Ünlü oyuncu Ümit Oğuz, evinin kapılarını Evim Şahane'ye açtı!
Evrim Akın bu hafta, “Lezize Nine” ve “Fiko” karakterleriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Umut Oğuz’un evine konuk oldu.

Adanalı dizisinin sevilen karakterlerinden Lezize Teyze ve Fiko karakterine hayat veren Umut Oğuz, havuz manzaralı 3+1 evinin kapılarını ilk kez Kanal D izleyicileri için açtı!
Geniş dairesinde sıcak ve samimi bir atmosfer yaratan Oğuz, hem dekorasyon tarzını hem de evin eğlenceli detaylarını paylaştı.

Üç oda bir salon, havuz manzaralı evinin her detayıyla kendisi ilgilenen Oğuz, tablolara özel ilgi duyduğunu söyledi.

Salonda koyu renk köşe takımı, büyük bir yemek masası ve kitaplık yer alıyor. Ünlü oyuncu rengarenk tablolarla salona sanat galerisi havası vermiş.

Yatak odasına sade ve modern bir hava katan oyuncu beyaz bir koltuk ve şifonyerle odayı tamamlamış.

Umut Oğuz misafirleri için de ayrı bir oda tasarlamış, beyaz ve şık odada annesinin ördüğü yatak örtüsü dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncunun mutfağı oldukça düzenli. Oğuz fırsat buldukça mutfağa girdiğini söylüyor.

HER SABAH BU MANZARAYA UYANIYORLAR
Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin yaşadığı evler her zaman merak konusu olmuştur. Oturdukları semtlerden, dekorasyon tercihlerine kadar her şey ilgi ile takip ediliyor... Bir de manzaraları var merak edilen...

BOĞAZ MANZARALI 5+1 EVİ GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTIRDI
Ünlü sanatçı 5+1 Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı!
5 oda 1 salondan oluşan deniz manzaralı evinin kapılarını Kanal D izleyicilerine açan Aslı Hünel yine adından söz ettirdi.
7 yıldır Savaş Yurtsever ile mutlu bir evliliği olan Hünel, iş dışında zamanını evinde geçiriyor.

Hünel evinin her detayıyla kendisi ilgilenmiş. İki ayrı kısımdan oluşan salonun her alanı farklı farklı tasarlanmış.adından söz ettirdi.
Bir tarafta gri koltuklar dikkat çekiyor, diğer tarafta ise lacivert köşe takımı yer alıyor.

Gösterişli avizeler, dev şamdanlar, kahverengi bir büfe ve üzerindeki şık objeler salonun tasarımını tamamlıyor.adından söz ettirdi.
Hünel salonundan bahsederken "Gold, gümüş üstünde de ağaç var. Üçü bir arada kullanılabiliyor. Mesela bu tarzın ismi var fütüristik" diyor.

Yıllardır sahnede olan Hünel’in kıyafet odası bir mağazayı andırıyor. Üç bölümden oluşan oda, kostüm, günlük kıyafet ve ayakkabılar için düzenlenmiş…

Oldukça büyük bir bahçe içinde yer alan evin manzarasından ise yarımada görünüyor.
Evrim Akın ile evin terasına çıkan Hünel, pandemiyi burada geçirdiklerini söyledi.

Usta oyuncu Serpil Çakmaklı 3+1 evinin kapılarını açtı
Evrim Akın, Türk Sineması’nın esmer güzeli, Yeşilçam’ın efsane ismi Serpil Çakmaklı’nın deniz manzaralı yazlık evine konuk oldu.

Serpil Çakmaklı, şehrin yoğunluğundan sıkıldığında soluğu 3+1 yazlık evinde alıyor...
Çakmalı'nın evinde oyma desenli mobilyalar dikkat çekiyor... Nostaljik eşyalar gold detaylarla hareketlendirilmiş.
Ünlü oyuncu salonda kullandığı açık renk koltuklar ortama ferah bir hava katmış.
Eskitme büfenin önünde altın varaklı büyük bir yemek masası yer alıyor.

Evin mutfak bölümü, salondaki ihtişamın aksine oldukça sade... Tavana uzanan beyaz dolapları, antrasit renk ile tamamlanmış…
Serpil Çakmaklı'nın en çok kullandığı alanların başında deniz manzaralı balkonu geliyor...

MasterChef Esra 10 gün önce taşındığı dubleks evinin kapılarını açtı
Katıldığı yemek yarışması programıyla adını duyuran Esra Tokelli dubleks evinin kapılarını ilk kez Kanal D izleyicileri için açtı.
Yarışma sonrası değişen hayatını anlatan Tokelli, "Mutfakta olmak beni çok mutlu ediyor." dedi.

Yaklaşık 10 gün önce yeni evine taşınan Tokelli, dairesini alırken en çok mutfağına dikkat etmiş.
Zamanının çoğunu bura geçiren ünlü şef, salon büyüklüğündeki mutfağında sadeliği ön planda tutmuş.
İlk bakışta genişliği ile dikkat çeken mutfak yemek masası ile tamamlanmış.

Esra Tokelli, 7 yaşında yemek pişirmeye başladığını ve mutfakta olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. “O yaşlarda, babam bir rahatsızlık geçirmişti. Annem hastaneden gelince kardeşim ve ağabeyim aç kalmamalıydı. Mutfakta dolabı açtım ve yemek pişirdim,” dedi.

Siyah ve yeşil koltuklar, televizyon ve küçük bir dolaptan oluşan salon ise gösterişten uzak. Tokelli, “Tek isteğim huzur. Para ve mal mülk gözümde yok. İşimi iyi yapmak, huzurlu olmak istiyorum,” ifadelerini kullandı.

Yatak odasını da gösteren ünlü şef burada da sadeliği tercih etmiş... Sadece yatağın olduğu odada duvardaki tuğla detaylı işleme dikkat çekiyor. Odasında dolap sevemeyen Tokelli kıyafetler için ise ayrı bir alan ayrılmış.

Popstar Aydan 6 oda bir salon dubleks evinin kapılarını açtı! Bir yanda deniz bir yanda orman....

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve bir döneme damga vuran 'Popstar'ın iddialı yarışmacılarından Aydan Kaya evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına açtı.

Dubleks evinde 4 yaşındaki oğlu Fatih, 2 yaşındaki kızı Hanzade ve annesi Gamze Hanım ile birlikte yaşayan Kaya merak edilenlerini de anlattı.
Sarıyer'de orman ve deniz manzaralı 6 oda bir salon dublekste oturan Kaya, zamanının çoğunu burada ailesiyle geçiriyor.

Oldukça büyük bir salona sahip olan evde, koltuklar, sehpa ve şık avize göze çarpıyor. Yemek masası ve şömine eve ayrı bir hava katıyor.
Evin üst katında ise sade ve gösterişten uzak bir yatak odası var. Ünlü isim kıyafetleri için de ayrı oda planlamış.

Evin en dikkat çeken yerlerinden biri de mutfağı. Gri ve beyaz tonların hakim olduğu mutfak oldukça geniş.
Yemek konusunda marifetli olan Kaya, zaman zaman mutfakta vakit geçirdiğini söylüyor.

ALDATILDIĞIMI HİSSETİM
2020 yılında edebiyat öğretmeni Teoman Şafak ile nikah masasına oturan Kaya, hamileyken aldatıldığını anlattı;
"Ben hissettim. O tabii asla kabul etmedi. Hamile olduğum dönemdi, biraz gönül kayması mı diyeyim bir şeyler oldu. Geçti o dönem, biz ayrıyız... 1.5 senedir ama sık sık görüşüyoruz."
Çocuklarıyla kendine yeni bir hayat kuran Aydan Kaya'nın aynı binada bir dairesi daha var...

Ünlü oyuncu her gün bu manzaraya uyanıyor! Üç katlı havuzlu villada doğa ile iç içe...
Bizi Birleştiren Hayat dizisinde 'Münevver' karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkan Nilgün Kasapbaşoğlu, Sarıyer'deki üç katlı villasının kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.

Ailesiyle birlikte yaşayan oyuncu orman manzaralı evinde huzur bulduğunu söyledi.
Kahverengi, gri ve hardal sarısı tonların hakim olduğu evde gösterişli eşyalardan ziyade şık ve spor mobilyalar tercih edilmiş.
Aksesuar olarak bol bol çerçeve kullanılmış.

Usta oyuncunun havuzlu ve geniş bahçeli villası modern ve spor mobilyalarla döşenmiş.
Salon, yemek masası ve mutfak giriş katında yer alıyor. Salondan bakıldığında orman manzarası dikkat çekiyor.

Evin mutfağı ise oldukça geniş. Beyaz dolaplar mutfağı daha da ön plana çıkarıyor.