O Ses Türkiye Yıldız Tilbe

O Ses Türkiye Yıldız Tilbe

Son dakika o ses türkiye yıldız tilbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o ses türkiye yıldız tilbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o ses türkiye yıldız tilbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Türkiye Yıldız Tilbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses türkiye yıldız tilbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 o ses türkiye yıldız tilbe haberi bulunmuştur. Tüm o ses türkiye yıldız tilbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye'den ayrılmıştı! Yıldız Tilbe'den flaş karar
O Ses Türkiye'den ayrılmıştı! Yıldız Tilbe'den flaş karar O Ses Türkiye'ye bu sezon Seda Sayan'la devam eden Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe ile yollarını ayırmıştı. Yıldız Tilbe konserlerine hızla devam ederken, sahne ücretlerine zam yapma kararı aldı
7.10.2018 Magazin
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..."
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..." Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından "O Ses'te yokmuşum, olsun." diyerek duyurdu.
4.09.2018 Magazin
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl...
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl... 'O Ses Türkiye'nin önemli jürilerinden olan Hadise'nin yeni sezonda olup-olmayacağı belli oldu.
14.08.2017 Televizyon
Yıldız Tilbe 'O Ses Türkiye' için kararını verdi!
Yıldız Tilbe 'O Ses Türkiye' için kararını verdi! Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe'ye O Ses Türkiye'de jüri olması için teklif götürmüştü. Yıldız Tilbe'ye "Teklife ne cevap verdiniz?" sorusu sorulunca "Tabi evet dedim. Havada kaptım." dedi.
7.08.2017 Magazin
Acun Ilıcalı bombayı patlattı!
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüriliği için ünlü şarkıcı ile görüşmelere başlandığını açıkladı. İşte O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğuna oturması beklenen o isim...
28.07.2017 Televizyon
Yeni jüri Yıldız Tilbe mi?
Yeni jüri Yıldız Tilbe mi? Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye'nin büyük finalini yerinde izledi. Yıldız Tilbe'nin bu hareketi akıllara transfer ihtimalini getirdi. O Ses Türkiye'nin yeni jurisi Yıldız Tilbe mi olacak?
20.03.2017 Televizyon
Yıldız Tilbe: Köfn ile düet gelebilir, konuşuyoruz
Yıldız Tilbe: Köfn ile düet gelebilir, konuşuyoruz Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarına poz veren şarkıcı, ‘Bir Tek Ben Anlarım’ parçasıyla gündemden düşmeyen Köfn ile yılbaşı özel programında düet yapması hakkında konuştu.
7.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler!
Yıldız Tilbe'den Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine övgü dolu sözler! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşandı. Jüri koltuğunda oturan şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne alan oyuncu Ebru Osman'a övgüler yağdırdı. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman çiftine güzel sözler söyleyen Yıldız Tilbe'nin o anları geceye damga vurdu.
1.01.2023 Magazin
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler!
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler! 31 Aralık gecesi O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Nilsu Berfin Aktaş da yer alacak. Programı izleyenler Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!
31.12.2022 Televizyon
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da!
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da! Türkçe Rap, son birkaç yıldır özellikle gençlerin gözdesi. Her geçen gün yepyeni isimler, yepyeni tarzlar derken dinleyicileri hızla artıyor, rap müzik sektörü de gün geçtikçe büyüyor. Siz de bu müziği seviyorsanız, Rap’in ülkemizde geniş kesimlerce tanınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ceza’nın konserine de hazır olmalısınız!
31.12.2019 Kültür Sanat
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Adnan Orhan'a destek!
İbrahim Tatlıses'ten Adnan Orhan'a destek! Genç şarkıcı Adnan Orhan, ilk albümü ‘Senin Adın Aşk’ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Arabesk müziğe damga vurmaya hazırlanan Adnan Orhan, albümünün ilk klibini Yıldız Tilbe’nin ‘Emi’ şarkısına çekti.
22.04.2019 Kültür Sanat
O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman...
O Ses Türkiye yeni sezon tarihi belli oldu! İşte fragman... O Ses Türkiye'nin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyordu ve açıklandı. TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye yine reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Peki bu sezon O Ses Türkiye jurileri kimler?
2.10.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'ndan 'O Ses Türkiye' jürisine zam
Acun Ilıcalı'ndan 'O Ses Türkiye' jürisine zam Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında, son şampiyon Gökhan Özoğuz'un koltuğuna Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe'nin koltuğuna ise Seda Sayan oturdu.
1.10.2018 Magazin
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu!
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu! TV8 ekranlarının en sevilen yarışmacısı O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosunda Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz yer alacak.
20.09.2018 Televizyon
Gökhan'ın yerine bomba isim!
Gökhan'ın yerine bomba isim! O Ses Türkiye jürisinde değişim sürüyor! Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan'ın gelmesinin ardından Gökhan Özoğuz yerine ise Hayko Cepkin düşünülüyor!
9.09.2018 Magazin
Yıldız Tilbe iç çamaşırlı poz verdi
Yıldız Tilbe iç çamaşırlı poz verdi O Ses Türkiye'yle yolları ayrılan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin iç çamaşırlı pozları sosyal medyayı salladı.
9.09.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası!
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası! Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.
7.09.2018 Televizyon
O Ses’te yokmuşum
O Ses’te yokmuşum Geçen yıl ‘O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından duyurdu:
4.09.2018 Magazin
Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye kadrosundan ayrıldı mı?
Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye kadrosundan ayrıldı mı? Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 5 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Yıldız Tilbe'nin de jüri üyeliğinden ayrıldığı öne sürülmüştü. Yıldız Tilbe o iddialara yanıt verdi.
10.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Türkiye Yıldız Tilbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses türkiye yıldız tilbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.