Nişantaşı Üniversitesi

Nişantaşı Üniversitesi

Son dakika nişantaşı üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişantaşı üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişantaşı üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişantaşı Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişantaşı üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 nişantaşı üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm nişantaşı üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında Adana'nın Çukurova ilçesinde AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi.
20.04.2023 Gündem
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli”
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli” Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal, vakıf üniversitelerine ve YÖK’e seslenerek, “6 Şubat depremlerinden zarar gören üniversite adaylarına sınavsız veya özel artı kontenjanlarla yüzde 100 burslu yükseköğrenim olanağı sağlayalım. Bu bizim milletimize borcumuzdur” dedi.
24.03.2023 Eğitim
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor
Afet Psikolojik Destek Platformu, depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor Ev Okulu Derneği’nin İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Nişantaşı Eğitim Vakfı desteğiyle 6 Şubat depremlerinden etkilenenler için kurduğu Afet Psikolojik Destek Platformu, hizmet vermeye başladığı günden bugüne 6 binden fazla ücretsiz psikolojik destek verdi. Platformu bugüne kadar 710 bin kişi ziyaret etti.
10.03.2023 Gündem
Psikoloji bölümü hocalarından depremzedelere destek
Psikoloji bölümü hocalarından depremzedelere destek İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, depremzede vatandaşlara psikolojik destek vermek amacıyla “Online Psikolojik Destek Hattı” kurdu. ‘Online Destek Hattı’ üniversitenin psikoloji bölümü liderliğinde oluşturuldu.
23.02.2023 Gündem
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler İngiltere merkezli The Ekonomist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.
20.01.2023 Dünya
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor?
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor? Survivor yeni sezonu 15 Ocak'ta başlıyor. Survivor'un yarışmacıları merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan Kardelen Kalender sportif yapısıyla dikkatleri çekti. Survivor Kardelen kimdir, Kardelen Kalender mesleği nedir, ne iş yapıyor? başlandı. İşte 2023 Survivor Kardelen Kalender'in hayatı ve biyografisi...
14.01.2023 Televizyon
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, 100 Yılda 100 Etkinlik kapsamında NFT zirvesine ev sahipliği yaptı. Üniversitenin düzenlediği NFT Zirvesi ve ‘Future Renaissance Collection’ adlı sergi; iş, cemiyet ve sanat dünyasından çeşitli isimleri ağırladı. Zirve kapsamında 50 sanatçı ve 70 eserin yer aldığı NFT eserlerinden oluşan sergiyi öğrenciler büyük bir ilgiyle tek tek gezdi.
19.12.2022 Kültür Sanat
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da! Prof. Şenay Yalçın: Birkaç ay içinde müjdeli haberler alabiliriz
Abdülhamid Han Mavi Vatan'da! Prof. Şenay Yalçın: Birkaç ay içinde müjdeli haberler alabiliriz Abdülhamid Han Gemisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedefe doğru yol almaya başladı. Akdeniz'de doğal gaz arayacak olan gemiye ilişkin Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Şenay Yalçın önemli bilgiler verdi. Yalçın "Fazla değil birkaç ay içerisinde güzel haberleri alabileceğimizi düşünüyorum" dedi.
9.08.2022 Ekonomi
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
'Survivor 2022 All Star' kadrosu belli oldu!
'Survivor 2022 All Star' kadrosu belli oldu! Nişantaşı Üniversitesi'nde AcunMedya Akademi öğrencileriyle buluşan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu tv8 kanalında yeni sezonda 'All Star' formatında yayınlanacak olan 'Survivor 2022' yarışması hakkında açıklamalarda bulundu.
23.11.2021 Magazin
Nişantaşı Üniversitesi 79 öğretim üyesi alacak! Son başvuru tarihi ve şartları…
Nişantaşı Üniversitesi 79 öğretim üyesi alacak! Son başvuru tarihi ve şartları… Nişantaşı Üniversitesi 79 öğretim üyesi alacağını açıkladı. Yayınlanan ilanda son başvuru tarihi ile birlikte diğer şartlar sıralandı.
16.10.2021 Personel Alımı
Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi ücreti ne kadar? Acun medya akademi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur, hangi bölümler var?
Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi ücreti ne kadar? Acun medya akademi başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur, hangi bölümler var? Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun medya akademi başvurusu ve ücreti günün en çok sorgulanan sorularından biri oldu. Acun Medya’nın ilk mezunlarını vermesinin ardından medya akademisi ile ilgili merak edilen sorular da arttı. İşte Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya akademi hakkındaki detaylar…
24.08.2021 Eğitim
Acunmedya Akademi ilk mezunlarını verdi! Acun'dan tüm mezunlara staj!
Acunmedya Akademi ilk mezunlarını verdi! Acun'dan tüm mezunlara staj! İlk mezunlarını veren Acunmedya Akademi'de eğitimlerini tamamlayan Gastronomi, Televizyon ve Dijital bölümü öğrencileri, diplomalarını Acun Ilıcalı'nın elinden aldı. Acun Ilıcalı yaptığı konuşmada, Acunmedya Akademi’den mezun olan tüm öğrencilere staj imkanı sağlayacağı müjdesini verdi.
24.08.2021 Eğitim
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi! İşte YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi! İşte YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih! İyi bir üniversite hayali kuran milyonlarca aday ÖSYM tarafından açıklanacak YKS sonuçlarını bekliyor. Yıl boyu çalışan ve emeklerinin karşılığını alarak istediği bölüme yerleşmek isteyen adaylar başarı puanlarını merak ediyor. YKS adaylarının meraklı bekleyişi sürerken gözler ÖSYM'nin YKS sonuçlarını açıklayacağı tarihe çevrildi. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları hangi gün açıklanacak? YKS tercihleri ne zaman başlayacak? ÖSYM tarih verdi! İşte YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
25.07.2021 Eğitim
YKS'ye giren milyonları kapsıyor! ÖSYM yanlış yaptı! Öğrenciler...
YKS'ye giren milyonları kapsıyor! ÖSYM yanlış yaptı! Öğrenciler... YKS'ye giren milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika açıklaması! ÖSYM’nin Tercih Kılavuzu’nda ön lisansta ek puansız genel sıralamalara yer verildiği için bin 800’ün üzerindeki programda 30 binden 366 bine varan oranda bir sıralama kayması oluştu. Ayrıca ücreti belirtilen bazı bölümlerin puan türü, kontenjanı gibi bilgileri bulunmuyor.
24.07.2021 Eğitim
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir?
Survivor Batuhan Karacakaya kimdir? Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yerini aldı. Sonrasında kırmızı takımla yoluna devam eden Survivor Batuhan elendi. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya nereli, kaç yaşında?
13.06.2021 Magazin
Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi’de hangi bölümler var?
Acunmedya Akademi ücreti ne kadar, eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi’de hangi bölümler var? Acun medya akademi başvurusu ve ücreti günün en çok sorgulanan soruları arasına girdi. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden 'Acun Medya Akademi’nin kurulduğunu ve eğitim vermeye başlayacağı bilgisini paylamasının ardından eğitim ile ilgili aramalar da arttı. 7 Haziran’da Nis¸antas¸ı U¨niversitesi NeoTech Kampu¨su¨ Maslak I·stanbul’da egˆitime bas¸layacak Acunmedya Akademi eğitim başvurusu nasıl yapılır? Acun Medya Akademi eğitim ücreti ne kadar, hangi eğitimler verilecek?
24.05.2021 Gündem
60 yaş üstünde yüzde 1 oranında görülüyor
60 yaş üstünde yüzde 1 oranında görülüyor Son zamanlarda Parkinson hastalığının sık görüldüğünü belirten Nişantaşı Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Aynur Müdüroğlu, nörodejeneretif hastalıkların hücresel tedavisi için patentlenebilir bir protokol oluşturmaya yönelik AR-GE çalışması yapıldığını söyledi. Bu çalışma için Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’na (TUSEB) yaklaşık 1 milyon liralık araştırma fonu ile başvurulduğunu ve projenin kabul edildiğini söyleyen Müdüroğlu, detaylara ilişkin bilgi verdi.
22.05.2021 Sağlık
Ekran süresini ‘yaşın 10 katı dakika’ olarak belirleyin
Ekran süresini ‘yaşın 10 katı dakika’ olarak belirleyin Koronavirüsle birlikte hem yetişkinler hem de çocuklar için ekran başında geçirilen süre uzadı. Çocuk Gelişimi Programı Başkanı Dr. Fatma Özkür Duman, çocuklarını eğlendirmek ve oyalamak için ekrana emanet eden ailelere uyarılarda bulundu. Ekran süresi uzadıkça çocuğun beyin gelişiminin olumsuz etkileneceğini söyleyen Duman, “Çocukların ekran süresi ‘yaşın 10 katı dakika’ olarak belirlenmeli. 6 yaşındaki bir çocuk 60 dakikadan fazla vakit geçirmemeli” dedi.
5.02.2021 Sağlık
Uzmanından ailelere çocukların ruh sağlığı için öneriler
Uzmanından ailelere çocukların ruh sağlığı için öneriler Koronavirüsle birlikte yetişkinlerin günlük yaşantısında olan değişim çocuklarda da oldu. Bu süreçte çocukların ruh sağlığının yetişkinlere göre daha çok etkilendiğini dile getiren Çocuk Gelişimi Programı Başkanı Dr. Fatma Özkür Duman, ailelere önerilerde bulundu.
4.02.2021 Sağlık
Üniversiteler tatil olur mu? Birçok üniversite corona tatili ve sanal eğitim kararı aldı! YÖK açıklama yaptı mı?
Üniversiteler tatil olur mu? Birçok üniversite corona tatili ve sanal eğitim kararı aldı! YÖK açıklama yaptı mı? Üniversiteler tatil olur mu? Bazı üniversiteler corona nedeniyle tatil adımı attı. Türkiye'de ilk Corona virüs vakasının tespit edilmesinin açıklanmasından sonra gündeme gelen okul tatillerine üniversiteler de eklendi. İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verirken Bahçeşehir Üniversitesi ise eğitime online olarak devam edeceğini belirtti. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ise vize sınavlarını erteleme kararı aldı. İşte üniversite tatili haberleri...
12.03.2020 Gündem
Evcil hayvan çocukların sorumluluğunu arttırıyor
Evcil hayvan çocukların sorumluluğunu arttırıyor Evcil hayvanların çocuklarda bağlılık duygusunu geliştirdiğini ve onların sorumluluk bilinci kazanmalarında önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Uzman Aile Terapisti Sim Korçan, “Hayvanları beslemek ve bakımlarını üstlenmek çocukların sorumluluk bilincini, empati, özgüven, sevgi aktarımı duygularını da harekete geçiriyor. Çocuklar hayvanlardan koşulsuz sevgi gördüklerinde tüm duyguları pozitif yönde etkileniyor” dedi.
7.02.2020 Sağlık
Çocuklar dijital cihazlarla okul öncesi dönemde tanıştırılabilir
Çocuklar dijital cihazlarla okul öncesi dönemde tanıştırılabilir Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Nursaç Yıldız, "Okul öncesi dönem (3-5 yaş) dijital cihazlarla tanıştırmak için uygun bir yaş aralığıdır. Bu yaş aralığındaki çocuklar ekran karşısında günde 30 dakika vakit geçirmelidir. İlkokulda bu süre günde 45 dakika, ortaokulda günde 1 saat ve lisede günde 2 saattir" dedi.
29.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Dijital cihazların doğru kullanımı çocuğun ruh sağlığını olumlu etkiliyor
Dijital cihazların doğru kullanımı çocuğun ruh sağlığını olumlu etkiliyor Çocukların günde 1 veya 2 saat dijital cihaz kullanmalarının refahları ve ruh sağlıkları üzerinde olumlu bir etki oluşturduğu ortaya konuldu. Özellikle beyin gelişimleri açısından çocukları hayatlarının ilk iki yılında dijital cihazlara maruz bırakmamak gerektiğinin altını çizen Çocuk Gelişim Uzmanı Nursaç Yıldız, “Daha sonraki yıllarda çocuğu bu cihazlarla planlı ve kademeli olarak tanıştırmak gerekir” dedi.
29.01.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Nişantaşı Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişantaşı üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.