İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak

Son dakika İbrahim Büyükak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Büyükak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Büyükak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Büyükak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim büyükak gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 ibrahim büyükak haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim büyükak haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel Demet Özdemir'le yaşadığı kısa süreli evlilikle gündemden düşmeyen Oğuzhan Koç, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Bayramın üçüncü günü Çeşme'de sahne alan ünlü şarkıcıyı yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ile Murat Dalkılıç da dinlemeye gelenler arasındaydı. Koç ile Murat Dalkılıç arasında geçen esprili diyalog herkesi kahkahaya boğdu.
2.07.2023 Magazin
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023 TBL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi'
Pelin Öztekin'in fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü! 'Doğalı daha iyi' Oyuncu Pelin Öztekin mide ameliyatı sonrası büyük bir değişim yaşamıştı. İbrahim Büyükak'ın yazıp yönettiği 'Özür Dilerim' filminin galasından fotoğrafını inceltip, yüzünü filtreleyip paylaşan güzel oyuncuya yorum yağdı.
13.04.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
İbrahim Büyükak'tan Okan Buruk'a değil Jorge Jesus'a büyük şok! Bütün planları alt üst etti
İbrahim Büyükak'tan Okan Buruk'a değil Jorge Jesus'a büyük şok! Bütün planları alt üst etti Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden önce Florya'daki taktik antrenmanını yerinden takip eden ve sosyal medya paylaşımlarıyla Okan Buruk'un ilk 11'ini ifşa ettiği belirtilen İbrahim Büyükak'ın aslında Jorge Jesus'un kafasını karıştırması Sarı Kırmızılı camiada büyük dikkat çekti. Mertens'i tek forvet oynatmayı düşünen Buruk'un bütün planlarını değiştirdiği öğrenilirken, başarılı teknik adamın 'B' planını devreye soktuğu bildirildi.
9.01.2023 Galatasaray
Galatasaray taraftarından İbrahim Büyükak'ın paylaşımına tepki! Fenerbahçe derbisinin 11'i ifşa mı oldu?
Galatasaray taraftarından İbrahim Büyükak'ın paylaşımına tepki! Fenerbahçe derbisinin 11'i ifşa mı oldu? Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi sarı-kırmızılıların cephesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Galatasaray'ın son idmana katılan İbrahim Büyükak'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma taraftarlardan sert tepki geldi.
7.01.2023 Galatasaray
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu!
Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı kaza mı geçirdi? İşte Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı'nın son durumu! Acun Ilıcalı ve kızı motosiklet kazası geçirdi. Sarıyer'de yaşanan kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın yakınları hastaneye akın etti. Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı’nın son durumu nasıl? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk'
İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk' Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen ve daha sonra '3 Adam' adlı programda sunuculuk yapan İbrahim Büyükak geçtiğimiz sene baba olmuştu. Ünlü isim oğluyla bir örnek giyinip poz verdi.
15.07.2022 Magazin
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında!
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, oğulları Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftin oğulları bir yaşına bastı. Nurdan Büyükak da aile büyükleriyle yaptıkları kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı.
28.06.2022 Magazin
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım!
Nurdan Büyükak'tan güldüren paylaşım! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftten Nurdan Büyükak, eşi ve oğlunun fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
30.05.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana'
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana' Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alacak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çift, son olarak evliliklerinin dördüncü yıldönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, önceki gün oğulları Aslan Oktay’la Baltalimanı’nda bir mekana girerken görüntülendi.
22.01.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy'un değişimi sosyal medyada olay yarattı! İbrahim Büyükak...
Çağatay Ulusoy'un değişimi sosyal medyada olay yarattı! İbrahim Büyükak... Aldığı kilolarla dikkat çeken Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşları Çağan Atakan Arslan ve Mustafa Mert Koç ile buluştu. Ünlü oyuncunun değişimi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Ulusoy, son haliyle İbrahim Büyükak'a benzetildi. Büyükak'tan bu benzetmeyle ilgili yanıt gecikmedi...
15.12.2021 Magazin
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede!
Metin Akpınar 30 yıl sonra yeniden sahnede! Metin Akpınar, ‘Metin Akpınar’la Muhabbet’ isimli gösterisiyle 30 yıl sonra Maximum Uniq’te seyirciyle buluştu.
4.11.2021 Magazin
Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken açıklama! 'Çocuğu olan düşünsün'
Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken açıklama! 'Çocuğu olan düşünsün' Murat Boz, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, önceki gün Etiler’de bir mekanda buluştu. Ezgi Mola ve işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı da guruba dahil olup, hasret giderdi. Oğuzhan Koç, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından ‘Squid Game’ hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
30.10.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İbrahim Büyükak: Neyse ki annesine çekmiş şanslı çocuk
İbrahim Büyükak: Neyse ki annesine çekmiş şanslı çocuk Bir süredir eşi ve iki ay önce kucaklarına aldıkları oğlu Aslan Oktay ile Çeşme'de olan İbrahim Büyükak, İstanbul'a döndü. Etiler'deki kuaföründe saçlarını kestiren oyuncu, bebeklerinin annesine benzediğini söyledi.
4.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Büyükak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim büyükak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.