Nöbet Ücreti

Nöbet Ücreti

Son dakika nöbet ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nöbet ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nöbet ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nöbet Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nöbet ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 nöbet ücreti haberi bulunmuştur. Tüm nöbet ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022? 29 Ekim'de Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
26.10.2022 Çalışma Hayatı
Doktorların grevi kaç gün sürecek, ne zaman bitiyor? 16 Mart doktorlar grevde mi, grev bitti mi?
Doktorların grevi kaç gün sürecek, ne zaman bitiyor? 16 Mart doktorlar grevde mi, grev bitti mi? Doktor grevi kaç gün sürecek, doktorlar grevde mi 16 Mart? Sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerinin düzenlenmesini talep eden doktorlar, hemşireler ve aile hekimleri greve gitti. Acil servis hariç olmak üzere hastaneler ve aile sağlığı merkezleri grev boyunca hizmet vermeyecek. Peki, Doktorların grevi ne zaman bitiyor, devam ediyor mu?
16.03.2022 Sağlık
Doktorlar grevde mi 15 Mart? Bugün randevular ne olacak, sağlık ocakları ve hastaneler açık mı? Doktorlar neden, kaç gün grevde?
Doktorlar grevde mi 15 Mart? Bugün randevular ne olacak, sağlık ocakları ve hastaneler açık mı? Doktorlar neden, kaç gün grevde? “Doktorlar grevde mi 15 Mart 2022, doktorların grevi kaç gün sürecek?” Hekimler ve sağlık çalışanları hak ettikleri ücretler ve çalışma koşulları, sağlıkta şiddete karşın etkin yasanın kabulü ve salgının meslek hastalığı olarak kabul edilmesi gibi nedenler başta olmak üzere grev yapıyor. TTB ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu tarafından alınan grev kararı devam ediyor. Peki, doktorlar neden iş bırakıyor, hastane randevuları iptal mi edildi? Hastaneler grevde mi, açık mı?
15.03.2022 Sağlık
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi?
15 Mart doktorlar grevde mi, yarın hastane randevuları iptal mi? Hastaneler grevde mi? 15 Mart doktorlar grevde mi, sorusuna yanıt aranıyor. Türk Tabipleri Birliği ve Tabipler Odaları yaptıkları basın açıklaması sonrasında yarın hastanelerin açık olup olmadığı, hastane randevularının iptal olup olmadığı sorgulanıyor.
14.03.2022 Sağlık
Doktorlar grevde mi, neden grev yapıyor? Bugün 14 MART 2022 hastaneler açık mı, doktorlar kaç gün grevde?
Doktorlar grevde mi, neden grev yapıyor? Bugün 14 MART 2022 hastaneler açık mı, doktorlar kaç gün grevde? Doktorlar kaç gün grevde, bugün neden grev yapıyor? Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) öncülüğünde Şubat ayında acil hizmetler dışında üç gün iş durduruldu. Hekimler sorunlarına yönelik greve gidiyor. TTB 14-15 Mart'ta, AHEF ise 14-16 Mart arasında yeniden grev yapacağını duyurdu. 14 Mart hastaneler açık mı, 15 Mart yarın da doktorlar iş mi bırakıyor?
14.03.2022 Sağlık
Bugün doktorlar grevde mi, hastaneler kapalı mı, açık mı? 14-15 Mart doktorlar çalışıyor mu, aile hekimleri de grev mi yapıyor?
Bugün doktorlar grevde mi, hastaneler kapalı mı, açık mı? 14-15 Mart doktorlar çalışıyor mu, aile hekimleri de grev mi yapıyor? Bugün doktorlar grevde mi, 14 Mart doktorlar çalışıyor mu? sorularına yanıt aranıyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) tarafından yapılan grev duyurusunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Hastanelerde muayene olmaya gidecekler, aile hekimleri ilaç yazdıracaklar 14-15 Mart’ta görev olup olmadığını sorguluyor. Peki, bugün hastaneler açık mı, Aile hekimleri grevde mi?
14.03.2022 Sağlık
Kar tatilinde ek ders ödenir mi? Ücretli öğretmen kar tatilinde ek ders ücreti alır mı, nöbet ücreti kesilir mi?
Kar tatilinde ek ders ödenir mi? Ücretli öğretmen kar tatilinde ek ders ücreti alır mı, nöbet ücreti kesilir mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Afyonkarahisar, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Düzce, Hatay, Mu gibi illerde eğitim öğretime ara verildi. Eğitime verilen sonrası en merak edilen konu is ek ders ücretleri oldu. Pek çok öğretmen “Kar tatilinde ek ders ödenir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, kar tatilinde nöbet ücreti ödenir mi 2022? Kar tatili olunca ek ders kesilir mi?
19.01.2022 Çalışan Hakları
Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşları...
Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşları... Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı ve belli oldu. Yüzde 20 zam yapıldı. Emekli maaşlarına da yansıdı, yeni rakamlar duyuruldu. 1 Ocak tarihinden itibaren artık maaşları zamlı şekilde alacaklar. Tüm sağlık personellerinin ek ödemeleri bütçeye aktarıldı. Pratisyen ve uzman hekimlerin ek göstergesi yükseltildi, nöbet ücretleri de yüzde 50 arttı. Emekli hekimlerin bu gelişmeye bağlı olarak maaşları yükseldi. 25 yıllık hizmeti olan bir uzman doktor, emekli olduğunda maaşı ne olacak? Kim ne kadar maaş alacak? Artıştan kimler yararlanacak? Öte yandan kasım ayı enflasyonunun açıklanması ile birlikte gözler memur ve emeklinin alacağı enflasyon zammına çevrildi. Kasım itibarıyla son 5 aylık enflasyon yüzde 10.46 oldu. Memura ocakta yüzde 5 toplu sözleşme zammı da var. Enflasyon farkıyla zam şimdiden yüzde 12'i aştı. SSK ve Bağkur emeklisi için de yüzde 10 zam garantilendi. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
3.12.2021 Ekonomi
Bakan Gül: 19 yılda personel sayımız yüzde 184 arttı
Bakan Gül: 19 yılda personel sayımız yüzde 184 arttı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Adliyelerde ve ilgili birimlerde görev yapan personel sayımız 19 yılda yüzde 184 artışla 2021 yılının eylül ayı itibarıyla 74 bin 802'ye çıkmıştır. Ceza infaz kurumlarında çalışan personelimizin sayısı aynı dönemde yüzde 177,52 artışla 70 bin 510'a yükselmiştir" dedi.
1.10.2021 Siyaset
Nöbet ücretleri ile ilgili flaş karar! Onlara da ödenecek...
Nöbet ücretleri ile ilgili flaş karar! Onlara da ödenecek... Nöbet ücreti ödenmesi kararı alındı. Çalışan yüz binleri ilgilendiriyor. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK-Ombdusmanlık), sadece uzman hekimlere ödenen icap nöbet ücretlerinin kendisine de ödenmesini talep eden bir eczacının başvurusunu haklı bularak tavsiye kararı verdi. Karar, eczacının icap nöbeti ücretlerinin ödenmesi için ilgili İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderildi.
31.07.2021 Ekonomi
Nöbet ücreti kararı! Faizi ile birlikte...
Nöbet ücreti kararı! Faizi ile birlikte... Anayasa Mahkemesi önemli bir karara imza attı. AYM, tüm başvuruları birleştirerek karara bağladı. Başvurularda, ödenmeyen nöbet ücretlerinin faiziyle ödenmesi ve maddi tazminat talep edildi. AYM, çok sayıda öğretim üyesinin yaptığı bireysel başvuruyu birleştirerek tamamını kabul etti. Yüksek mahkeme, nöbet ücreti alamayan öğretim üyelerine ayrımcılık yapıldığına hükmederek, ayrımcılığın giderilmesi için yeniden yargılama yapılmasını kararlaştırdı.
3.06.2021 Gündem
Ek ödeme kararı! Milyonlarca memuru ilgilendiriyor...
Ek ödeme kararı! Milyonlarca memuru ilgilendiriyor... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Çalışanlara ek ödeme ile ilgili açıklama geldi. Ücret ödemesi kararı resmen duyuruldu. Üniversite hastanesinde çalışan uzman doktora nöbet ücreti ödenmedi. Bunun üzerine dava açan uzman doktor ödenmeyen ücretlerin yasal faiziyle ödenmesini istedi. Anayasa Mahkemesi ücretin ödenmemesi nedeniyle ayrımcılık yasağının ihlal edildiği sonucuna vardı.
2.02.2021 Memur
Ödeme yapılmayacak! Flaş karar
Ödeme yapılmayacak! Flaş karar Danıştay son noktayı koydu. Ödeme yapılmamasına karar verildi. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, yabancı uyruklu tıpta uzmanlık öğrencilerinin döner sermaye ödemesinden yararlanamayacağına karar verdi.
25.01.2021 Gündem
2021 Sağlık personeli nöbet ücretleri ne kadar oldu? Sağlık nöbet ücretleri 2021!
2021 Sağlık personeli nöbet ücretleri ne kadar oldu? Sağlık nöbet ücretleri 2021! Sağlık kurumlarında çalışan kamu personelinin 2021 yılı nöbet veya icap nöbeti ücretleri belli oldu. 1 Ocak 2021 tarihinden geçerli olarak aylık katsayısının arttı. Buna göre, Sağlık kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin nöbet ve icap nöbeti karşılığında ödenen ücretin miktarı da arttı. Peki, 2021 Sağlık personeli nöbet ücretleri ne kadar oldu? Sağlık nöbet ücretleri 2021!
20.01.2021 Memur
MEB öğretmenlere ek nöbet ücreti verecek mi? Sendikaların, MEB'ten nöbet ücreti talebi
MEB öğretmenlere ek nöbet ücreti verecek mi? Sendikaların, MEB'ten nöbet ücreti talebi Okullarda yüz yüze eğitim başladı. 21 Eylül'den bu yana öğretmenler de eğitimin sorunsuz devam etmesi adına okulda nöbet görevlerini yerine getiriyor. Mevzuata göre nöbet tutan öğretmenlere ise nöbet ücreti ödeniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin nöbet görevini fiili olarak yapmaları durumunda haftada 3 saati geçmeyecek nöbet ücreti ödemesi yapılacağını açıklamıştı. Bu hesap doğrultusunda öğretmenlere haftalık 3, aylık ise 12 saat nöbet ücreti ödeniyor. Ancak, birden fazla nöbet görevi verilen öğretmenler ek nöbet ücreti talep ediyor. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın haftada birden fazla tutulan nöbete görevlerine de ücret ödemesini istedi. Peki, MEB öğretmenlere ek nöbet ücreti verecek mi? İşte öğretmenlerin ek ücret talepleri ile ilgili son gelişmeler...
13.10.2020 Memur
İdari izinde ek ders kesilir mi? İdari izinde ek ders ödenir mi 2020?
İdari izinde ek ders kesilir mi? İdari izinde ek ders ödenir mi 2020? İdari izinde ek ders kesilir mi 2020? İdari izinde ek ders ücreti ödenir mi? soruları sorulmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 16 Mart itibarıyla bir hafta okullar tatil edilmiş, 23 Mart itibarıyla ise uzaktan eğitim yapılacağı bildirilince ek ders konusu gündeme gelmişti. İdari izin verilen öğretmenler ‘’İdari izinde ek ders yatar mı?’’ sorusu sormaya başlamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı corona virüsü nedeniyle öğretmenlere verdiği idari izin ve ek ders nedeniyle resmi bir yazı göndermişti. Peki, İdari izinde ek ders kesilir mi?
2020 nöbet ve icap ücretleri (Nöbet ücretleri 2020’de ne kadar oldu?)
2020 nöbet ve icap ücretleri (Nöbet ücretleri 2020’de ne kadar oldu?) Sağlık kurumlarında çalışan kamu görevlilerine tuttukları nöbet ve icap nöbeti görevi için ücret ödenir. Sağlık kurumlarındaki kamu görevlilerine izin kullandırılarak karşılanamayan kısımları karşısında ödenen nöbet icap nöbeti ücreti 1 Ocak 2020 tarihiyle artı. Peki, nöbet ücretleri ne kadar oldu? İşte 2020 nöbet ve nöbet icap ücretleri…
18.01.2020 Çalışan Hakları
Danıştay'dan flaş nöbet ücreti kararı
Danıştay'dan flaş nöbet ücreti kararı Binlerce çalışanı ilgilendiren nöbet ücreti kararı. Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, "Acil servislere hizmet veren röntgen ve laboratuvar çalışanlarına ödenmeyen yüzde 50 artırımlı nöbet ücretleri Danıştay kararıyla ödenecek" dedi.
23.09.2019 Çalışan Hakları
KDK'dan çok önemli 'nöbet ücreti' kararı!
KDK'dan çok önemli 'nöbet ücreti' kararı! Kamu Denetçiliği Kurumu hafta sonu Destekleme ve Yetiştirme Kursları için nöbet tutan öğretmenlere ek ders ücreti ödenmesine karar verdi. Karar Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderildi.
11.05.2019 Ekonomi
MEB duyurdu: Ücretler o öğretmenlere yüzde 25 fazla ödenecek!
MEB duyurdu: Ücretler o öğretmenlere yüzde 25 fazla ödenecek! Milli Eğitim Bakanlığı binlerce öğretmeni ilgilendiren yazıyı illere gönderdi. MEB özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere verilen hizmetlerle ilgili Türkiye genelindeki okullara yazı yolladı. Yazıda sıkça sorulan sorulara yanıtlar verildi. Yapılan bilgilendirmede özel eğitim sınıflarında görev yapan özel eğitim öğretmenlerine ve hastane bünyesinde açılan sınıflarda görevli öğretmenlere ödenecek ücretlerin yüzde 25 artırımlı olarak ödenmesi gerektiği vurgulandı.
4.03.2019 Eğitim
Aile hekimlerine yeni düzenleme!
Aile hekimlerine yeni düzenleme! Aile hekimleri, hafta içi 8, hafta sonu ise 16 saat olmak üzere ayda 30 saatten fazla nöbet tutamayacak.
16.05.2017 Sağlık
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. MEB tarafından yapılan duyuru ile sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ve ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı!
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı! Sözleşmeli öğretmen adayları tarafından merakla beklenen mülakat sonuçları açıklandı. Milli eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarına dair merak edilen soruların cevaplarına bu haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nöbet Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nöbet ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.