Off Road

Off Road

Son dakika Off road haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Off road ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Off road haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Off Road

haberleri sayfasında son dakika yaşanan off road gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 off road haberi bulunmuştur. Tüm off road haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Hurda olarak alıyor, 1 milyon TL’ye satıyor
Hurda olarak alıyor, 1 milyon TL’ye satıyor Ordulu tamirci Turgut Karapestil, daha önce askeriyede kullanılan ve hurdaya ayrılan arazi araçlarını onararak kullanılır hale getiriyor. Off-road için uygun hale getirilen araçlar ardından fiyatı 1 milyon TL’ye kadar satışa sunuluyor.
22.12.2023 Gündem
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Off-road'cular, deprem bölgesinde zamanla yarışa 'ışık' oldu
Off-road'cular, deprem bölgesinde zamanla yarışa 'ışık' oldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gönüllü olarak Trabzon'dan 32 araçla bölgeye giden off-road tutkunları, çöken ve kardan kapana yolları aşıp, dağ köylerindeki afetzedelere yardımları ulaştırdı. Ulaşılması güç noktalara gidip, yardım seferberliğine destek veren off road'cular, havanın karanlığında ise araçlarının tepe lambaları ile ekiplerin zamanla yarıştığı enkaz alanlarına ışık tuttu.
19.02.2023 Gündem
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor
Yağmur Atacan: Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor Oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için 4 gün boyunca sabahlara kadar ulaşılamayan köylere yardım taşımıştı. Geçtiğimiz günlerde evine dönen Atacan yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
19.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım Pınar Altuğ'un eşi oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için yola çıktı. Ulaşılamayan köyleri dolaşan Atacan felaketin yedinci gününde evine döndü ve duygularını sosyal medyadan paylaştı.
12.02.2023 Magazin
4x4 ve SUV sürücüleri daha "sosyal"
4x4 ve SUV sürücüleri daha "sosyal" Araştırmaya göre, olumsuz hava koşullarında güvenilirlik, sürücülerin araçlarından en büyük beklentileri arasında yer alıyor. Araştırmaya katılanların yarısından fazlası, 4x4 veya SUV sahibi olduktan sonra tahminlerinden daha fazla sosyal etkinliklere katıldıklarını belirtiyor.
28.07.2022 Otomobil
VW yeni Amarok ile araziye dönüyor!
VW yeni Amarok ile araziye dönüyor! Volkswagen Ticari Araç, yeni nesil ick-up modeli Amarok’u tanıttı. Araç yıl sonunda Güney Afrika, 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda ise Türkiye ve Avrupa pazarına sunulacak.
8.07.2022 Otomobil
Toyota'dan 'tehlike' alarmı! Binlerce aracı servislere geri çağırdı
Toyota'dan 'tehlike' alarmı! Binlerce aracı servislere geri çağırdı Toyota, seri üretimdeki ilk tam elektrikli aracını servislere geri çağırma kararı aldı. Araçları geri çağırmasının sebebi ise tekerlerin yerinden çıkmasına neden olabilecek bir tehlike...
24.06.2022 Ekonomi
Mercedes-Benz'in amiral gemisi yeni GLC son çeyrekte yollara inecek
Mercedes-Benz'in amiral gemisi yeni GLC son çeyrekte yollara inecek Son 2 yılın dünyada en çok satılan Mercedes modeli olan GLC, tamamen yenilendi. Türkiye’ye yılın son çeyreğinde GLC 220 d 4MATIC olarak gelmesi planlanan yeni GLC’nin hibrit olması dikkat çekiyor.
6.06.2022 Otomobil
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor
Meraklıları dört gözle bekliyordu! Maserati’den yeni SUV geliyor Maserati’nin yeni SUV’u Grecale temmuz ayında Türkiye pazarında satışa çıkacak. Maserati'nin yeni gözbebeği Grecale'in fiyatı 3.25 milyon TL’den başlayan fiyatlara kullanıcıların karşısına çıkacak.
3.06.2022 Otomobil
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi!
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi! Bugüne kadar dünyada 5 milyon, Türkiye’de 155 binden fazla satış adedine ulaşan Nissan Qashqai’nin üçüncü nesli Türkiye’de yollara çıktı.
19.01.2022 Otomobil
Lexus "off-road"a göz kırpıyor
Lexus "off-road"a göz kırpıyor Lexus Tokyo’da NX PHEV OFFROAD ve ROV Buggy Konseptlerini Sergiledi
15.01.2022 Otomobil
Organları, 3 ildeki 5 hastaya umut oldu
Organları, 3 ildeki 5 hastaya umut oldu Ordu'da halsizlik nedeniyle gittiği hastanede fenalaşması sonucu beyin ölümü gerçekleşen off-road tutkunu Gökhan Tezlik'in (41) bağışlanan organları 3 ilde 5 hastaya nakledilecek. Evli ve üç çocuk babası Tezlik'in organları götürülürken eşi Saime Tezlik, kızı ve yakınları gözyaşı dökerek, ambulansın arkasından el salladı.
25.12.2021 Sağlık
Off-Road Şampiyonu Kahramanmaraş'ta belli oluyor
Off-Road Şampiyonu Kahramanmaraş'ta belli oluyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen PETLAS 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 6'ıncı ve son ayağı, 11-12 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.
10.12.2021 Otomobil
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı
Antalya'da şiddetli fırtına kabusu! Uçak seferleri durduruldu, araçlar yolda kaldı Antalya'da dün gece başlayan fırtına sabah saatlerinde etkisini artırdı. Saatteki hızı 123 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluşurken, Antalya Havalimanı'nda da uçak seferleri durduruldu. Sağanak ve fırtına nedeniyle yollarda olan sürücüler, zor anlar yaşadı. Çok sayıda araç yolda kalırken, bölgedeki evlerin zemin katlarını da su bastı, bir hastanenin ise dış cephesi uçtu.
7.12.2021 Gündem
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı. Etkinliğe katılan 9 yaşındaki kanser hastası Samet Efe Cazgır, “Kemoterapi alıyorum. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" çağrısı yaptı.
7.11.2021 Sağlık
Defender’ı Bond için hazırladılar
Defender’ı Bond için hazırladılar Land Rover Special Vehicle Operations ekibi, “Bond: No Time to Die” filminde kullanılan Defender araçlardan iham alarak tasarladığı Defender V8 Bond Edition’ı da duyurdu. Araca sadece 300 kişi sahip olabilecek
4.10.2021 Otomobil
80 yıllık Wrangler 1.9 milyon TL’den satışa çıkıyor!
80 yıllık Wrangler 1.9 milyon TL’den satışa çıkıyor! Bu yıl 80’inci yaşını kutlayan Jeep Wrangler’ın “80’inci Yıl” özel seri versiyonu Türkiye pazarında satışa sunuldu.
20.09.2021 Otomobil
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor Nurol Makina'nın özgün tasarımı ve üretimi Yörük 4x4 Zırhlı Pikap Aracı, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek. Yörük pikap, çetin hava ve arazi koşullarında, emniyetli malzeme ve mühimmat taşımanın yanı sıra silah taşıyıcı olarak görev yapabilecek.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç Katmerciler, IDEF 2021'de zırhlı araçlar Eren 4x4 ve Hızır II'yi ilk kez sergileyecek.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
80 yaşındaki Renegade 449.9 bin TL
80 yaşındaki Renegade 449.9 bin TL Jeep’in, kompakt SUV’si Renegade’in, “80’inci Yıl” özel versiyonu, Türkiye pazarında satışa sunuldu.
25.07.2021 Otomobil
Skoda Kodiaq yenileniyor!
Skoda Kodiaq yenileniyor! Skoda, SUV atağını başlatan ilk model olan Kodiaq'ı revize etti.
14.04.2021 Otomobil
Hyundai'den yeni pick up gelecek!
Hyundai'den yeni pick up gelecek! Hyundai, sportif kullanıma önem veren kullanıcılar için yepyeni bir model geliştiriyor.
2.04.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Off Road ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki off road haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.