Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil

Son dakika Nil Karaibrahimgil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nil Karaibrahimgil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nil Karaibrahimgil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nil Karaibrahimgil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nil karaibrahimgil gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 nil karaibrahimgil haberi bulunmuştur. Tüm nil karaibrahimgil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı!
Nil Karaibrahimgil Kuruçeşme Açıkhava’yı salladı! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam sesi, şarkıları ve kostümleriyle müziğin sıra dışı ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırladı.
11.08.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Nil Karaibrahimgil'in ikinci el şıklığı!
Nil Karaibrahimgil'in ikinci el şıklığı! Önceki gün yüzü olduğu markanın lansmanında görüntülenen Nil Karaibrahimgil, açık yüreklilikle muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı ikinci el kıyafetleri daha çok tercih ettiğini de açıkladı.
9.11.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı Kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile geçtiğimiz yıl haziran ayında nikah masasına oturan Ece Çeşmioğlu, yaklaşık beş ay önce kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu, bebeğiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
29.07.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi...
Ünlü şarkıcı ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi... Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, mutlu bir evlilik sürdürdüğü reklamcı Serdar Erener ve oğlu Aziz Arif ile tatil yapıyor. Erener Ailesi, Bodrum'un ıssız koylarına demirleyen teknelerinde görüntülendi. Şarkıcı, önce kitap okumasını, daha sonra denize girmesini istediği oğlunun elinden tabletini almak zorunda kaldı.
9.07.2022 Magazin
Bursa’da Nil Karaibrahimgil rüzgarı
Bursa’da Nil Karaibrahimgil rüzgarı Bu yıl 60.'sı gerçekleştirilen Uluslararası Bursa Festivali başladı. Ünlü piyanist, besteci ve yorumcu Fahir Atakoğlu’nun, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası eşliğindeki muhteşem konseriyle başlayan Bursa’daki sanat yolculuğu bu akşam pop müziğin sevilen sesi Nil Karaibrahimgil ile devam etti.
15.06.2022 Magazin
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün ilham veren hikayelerinin yer aldığı "Dünya Ortak Evimiz" kitabının tanıtımı yarın yapılacak.
31.05.2022 Siyaset
Boğaz konserleri geri döndü! Kuruçeşme'de görkemli açılış
Boğaz konserleri geri döndü! Kuruçeşme'de görkemli açılış Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Açıkhava Konserleri önceki akşam Nil Karaibrahimgil konseri ile başladı.
15.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
Aleyna Tilki'ye destek
Aleyna Tilki'ye destek Nil Karaibrahimgil, Aleyna Tilki’nin ‘Retrograde’ parçasına destek verdi.
6.03.2021 Magazin
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı!
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı! Oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve dizi sitenden ayrıldığını açıklamıştı. Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu, hastanelik oldu.
8.01.2021 Magazin
Nil Karaibrahimgil: Karantina yerine koza diyelim
Nil Karaibrahimgil: Karantina yerine koza diyelim Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, sosyal medya hesabından paylaştığı son video ile evde kaldığımız bu zamanları karantina yerine koza olarak adlandırabileceğimiz söyledi.
21.04.2020 Magazin
Bostancı'da Nil Karaibrahimgil rüzgarı!
Bostancı'da Nil Karaibrahimgil rüzgarı! Nil Karaibrahimgil, en sevilen şarkılarını geçtiğimiz akşam Bostancı'da seslendirdi.
24.02.2020 Magazin
Nil Karaibrahimgil: Bakan sorunca yutkundum
Nil Karaibrahimgil: Bakan sorunca yutkundum Ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil,“İlkokullarımızda çalacak zili besteler misiniz” diye sorduğunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önce bir yutkundum" dedi.
16.09.2019 Eğitim
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu Sertab Erener’in 120 Dakika, Konser, Gösteri ve Ötesi sloganı ile 3 yıldır kapalı gişe sergilenen Sertab'ın Müzikali, bu sezon Zorlu PSM'de izleyici ile buluşuyor. Sezonun ilk gösterisi önceki akşam yenilenmiş haliyle sahnelendi. Müzikalin sezondaki ilk gösterisinin özel konuğu Sezen Aksu'ydu.
13.09.2019 Kültür Sanat
Okullarda çalınacak zil şarkısı belli oldu!
Okullarda çalınacak zil şarkısı belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,"Bu zili hazırlamamızın temel sebebi, sınıflar ve okullar sadece belirli akademik içeriklerin paylaşılması için değildir. Orası bir hayat sahnesidir, sınıflarımızdaki, koridorlarımızdaki, okul bahçelerimizdeki her şey eğitimin bir parçasıdır"
6.09.2019 Eğitim
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
Oğlunu böyle kaçırdı!
Oğlunu böyle kaçırdı! Nil Karaibrahimgil önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
15.05.2019 Magazin
Bakan Selçuk’tan velilere mektup
Bakan Selçuk’tan velilere mektup Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan dolayısıyla velilere mektup yazdı.
22.04.2019 Eğitim
Nil ve Kalben'den flaş karar! Konserler iptal
Nil ve Kalben'den flaş karar! Konserler iptal Kalben ve Nil Karaibrahimgil, güvenlik görevlisinin bir kadın müşteriyi darp ettiği gerekçesiyle Dorock XL’taki konserlerini iptal etti. Ünlü şarkıcılar, bu kararlarını Twitter’da duyurdu.
23.03.2019 Magazin
Külliye'de 8 Mart'a özel koruyucu aile yemeği
Külliye'de 8 Mart'a özel koruyucu aile yemeği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Bakım ve eğitim masrafları devlet tarafından karşılanan bu çocuklarımıza açacağınız şey sadece gönülleriniz. Bir insana, içinde bayram sabahlarının, yaz tatillerinin, karne günü kutlamalarının birlikte geçirildiği bir çocukluğu hediye etmekten daha anlamlı ne olabilir?" dedi.
7.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nil Karaibrahimgil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nil karaibrahimgil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.