Nizip

Nizip

Son dakika nizip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nizip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nizip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nizip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nizip gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 nizip haberi bulunmuştur. Tüm nizip haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Gaziantep yerel seçim sonuçları: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Gaziantep belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Gaziantep yerel seçim sonuçları: Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Gaziantep belediye başkan adayları Gaziantep yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Gaziantep iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Gaziantep aday listesi
31.03.2024 Gündem
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı Adana'da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün cep telefonu ile konuştuğu anlar, görüntülerde yer aldı.
10.03.2024 Adana
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan Adana'da 2 çocuğunun annesi, geçen yıl boşandığı Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Feray Balkan'ı (39) öldüren astsubay Seçkin Ergü'nün (39), apartman girişinde pusu kurduğu ortaya çıktı.
9.03.2024 Adana
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı Gaziantep-Şanlıurfa otobanında, bir minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı.
20.10.2023 Yaşam
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı'nda eksik kolon iddiasında rapor detayı
51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı'nda eksik kolon iddiasında rapor detayı Gaziantep’in Nizip ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde 51 kişiye mezar olan Furkan Apartmanı'nın eksik yapıldığı ileri sürülen kolonların binada bulunduğu belirtildi. Gazi Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, eksik olduğu iddia edilen S-9 kolonun bulunduğu ve binanın yıkılmasına ise S-11 kolonunun sonradan kesilmesinin neden olduğu kaydedildi.
1.08.2023 Gündem
Gaziantep'te cenaze namazı sonrası silahlı kavga; 5 yaralı
Gaziantep'te cenaze namazı sonrası silahlı kavga; 5 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde cenaze namazı sonrası iki grup arasında çıkan kavgada, 5 kişi av tüfeği ile vurularak yaralandı.
31.07.2023 Gündem
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı Gaziantep'te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobille kamyon çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Gaziantep’te kamyon ile çarpışan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Lebe (27) hayatını kaybederken, ters dönen kamyonun şoförü yaralandı.
30.05.2023 Gündem
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Gaziantep'te 532 köye helikopterle yardım malzemesi
Gaziantep'te 532 köye helikopterle yardım malzemesi Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinin dağlık kesiminde 532 köyün tamamındaki depremzedelere, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanlığı’na ait  helikopterlerle yardım malzemeleri ulaştırıldı.
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2022! Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2022! Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura çekimi sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ Gaziantep kura sonuçları sorgulama ekranı ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekimleri devam ediyor. 18 Kasım tarihinde başlayan Gaziantep TOKİ kura çelişleri bugün de devam ediyor. Peki, Gaziantep TOKİ kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Gaziantep TOKİ Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi...
19.11.2022 Ekonomi
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.
31.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazada 2 oğlunu kaybeden Gülten Erpek'in ifadeleri, soruşturma dosyasına girdi. İfadesinde, kazadan önce şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve perdeyi düzeltmek istediği sırada aracın kontrolünü kaybettiğini belirten Erpek, "Perdeyle çok uğraştı. Aşırı hızlı gittiğinden dolayı otobüsü toparlayamadı. Otobüs sonra benim olduğum koltuk tarafına, otobüsün sağ tarafına doğru devrildi" dedi.
1.10.2022 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nizip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nizip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.