Nurdan Beşen

Nurdan Beşen

Son dakika nurdan beşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurdan beşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurdan beşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurdan Beşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurdan beşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 nurdan beşen haberi bulunmuştur. Tüm nurdan beşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana'
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana' Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alacak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çift, son olarak evliliklerinin dördüncü yıldönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, önceki gün oğulları Aslan Oktay’la Baltalimanı’nda bir mekana girerken görüntülendi.
22.01.2022 Magazin
İbrahim Büyükak baba oldu
İbrahim Büyükak baba oldu Çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından mutlu anını paylaştı.
29.06.2021 Magazin
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, baba olmak için gün sayıyor. Bir oğlu olacak olan oyuncu ve senarist, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğacak bebeğinin adını açıkladı.
6.04.2021 Magazin
İbrahim Büyükak- Nurdan Beşen: Oğlumuzla ilk selfie'miz!
İbrahim Büyükak- Nurdan Beşen: Oğlumuzla ilk selfie'miz! Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak baba oluyor. Çiftten Büyükak, oğlunun ultrason görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
27.02.2021 Magazin
İbrahim Büyükak paylaştı! Bebek göründü
İbrahim Büyükak paylaştı! Bebek göründü İbrahim Büyükak, 2018 yılında psikolog Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu.
19.01.2021 Magazin
Bebek haberine fotoğraflı yanıt!
Bebek haberine fotoğraflı yanıt! İbrahim Büyükak'ın baba olacağına dair çıkan haberlerden sonra ünlü çiftten beklenen açıklama geldi.
27.12.2020 Magazin
İbrahim Büyükak: Seni her halinle çok seviyorum
İbrahim Büyükak: Seni her halinle çok seviyorum İki yıl önce psikolog Nurdan Beşen ile nikâh masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, evlilik yıl dönümünü esprili bir mesajla kutladı.
7.05.2020 Magazin
İbrahim Büyükak eşini beklerken duvara çarptı!
İbrahim Büyükak eşini beklerken duvara çarptı! Büşra Pekin’le yeni filmi için kamera karşısına geçen İbrahim Büyükak, önceki gün eşi Nurdan Beşen’le Bebek’te görüntülendi.
19.09.2019 Magazin
İbrahim Büyükak kontrole takıldı
İbrahim Büyükak kontrole takıldı Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, eşi Nurdan Beşen ile beraber Etiler’de görüntülendi.
26.08.2019 Magazin
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi
İbrahim Büyükak'ın 36. yaş partisi Oyuncu İbrahim Büyükak 36. yaşını eşi Nurdan Beşen ve yakın dostlarıyla Cihangir’deki Emily’s Garden’da kutladı.
22.08.2019 Magazin
İbrahim Büyükak paylaştı beğeni yağdı!
İbrahim Büyükak paylaştı beğeni yağdı! Oyuncu İbrahim Büyükak, eşi Nurdan Beşen ile 18 yıl önce çekildiği fotoğrafı 'önce-sonra' notuyla paylaştı.
20.08.2019 Magazin
'Eser hamile zannediyorduk, o ödemmiş'
'Eser hamile zannediyorduk, o ödemmiş' İbrahim Büyükak, Nurdan Beşen çifti önceki gün Nişantaşı'ndaydı.
2.05.2019 Magazin
Mutfak alışverişi yaptılar
Mutfak alışverişi yaptılar İbrahim Büyükak, önceki gün eşi Nurdan Beşen Büyükak ile Zorlu AVM’deydi.
23.06.2018 Magazin
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Nurdan Beşen ile dün dünyaevine giren İbrahim Büyükak'ın haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte İbrahim Büyükak'ın hayatıyla ilgili tüm bilgiler...
7.05.2018 Gündem
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi Çok Güzel Hareketler Programı ile tanınan, daha sonra TV8 ekranlarında 3 Adam şovunda yer alan İbrahim Büyükak bugün dünyaevine girdi.
6.05.2018 Magazin
Baharda evleneceğiz
Baharda evleneceğiz İbrahim Büyükak, önceki gün nişanlısı Nurdan Beşen’le Arnavutköy’de kahvaltıcı girişi görüntülendi.
26.01.2018 Magazin
Bensu Soral evleniyor! İşte o tarih...
Bensu Soral evleniyor! İşte o tarih... Güzel oyuncu Bensu Soral, sevgilisi Hakan Baş ile evleniyor! İşte o tarih...
27.12.2017 Magazin
3 Adam düğünde
3 Adam düğünde İbrahim Büyükak, önceki gün nişanlısı Nurdan Beşen ile Akmerkez’deydi.
21.11.2017 Magazin
Eser Yenenler'i savundu: Kendisine yakışan...
Eser Yenenler'i savundu: Kendisine yakışan... 3 Adam'ın İbo'su İbrahim Büyükak, son dönemde adı magazin basınında sıkça çıkan Eser Yenenler hakkında açıklamada bulundu.
12.05.2017 Magazin
Oğuzhan Koç evleniyor!
Oğuzhan Koç evleniyor! 3 Adam'ın İbo'su İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin'in evleneceğini açıkladı.
1.05.2017 Magazin
Önce Oğuzhan evlenir
Önce Oğuzhan evlenir Yaz sonu nişanlısı Nurdan Beşen’le evlenmeye hazırlanan İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç’tan da evlilik sürprizi beklediğini açıkladı.
28.04.2017 Magazin
Kitap kurdu İbrahim Büyükak
Kitap kurdu İbrahim Büyükak Ekranların başarılı komedyenlerinden İbrahim Büyükak, önceki gün psikolog nişanlısı Nurdan Beşen ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
8.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurdan Beşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurdan beşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.