Nike

Nike

Son dakika nike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nike gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 nike haberi bulunmuştur. Tüm nike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen  3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı..
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen 3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı.. Taksim İstiklal, Mall of İstanbul, MarkAntalya, Trabzon Forum, İzmir Westpark DEICHMANN mağazaları  “3.0 yeni konsept” mimari ile yenilenerek müşterilerin hizmetine açıldı.
21.03.2023 Advertorial
Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı!
Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı! Galatasaray 2022-2023 sezon dış saha ve iç saha formalarını tanıttı. Sarı kırmızı renkleriyle buluşan takımın sembolü, Galatasaray’ın klasik parçalısına yeni bir soluk getiriyor. “Birlikte Kükre” mesajıyla görücüye çıkan koleksiyon taraftarın da gündeminde. Sarı kırımızılı taraftar, Galatasaray’ın yeni sezon formalarının fiyatını araştırıyor. Peki, Galatasaray’ın yeni sezon formaları çıktı mı? Galatasaray yeni formaları ne kadar? GS yeni sezon forma fiyatı!
22.07.2022 Futbol
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Spor, düzenli beslenme ve fit vücuda sahip oldu Avrupa'nın en iyi markalarını peşinden koşturdu! Azat İpek hakkında bilinmeyenleri anlattı... Oyunculuk ve modellik kariyerine liseyi bitirdikten hemen sonra başlayan Azat İpek kusursuz bir vücut ve başarılı bir çalışma için düzenli spor ve beslenmeye özen gösterin tavsiyesinde bulundu.
15.04.2022 Diğer Sporlar
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar...
Rusya Devlet Başkanı Putin köşeye sıkıştı! Dünya devi şirketlerden kritik karar... Ukrayna'yı işgal ederek tüm dünyanın tepkisini çeken Rusya için yaptırım kararları peş peşe alınmaya devam ediyor. Dünya devi şirketler Rusya'ya karşı aldıkları kararları açıkladı.
2.03.2022 Dünya
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır? Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021 Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi?
Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli? Metecan James Birsen ile Selin Ciğerci sevgili mi? 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, boşanmalarının ardından yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Ciğerci de hakkında çıkan haberleri doğrulamış, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise Selin Ciğerci’nin sevgilisinin 'basketbolcu’ olduğunu iddia etmişti. O basketbolcunun Metecan Birsen olduğu dile getirildi. Söz konusu gelişmenin ardından Metecan Birsen kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.10.2021 Gündem
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur'
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur' Dezavantajlı kız çocukları için Nike ve Sosyalben Vakfı’nın desteğiyle kendi adını taşıyan akademi kuran milli voleybolcu, Ebrar Karakurt, “Sadece tek bir kız çocuğunun bile hayatına dokunmak benim için tarif edemeyeceğim kadar anlamlı” dedi...
19.08.2021 Gündem
Moda devi H&M mağazalarını tek tek kapatıyor
Moda devi H&M mağazalarını tek tek kapatıyor İsveçli moda devi H&M, Çin boykotunun hedefi haline gelmesinden aylar sonra Çin'de satışlarının düştüğünü açıkladı.
2.07.2021 Ekonomi
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo...
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo... Son dakika haberine göre; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin Uygurlara soykırım yapıldığı suçlamasıyla bazı Çin hükümeti yetkililerine yaptırım uygulamasının ardından Pekin ile Batı arasındaki mücadelenin yeni perdesinde özel şirketler sahne alıyor. Pamuk, bu sert kavganın ana aktörü.
24.05.2021 Ekonomi
Pfizer isimli ilaç devine Türk logosu!
Pfizer isimli ilaç devine Türk logosu! Pfizer-BioNTech ortaklığındaki koronavirüs aşsını Türk çiftin geliştirmesinin ardından bir Türk tasarımcı da Amerikan ilaç devinin yeni logosuna imza attı. Sabri Akın isimli tasarımcı Pfizer’ın 70 yıllık kurumsal kimliğini yeniledi.
17.01.2021 Dünya
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku!
Ünlü iş adamı Nevzat Aydın'a takip şoku! Yemek Sepeti’nin İstanbul Şişli’deki genel merkezini farklı tarih ve saat dilimleri içerisinde farklı açılardan görüntülendiği tespit edildi. Bina yönetimi 4 gün boyunca farklı araçlarla yüzleri maskeli kişilerin keşif hazırlığında ileri sürerek şirkete mail attı. Mailde Yemek Sepetinin CEO’su Nevzat Aydın’ın binaya farkı kapılardan giriş yapması konusunda uyarı yapılınca Nevzat Aydın adli makamlardan yardım istedi.
21.12.2020 Yaşam
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaşlar bir yandan karbonhidrat ağırlıklı beslenirken bir yandan da hareketsiz bir yaşam sürüyor. Yaz aylarının yaklaşması ve karantina sürecinin yavaş yavaş sona erecek olması nedeniyle birçok kişi evde spor yapmaya da başladı. Burada mobil uygulamalar devreye girerek insanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik ücretsiz...
26.04.2020 Ekonomi
Liverpool'da sponsor krizi! Lig devam ederse...
Liverpool'da sponsor krizi! Lig devam ederse... Corona virüs nedeniyle ertelenen Premier Lig’de Liverpool, büyük bir kriz daha yaşıyor. Kırmızılılar’ın 30 Haziran’a kadar forma sponsoru New Balance, sonrasında Nike... Ancak lig haziran sonuna kadar bitmezse, temmuzda hangi markayı taşıyacağı tartışılıyor
18.04.2020 Futbol
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik!
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik! Van'da düzenlenen 'Güvenlik Korucularının Hizmetiçi Eğitim Programı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'ye yönelik önümüzdeki günlerde çok büyük bir operasyona hazırlandıklarını belirterek, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti, başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" dedi. Bakan Soylu, DEAŞ'ın çok önemli bir adamının Suriye'de yakalandığını ve sorgusunun devam ettiğini açıkladı.
13.11.2019 Gündem
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı Dünyanın dev e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba, 2009 yılında başlattığı Bekârlar Günü kampanyasının bu yılki açılışında rekora koşuyor. 12 saatte 30 milyar dolara ulaşıldı.
11.11.2019 Ekonomi
'Koşucular' Nobel aldı!
'Koşucular' Nobel aldı! Türkiye’de büyük bir ilgi gören Polonyalı yazar Olga Tokarczuk’un yazdığı, Neşe Taluy Yüce’nin Türkçe’ye çevirdiği ‘Koşucular’ kitabın 2018 Nobel Edebiyat Ödülü’nü aldı.
11.10.2019 Kültür Sanat
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama Tarihçi-Seyahat Yazarı ve İstanbul Uzmanı Saffet Emre Tonguç, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'a konuştu.
4.07.2019 Televizyon
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla, çocuklar e-ticaret sitelerinde daha aktif olmaya başladı. İnternet üzerinden alışverişe olan ilgi son iki ayda üç kattan fazla artarak %2’den %9’a ulaştı. Bu veriler, ebeveyn kontrolü işlevine sahip Kaspersky Lab ürünlerinden elde edilen anonim istatistiklere dayanarak hazırlanan yıllık çocuk güvenliği raporunda bir araya getirildi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi...
Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi... Beşiktaşlı Adriano Correia hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı İspanyol yargısı tarafından hapis ve para cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.
4.04.2019 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'ya istihdam müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi.
25.03.2019 Siyaset
Müslümanlardan büyük tepki: Piyasadan geri çekin
Müslümanlardan büyük tepki: Piyasadan geri çekin Amerikan spor giyim markası Nike'ın piyasaya sürdüğü yeni spor ayakkabı modelinin altında Arapça "Allah" yazısını andıran bir logonun kullanılması Müslümanların tepkisine yol açtı.
30.01.2019 Dünya
Ronaldo’yu 1 milyar dolardan edecek tecavüz davası
Ronaldo’yu 1 milyar dolardan edecek tecavüz davası Kathryn Mayorga adlı 34 yaşında bir kadın 2009’da dünyanın en çok kazanan futbolcusu Ronaldo’nun Las Vegas’taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü.
7.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.