İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk'
İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk' Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen ve daha sonra '3 Adam' adlı programda sunuculuk yapan İbrahim Büyükak geçtiğimiz sene baba olmuştu. Ünlü isim oğluyla bir örnek giyinip poz verdi.
15.07.2022 Magazin
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında!
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, oğulları Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftin oğulları bir yaşına bastı. Nurdan Büyükak da aile büyükleriyle yaptıkları kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı.
28.06.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım!
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftten Nurdan Büyükak, eşi ve oğlunun fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
30.05.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana'
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana' Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alacak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çift, son olarak evliliklerinin dördüncü yıldönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin