Novak

Novak

Son dakika novak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan novak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını novak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Novak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan novak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.008 novak haberi bulunmuştur. Tüm novak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban'a Togg hediye etti! Plaka dikkat çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a Togg hediye etti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macaristan'da iş birliği mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Verimli bir iş birliğine sahip olduğumuz savunma sanayi ve enerji gibi alanlarda bağlarımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz." dedi.
18.12.2023 Gündem
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü
Türkiye ve Macaristan arasında 5 protokol imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orban ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan’a Macaristan ziyaretinde eşlik eden Ticaret Bakanı Ömer Bolat, iki ülke arasında 5 adet karşılıklı iş birliğine yönelik protokol imzalandığını belirtti.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de Macar mevkidaşı Katalin Novak tarafından resmi törenle karşılandı.
18.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin Altıncı Toplantısı’na katılmak üzere Macaristan’a geldi.
18.12.2023 Gündem
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti
'Yalan Rüzgarı' ile adını tüm dünyaya duyurmuştu! Billy Miller hayatını kaybetti Türkiye'de bir dönem 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan 'Young and the Restless' dizisinin üç Emmy ödüllü oyuncusu Billy Miller, 43 yaşında hayata veda etti.
18.09.2023 Magazin
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in son hareketi ülkesinde başına bela açabilir.
5.09.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç?
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç? Wimbledon 2023 finalinde Novak Djokovic ile karşılaşan İspanyol Carlos Alcaraz'ın tam adı Carlos Alcaraz Garfia'dır. Genç tenisçi kısa zamanda dünya 1 numarası oldu. 2023 Wimbledon turnuvasında Rus Medvedev'i 3-0 yenerek finale yükseldi. Tek erkekle finalinde Djokovic'e zor anlar yaşatan Carlos Alcaraz kimdir? Alcaraz kaç yaşında, boyu kaç?
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler Wimbledon 2023 erkekler finalinde Djokovic ve Alcaraz karşı karşıya geldi. Dünya 1 numarası Alcaraz ile Djokovic'in finaldeki muhteşem performansı izlenmeye değerdi. Son yılların en çekişmeli mücadelesinde kazanan kim oldu? 2023 Wimbledon erkekler finalinde kazanan Alcaraz mı, Djokovic mi?
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Macaristan’a her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ı resmi törenle karşıladı.
29.03.2023 Gündem
Macaristan Cumhurbaşkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Macaristan Cumhurbaşkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak’ı Ankara’da resmi törenle karşıladı.
29.03.2023 Gündem
"Türkiye’de bir gaz merkezi için Türk yetkililer aktif bir şekilde çalışıyor"
"Türkiye’de bir gaz merkezi için Türk yetkililer aktif bir şekilde çalışıyor" Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, Gazprom’un Türk yetkililer ile görüştüğünü ifade ederek doğal gaz merkezine ilişkin kararın 2023 yılında alınabileceğini söyledi.
23.12.2022 Yaşam
Jorge Jesus önce kendi gönderdi sonra pişman olup geri istedi! 'Ocakta Samandıra'da olsun'
Jorge Jesus önce kendi gönderdi sonra pişman olup geri istedi! 'Ocakta Samandıra'da olsun' Yaz ayı transfer sezonunda Kim Min Jae, Berisha, Samatta, Pelkas, Ozan Tufan, Mesut Özil, Sosa, Tisserand, Gustavo, Novak gibi tecrübeli futbolcularla yollarını ayıran, bazı genç yetenekleri ise kiralık olarak başka takımlara veren Jorge Jesus'un 18 yaşındaki 'Yeni Çağlar Söyüncü' lakaplı oyuncuda pişmanlık yaşadığı ve yönetime 'Devre arasında geri alalım' raporunu verdiği öğrenildi.
4.11.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Rennes maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi?
Fenerbahçe Rennes maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Fenerbahçe - Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Rennes ile mücadele edecek. Müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Novak Simović yönetecek. Simović'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ile Miloš Simovic yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Andrija Stojanovic olacak.
27.10.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'den 13.transfer! Bielsa'nın prensi imzayı atıyor
Fenerbahçe'den 13.transfer! Bielsa'nın prensi imzayı atıyor Yaz ayı transfer döneminde tam 12 futbolcuyu kadrosuna katan ve takımı bir hayli güçlendiren Fenerbahçe'de 13.transfer yolda... Filip Novak'la yolların ayrılmasından sonra harekete geçen Sarı Lacivertli yönetimin Bielsa'nın prensiyle anlaşmak için Al-Ahly ile masaya oturduğu belirtilirken, Jorge Jesus'un da bu anlaşmaya oldukça sıcak baktığı bildirildi.
26.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Alioski depremi! Sol beke bir transfer daha
Fenerbahçe'de Alioski depremi! Sol beke bir transfer daha Sezon başında Filip Novak'la yollarını ayırdıktan sonra Brezilyalı yıldız Marcelo'yu gündemine alan, fakat Makedon futbolcu Alioski ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, adı sık sık Galatasaray'la anılan Şilili sol bekle görüşmelere başladı. Jorge Jesus'un onay verdiği oyuncuyla masaya oturan Ali Koç'un Sporting Lizbon'la yarışacağı öğrenilirken, ocak ayında sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
24.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus Erol Bulut'un prensini gönderdi 2 ayda haklı çıktığını herkes gördü!
Jorge Jesus Erol Bulut'un prensini gönderdi 2 ayda haklı çıktığını herkes gördü! Transfer sezonunda Kim Min Jae, Berisha, Allahyar, Pelkas, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Novak, Sosa, Samatta gibi oyuncularla yollarını ayıran Fenerbahçe'de İngiltere'ye giden orta saha oyuncusunun orada da yapamaması Portekizli teknik adamı haklı çıkardı. Sarı Lacivertli takımda özellikle Erol Bulut döneminde gösterdiği başarılı performansla göze çarpan tecrübeli futbolcunun Ada ekibinde eşyalarını topladığı belirtilirken, oyuncuyla Rus kulüplerinin ilgilendiği ifade edildi.
21.10.2022 Fenerbahçe
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Fenerbahçe ikinci ayrılık! Jorge Jesus yüzüne bile bakmamıştı, yeni adresi belli oldu
Fenerbahçe ikinci ayrılık! Jorge Jesus yüzüne bile bakmamıştı, yeni adresi belli oldu Süper Lig'de yeni sezona iyi sonuçlarla başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosunda büyük bir değişime gitmişti. 10'un üzerinde yeni oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Jorge Jesus ile birlikte hem Türkiye'de hem de Avrupa'da taraftarını memnun etmeyi başardı. Bir yandan da transfer hareketliliği devam eden Fenerbahçe'de Filip Novak'ın ardından bir ayrılık daha gerçekleşiyor. İşte son dakika haberinin detayları…
29.09.2022 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Şentop, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Macaristan ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile görüştü.
29.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Novak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki novak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.