendi!
Hindistan'da gaz sızıntısı: 200 öğrenci zehirlendi! Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bir konteyner deposundan sızan gaz nedeniyle 200 kız öğrenci hastanelik oldu
6.05.2017 Dünya
Öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendi
Öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendi Konya’nın Ereğli ilçesinde 28 öğrencinin akşam yedikleri yemekten zehirlendikleri belirtildi
14.10.2016 Yaşam
35 Kuran Kursu öğrencisi zehirlendi!
35 Kuran Kursu öğrencisi zehirlendi! FATİH’te bir kuran kursunda yedikleri yemekten zehirlenen 35 kız öğrenci, baş dönmesi ve kusma şikayetiyle çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye koşan öğrenci yakınları kurs görevlilerinin ihmali olduğunu belirterek olaya tepki gösterdi.
21.11.2014 Yaşam
Okulda baldıran faciası
Okulda baldıran faciası Erzurum’un Altınbaşak Köyü İlkokulunda okuyan 3 kız öğrenciden 2’si, teneffüste yedikleri Baldıran otundan zehirlenerek hayatını kaybetti...
4.04.2014 Yaşam
Kermesteki yemek öğrencileri zehirledi!
Kermesteki yemek öğrencileri zehirledi! Zonguldak’ın Kozlu Beldesi’nde, ortaokulda düzenlenen kermeste yedikleri yemekten zehirlenen 33 öğrenci ve 2 veli, hastanelerde tedavi altına alındı...
19.03.2014 Yaşam
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi İran’da bugüne kadar 25 eyaletteki 30 okulda 5 bini aşkın öğrenci zehirlenmişti. Tebriz kentinde bulunan bir okulda 20 kız öğrencinin daha zehirlendiği bildirildi.
4.04.2023 Dünya
Kimyasal madde şakası öğrencileri hastanelik etti
Kimyasal madde şakası öğrencileri hastanelik etti Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir ortaokul öğrencisinin, şaka amacıyla arkadaşlarının suyuna kimyasal madde katması sonucu 12 kişi zehirlendi.
12.04.2019 Yaşam
Aydın'da öğrenciler yemekten zehirlendi!
Aydın'da öğrenciler yemekten zehirlendi! Aydın’ın Karacasu ilçesinde yedikleri yemekten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 183 öğrenci ve vatandaşın tedavileri devam ederken 140’ının taburcu edildiği öğrenildi. 2’si yoğun bakım olmak üzere 43 öğrencinin tedavisi devam eden zehirlenme olayıyla ilgili soruşturma da devam ediyor.
13.03.2018 Gündem
Öğretmen ve öğrenciler yemekten zehirlendi!
Öğretmen ve öğrenciler yemekten zehirlendi! Hatay'ın Antakya ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle 23 öğrenci, 10 öğretmen ve 4 görevli hastaneye kaldırıldı.
10.01.2018 Yaşam
Öğrenci yurdunda gıda zehirlenmesi şüphesi!
Öğrenci yurdunda gıda zehirlenmesi şüphesi! Sancaktepe'de üniversite öğrencilerinin kaldığı bir öğrenci yurdunda akşam verilen yemekten sonra rahatsızlanan 47 öğrenci zehirlenme şüphesiyle çevre hastanelere kaldırıldı.
15.11.2017 Yaşam
Öğrenciler "yerli malı" etkinliğinde zehirlendi
Öğrenciler "yerli malı" etkinliğinde zehirlendi Kütahya'da "yerli malı" etkinliğindeki yiyeceklerden tüketen 15 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
24.03.2017 Yaşam
Doğubayazıt'ta yine öğrenciler sandviçten zehirlendi
Doğubayazıt'ta yine öğrenciler sandviçten zehirlendi Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde salamlı sandiviç yüzünden 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu'nun hayatını kaybettiği birçok oğrencinin de tedavi gördüğü zehirlenme olayının bir benzeri daha meydana geldi. İlçede bazı okullarda dağıtılan sandiviçten sonra yine çok sayıda öğrenci zehirlenme belirtileriyle hastaneye kaldırıldı.
12.10.2016 Yaşam
Öğrenciler yurdun yemeğinden zehirlendi
Öğrenciler yurdun yemeğinden zehirlendi Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ndeki Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kız yurdunda kalan çok sayıda öğrenci, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye götürüldü.
25.02.2015 Yaşam
Öğrenci yurdunda yangın!
15.03.2013 Yaşam
Süt skandalı ikinci gün de sürüyor!
Süt skandalı ikinci gün de sürüyor! Adana'nın Kozan ilçesinde, ”Okul Sütü Projesi” kapsamında dağıtılan sütlerden içen 18 öğrenci, mide ağrısı ve bulantı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem
'Bulgular zehirlenme değil!'
'Bulgular zehirlenme değil!' Dinçer: Elde edilen bulgular zehirlenme vakası değil, araştırılıyor...
29.09.2021 Gündem
Okul sütü zehirledi!
Okul sütü zehirledi! Bugün yurt genelinde başlatılan "Okullarda Süt Dağıtım Projesi" skandala dönüştü. Diyarbakır, Samsun, Sivas, Adana, Konya, Kırıkkale, Edirne ve Antalya'da dağıtılan sütlerden yüzlerce çocuk zehirlendi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenciler Zehirlendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenciler zehirlendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.