O Ses Türkiye Jüri

O Ses Türkiye Jüri

Son dakika O Ses Türkiye jüri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan O Ses Türkiye jüri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını O Ses Türkiye jüri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Türkiye Jüri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses türkiye jüri gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 o ses türkiye jüri haberi bulunmuştur. Tüm o ses türkiye jüri haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü...
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü... O Ses Türkiye'nin yeni szeon çekimleri başladı. Hadise'nin yerine gelecek olan jüri üyesi de netleşti. O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jüri koltuğunda oturan isimler arasında Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç bulunuyor.
22.09.2021 Magazin
Karar verildi! Hadise'nin O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu!
Karar verildi! Hadise'nin O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu! Son olarak 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise'nin, 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olup olmayacağı merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının yarışmadaki geleceği belli oldu.
15.08.2021 Magazin
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye 2020 ilk bölümü ne zaman?
O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye 2020 ilk bölümü ne zaman? Ekranların sevilen müzik programı O Ses Türkiye, 2020 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Hadise, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz'un jüri üyesi olarak yer aldığı O Ses Türkiye 2020'nin yeni sezonu internette merak edilen konular arasında geliyor. Peki, O Ses Türkiye 2020 ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye 2020 ilk bölümü ne zaman? İşte O Ses Türkiye ile ilgili son gelişmeler...
28.09.2020 Gündem
Hadise, dekolteli elbiseyle sosyal medyayı salladı
Hadise, dekolteli elbiseyle sosyal medyayı salladı Instagram'ı aktif kullanan ünlülerden Hadise, yine çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Ünlü şarkıcı, O Ses Türkiye çekimlerinde giydiği dekolteli elbise ile sosyal medyayı adeta salladı.
8.02.2020 Magazin
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın dün akşam düzenlenen düğün törenine katılan Seda Sayan, Acun Ilıcalı ile paylaştığı fotoğraf nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.
10.06.2019 Magazin
MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman...
MasterChef Türkiye ilk eleme adayı kim oldu? Yeni fragman... MasterChef Türkiye 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de bu akşam O Ses Türkiye jüri üyelerine ve ekibe yemek yapacaklar. İşte MasterChef Türkiye'de yaşanacak olan komik anlar...
20.11.2018 Gündem
Hadise hüngür hüngür ağladı!
Hadise hüngür hüngür ağladı! Hadise, O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Damla Damla şarkısının okunmasıyla "Koşulsuz aşk yaşadığım dönemleri hatırlattı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
22.10.2018 Magazin
Hadise'nin Instagram'da paylaştığı fotoğraf olay oldu
Hadise'nin Instagram'da paylaştığı fotoğraf olay oldu O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise'nin paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Kırmızı kıyafetiyle poz veren Hadise'nin ayakkabıları yorum yağmuruna tutuldu.
14.10.2018 Magazin
İlk fotoğraf geldi! İşte O Ses Türkiye'nin yeni kadrosu
İlk fotoğraf geldi! İşte O Ses Türkiye'nin yeni kadrosu Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından O Ses Türkiye'nin bu sezon jüri koltuğuna oturan Beyazıt Öztürk ile birlikte fotoğrafını paylaştı.
28.09.2018 Magazin
Seda Sayan pişman oldu!
Seda Sayan pişman oldu! 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturmaya hazırlanan şarkıcı Seda Sayan, çekimler öncesi Şişli'de bulunan bir güzellik merkezinde bakım yaptırdı
27.09.2018 Magazin
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu!
O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu belli oldu! TV8 ekranlarının en sevilen yarışmacısı O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosunda Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz yer alacak.
20.09.2018 Televizyon
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası!
O Ses Türkiye'de Seda Sayan bombası! Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.
7.09.2018 Televizyon
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..."
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..." Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından "O Ses'te yokmuşum, olsun." diyerek duyurdu.
4.09.2018 Magazin
‘O Ses Türkiye’de bir veda daha
‘O Ses Türkiye’de bir veda daha Gökhan Özoğuz'un O Ses Türkiye'den ayrılmasının ardından sevilen sanatçı Yıldız Tilbe de yarışmaya veda etti.
9.08.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de üzen ayrılık!
O Ses Türkiye'de üzen ayrılık! Şarkıcı Gökhan Özoğuz, 5 yıldır yer aldığı 'O Ses Türkiye' programında yer almayacağını duyurdu.
8.08.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle!
Acun Ilıcalı'dan bomba hamle! Acun Ilıcalı'dan bomba hareket! Televizyon dünyasında yer yerinden oynayacak...
16.05.2018 Magazin
Bırakacağı söylenen jüri son noktayı koydu
Bırakacağı söylenen jüri son noktayı koydu O Ses Türkiye'nin renkli jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz, yarışmayı bırakacağı iddialarını yalanlayarak "Sözlerim yanlış anlaşıldı. Bu nereden çıktı anlamadım" dedi.
3.03.2018 Magazin
O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe sahneye böyle çıktı
O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe sahneye böyle çıktı O Ses Türkiye yeni sezonundan ilk bölüm bu akşam ekranlara geldi. Çiçeği burnunda jüri üyesi Yıldız Tilbe stüdyoya girerken seyirci alkış yağmuruna tuttu.
8.10.2017 Magazin
O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Juri üyeleri kimler?
O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Juri üyeleri kimler? O Ses Türkiye yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye, bu sezon da Acun Ilıcalı tarafından sunulacak. Peki O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Yeni sezonda juri üyeleri kimler olacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok...
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kendi sunduğu, kanalın fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye'nin çekimlere başladığını duyurdu. Jüride Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe yer alırken, Athena'nın önemli ismi Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.
2.10.2017 Televizyon
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl...
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl... 'O Ses Türkiye'nin önemli jürilerinden olan Hadise'nin yeni sezonda olup-olmayacağı belli oldu.
14.08.2017 Televizyon
Yıldız Tilbe 'O Ses Türkiye' için kararını verdi!
Yıldız Tilbe 'O Ses Türkiye' için kararını verdi! Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe'ye O Ses Türkiye'de jüri olması için teklif götürmüştü. Yıldız Tilbe'ye "Teklife ne cevap verdiniz?" sorusu sorulunca "Tabi evet dedim. Havada kaptım." dedi.
7.08.2017 Magazin
Yeni sezonda yokum
Yeni sezonda yokum Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri merak konusu oldu. Can, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olmayacağını duyurdu
5.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Türkiye Jüri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses türkiye jüri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.