Nine

Nine

Son dakika nine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nine gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 nine haberi bulunmuştur. Tüm nine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi
Brooklyn Nine-Nine yıldızı Andre Braugher yaşamını yitirdi "Homicide" ve "Brooklyn 99" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Emmy ödüllü aktör Andre Braugher 61 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, Homicide dizisindeki rol arkadaşı Ami Brabson ile 30 yılı aşkın bir süredir evliydi. Çiftin üç oğulları vardı.
13.12.2023 Magazin
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor:  Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne?
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor: Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne? Trabzon'un Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybeden Meyveş Morçol'un uzaylı olduğuna inanılıyor. Olay NASA'da görev torunu Prof. Dr. Alaattin Yıldız'ın hikayesini ABD'li UFO bilimcisine anlatmasıyla başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor. Peki, Meyveş Nine kimdir, uzaylı Meyveş olayı nedir?
22.11.2023 Gündem
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı!
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı! Cezaevinden çıkıp babası ve üvey annesine pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu. Adana’da 6 ay önce cinayetten girdiği cezaevinden denetimli serbestlikle tahliye edilen İsmail Babat (38), sık sık tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı.
22.11.2023 Gündem
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı...
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı... Meyveş nine gizemi çözülemedi tam bir efsaneye dönüştü. 1879 yılında Trabzon'da dünyaya gelen ve Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybedttikten sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor.
22.11.2023 Gündem
10 yaşındayken Atatürk'ü gören Nesibe nine o günü anlattı
10 yaşındayken Atatürk'ü gören Nesibe nine o günü anlattı Gaziantep'in islahiye ilçesinde yaşayan Nesibe Kaya (96), Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937 yılında trenle Osmaniye'nin Bahçe ilçesine geldiğini anlatarak, ''Atatürk geldi dediler. Koşarak gittik. Atatürk'ü davul zurnayla karşılayıp, halaylar çekip oynadılar'' dedi.
29.10.2023 Yaşam
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı Esenler'de güpegündüz meydana gelen olay vatandaşlara panik yaşattı. Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan otomobil sürücüsü yaralanırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.10.2023 Gündem
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi
Bakan Varank, yürüme zorluğu çeken 70 yaşındaki kadını Togg ile sandığa getirdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk turda yürüme güçlüğü çektiği için oy kullanamayan 70 yaşındaki Hatice Sevinç’i Türkiye'nin yerli akıllı otomobili Togg ile oy kullanacağı okula getirdi.
28.05.2023 Gündem
Eski kazaklar ‘cecim’ adlı kilime dönüşüyor!
Eski kazaklar ‘cecim’ adlı kilime dönüşüyor! Amasya’da eskiyen kazakların iplerinin sökülüp ‘cecim’ adı verilen kilime dönüştürüldüğü renkli sanatı 76 yaşındaki Güllü nine yaşatıyor.
9.04.2023 Vatan TV
Geleneğin son ustası 76 yaşındaki Güllü Nine! 200 yıldan fazla geçmişe sahip
Geleneğin son ustası 76 yaşındaki Güllü Nine! 200 yıldan fazla geçmişe sahip Amasya’da eskiyen kazakların iplerinin sökülüp ‘cecim’ adı verilen kilime dönüştürüldüğü renkli sanatı 76 yaşındaki Güllü nine yaşatıyor.
9.04.2023 Yaşam
Fitre hangi akrabalara verilmez? Toruna, dayıya, halaya fitre verilir mi? Dede ve nine torununa fitre verebilir mi?
Fitre hangi akrabalara verilmez? Toruna, dayıya, halaya fitre verilir mi? Dede ve nine torununa fitre verebilir mi? Fitre hangi akrabalara verilmez sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan ayı içerisinde müslümanların verdiği fitre konusunda vatandaşlar araştırmaları başladı. Fitre dayıya verilir mi, fitre halaya verilir mi soruları da gündem oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu da fitrenin kimlere hangi akrabalara verileceğini bir fetvayla açıkladı. Akrabalara fitre vermek isteyenler için "fitre verilecek akrabaları" araştırdık.
3.04.2023 Gündem
Marteniçka nedir, marteniçka bilekliği ne zaman çıkarılır? Marteniçka bilekliği hangi ağaca bağlanır, hikayesi nedir?
Marteniçka nedir, marteniçka bilekliği ne zaman çıkarılır? Marteniçka bilekliği hangi ağaca bağlanır, hikayesi nedir? Marteniçka, mart ayının sonu gelince yeniden gündeme geldi. Martın başında başlayarak, sonuna kadar takılan, beyaz ve kırmızı yünden yapılan marteniçkaların ne zaman çıkarılacağı sorgulanıyor. Peki, marteniçka nedir, ne zaman çıkarılır? İşte Marteniçka hikayesinin ayrıntıları.
1.04.2023 Gündem
Sucuktaki gerçek denetimlerde ortaya çıktı! 'Et yerine ot yiyoruz'
Sucuktaki gerçek denetimlerde ortaya çıktı! 'Et yerine ot yiyoruz' İstanbul'da yapılan denetimlerde bazı marketlerde sucuğun et yerine ottan üretilerek satıldığı ortaya çıktı. GLADER Başkan Yardımcısı Selman Bahadır Orhan, özellikle sucukta hile tespit ettiklerini belirterek "Et yerine ot yiyoruz. Maalesef bazı sucuklarda bu tür hilelere şahit olduk. Çok daha profesyonelce yapıldığı için basit laboratuvarda bu hileleri yakalamamız mümkün olmuyor. Denetçiler, hayvansal hücre kullanılmadan yalnızca ot ile üretilmiş hileli sucukları tespit etti" dedi.
29.03.2023 Ekonomi
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler Dolandırıcılar bu kez de ev hanımlarını hedef aldı. Şişli'de iki çocuk annesi Hüsnegül Demirci, sosyal medyada, 'Evde Paketleme Acentesi' adı altında verilen sabun paketleme ilanını gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçti. Her şey aylık 7 bin 500 lira kazanma hayali ile bu işe başvurması ile başladı. Dolandırılmadığı yetmediği gibi tehditlere de maruz kalan Hüsnegül Demirci, yaşadığı kabusu detayları ile anlattı.
29.03.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
86'lık Raife nine sosyal medyanın yeni fenomeni oldu!  Hareketi milyonlarca kez izlendi
86'lık Raife nine sosyal medyanın yeni fenomeni oldu! Hareketi milyonlarca kez izlendi Elazığ’ın merkeze bağlı Zenteriç köyünde yaşayan 86 yaşındaki Raife Erdem paylaştığı videolarla sosyal medyada kısa sürede fenomen oldu. Videoları milyonlarca kez izlenip beğeni yağmuruna tutuluyor.
28.01.2023 Yaşam
‘Sezer nine’ alarmı! 2 saat uğraştılar, neden yaptığı sonradan ortaya çıktı
‘Sezer nine’ alarmı! 2 saat uğraştılar, neden yaptığı sonradan ortaya çıktı Antalya’da bir apartmanın 10’uncu katındaki dairede yalnız yaşayan 82 yaşındaki Sezer nine, eline ne geçirdiyse evinin penceresinden sokağa fırlattı. Polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve mahalle sakinlerinin alarma geçtiği olayda, kaldırımdan geçenler ile park halindeki araçları korunmak için seferber olundu.
20.01.2023 Yaşam
Esenler'de otobüs bekleyenlere otomobil çarptı: 1'i ağır 6 yaralı
Esenler'de otobüs bekleyenlere otomobil çarptı: 1'i ağır 6 yaralı Esenler'de otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otobüs bekleyenlere çarptı. Kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı
17.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, selzede Zülfiye ninenin evine misafir oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, selzede Zülfiye ninenin evine misafir oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşan sel felaketi sonrası verdiği sözü tutarak 75 yaşındaki Zülfiye Ceylan’ın evine misafir oldu. Zülfiye nine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hazırladığı pide ve sarmaları ikram ederek, "Çok şükür evimde sevinçle ve mutlulukla ağırladım" dedi.
7.01.2023 Gündem
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tarihi sosyal konut projesinin temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Türkiye Yüzyılı'nın hangi müjdelere sahne olacağını gösteriyorsunuz. 8 milyona yakın başvuruyla devletine güvenen ve bu kutlu yolda bizi her daim destekleyen 85 milyon kardeşimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Biz sizlere sevdalıyız, milletimize aşığız, dualarına talibiz. Milletimizin gönlüne talibiz" dedi.
25.10.2022 Siyaset
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 12 gözaltı  İstanbul'da 6 ilçede 12 adrese yapılan operasyonda çatışma bölgelerindeki DEAŞ üyeleriyle bağlantılı oldukları tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı. 
12.08.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Nine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.