Nikah Memuru

Nikah Memuru

Son dakika nikah memuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikah memuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikah memuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Memuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah memuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 nikah memuru haberi bulunmuştur. Tüm nikah memuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler Osmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023 Yaşam
Tanıştıkları dağın zirvesinde nikahları kıyıldı
Tanıştıkları dağın zirvesinde nikahları kıyıldı Antalya'da Sema Doğan ile Oğuz Öztürk çifti, tanıştıkları 1651 metrelik Çalbalı Dağı'nın zirvesinde evlendi. 3 saatlik tırmanışın ardından zirveye ulaşarak nikah kıydıran çift, unutulmaz anları kayıt altına aldı.
13.06.2022 Yaşam
Nikah memuru nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler nikah memuru olamaz?
Nikah memuru nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler nikah memuru olamaz? Nikah memuru olmak isteyen pek çok kişi bu konuda detaylı bir şekilde araştırma yapıyor. Nikah memuru olmak için belli başlı bazı şartları taşımak gerekiyor. Medeni kanunun kabul edilmesi ile birlikte resmi olarak evlenmek isteyen çiftler için nikah yapılması gerekliliği çıktı. Bu nikahı resmiyete bağlayan kişiye ise nikah memuru denir.
15.02.2022 Çalışma Hayatı
Nikah dairelerinde 02.02.2022 yoğunluğu!
Nikah dairelerinde 02.02.2022 yoğunluğu! Küçükçekmece’de nikah tarihlerini, 02.02.2022 tarihine denk getirerek özel ve akılda kalıcı bir tarih yapmak isteyen çiftler, evlendirme salonlarında yoğunluk oluşturdu. Özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda 'evet' dedi.
2.02.2022 Yaşam
Yonca Evcimik: Süleyman Demirel 45 dakika nikahı bekledi
Yonca Evcimik: Süleyman Demirel 45 dakika nikahı bekledi Yonca Evcimik, Türkiye'nin 9'uncu cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile yaşadığı bir anısını anlattı. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Süleyman Bey 45 dakika nikahımızın kıyılmasını bekledi" dedi.
30.10.2021 Magazin
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek...
Ünlü iş adamının milyonluk mirası bakıcısına kalmıştı! Şok gerçek... Ünlü iş adamının milyarlık mirası evlendiği bakıcısına kalmıştı, evlendikleri gün hakkında şok gerçek ortaya çıktı. 5 sene önce hayatını kaybeden Ermeni iş adamı Arman Gostan Vartanyan'ın mirası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ölmeden kısa süre önce bakıcısı Zarine Güloğlu ile evlenen Vartanyan'ın oğlu Sevağ şikayetçi oldu. Savcılık 'düzmece raporla sahte evliliği' tespit etti. 6 kişi hakkında dava açıldı.
21.12.2020 Gündem
1 Temmuz İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi! Düğünlerde oyun olacak mı, yemek yasak mı? Düğünlerde maske ve sosyal mesafe olacak mı?
1 Temmuz İçişleri Bakanlığı düğün genelgesi! Düğünlerde oyun olacak mı, yemek yasak mı? Düğünlerde maske ve sosyal mesafe olacak mı? Koronavirüs salgını kapsamında 4 aydır kapalı olan düğün salonları bugün açıyor. Düğünler sıkı tedbirler eşliğinde yapılacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile düğün sezonu başladı. Evlilik hayali kuran çiftler ve misafirleri düğünler için belirlenen kurallara göre hareket edecek. Peki, Düğünlerde oyun olacak mı, yemek yasak mı? Düğünlerde son durum nedir? İşte 1 Temmuz düğün genelgesi…
1.07.2020 Gündem
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları!
Düğünler nasıl yapılacak? Düğünlere corona virüs ayarı! İşte yeni düğün kuralları! Corona virüs nedeniyle düğünlere de kısıtlama getirilmişti. Evlilik hayali kuran pek çok genç salgın nedeniyle düğünlerini ertelemek durumunda kalmıştı İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu yeni genelge gönderdi. Peki, Düğünler nasıl yapılacak? Düğün salonları ne zaman açılacak? İşte yeni düğün genelgesi!
24.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine 'düğün' genelgesi gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu genelge gönderdi.
24.06.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması! Düğünler nasıl, kaç kişilik olacak Tören, kutlama ve takı merasi nasıl yapılacak?
Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması! Düğünler nasıl, kaç kişilik olacak Tören, kutlama ve takı merasi nasıl yapılacak? Sağlık Bakanlığı düğünlerin nasıl olacağına yönelik bir açıklama yaptı. Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak. Peki düğünler kaç kişilik olacak? Nasıl yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı düğün açıklaması…
17.06.2020 Gündem
Düğün salonları kuralları belli oldu! Düğünler nasıl olacak? 1 Temmuz düğün şartları neler?
Düğün salonları kuralları belli oldu! Düğünler nasıl olacak? 1 Temmuz düğün şartları neler? Düğünler nasıl olacak? Düğünlerde oynama olacak mı? soruları merak ediliyordu. Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak. İşte düğün salonları kuralları…
16.06.2020 Gündem
Nikah ve düğün salonlarında alınması gereken önlemlerle ilgili rehber  güncellendi
Nikah ve düğün salonlarında alınması gereken önlemlerle ilgili rehber güncellendi Sağlık Bakanlığınca, yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde alınacak tedbirler doğrultusunda, nikah ve düğün salonlarına maske takılarak girilmesi, tören ve kutlamalar sürecinde de takılması, oyun, dans, halay ve fotoğraf çekimi gibi yakın temas gerektiren durumlardan da uzak durulması gerektiği belirtildi.
16.06.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ni güncelledi
Sağlık Bakanlığı, 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi'ni güncelledi Sağlık Bakanlığı'nca 'Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre; nikah salonunda, uğurlama ve takı merasiminde tokalaşma ya da kucaklama-sarılma yapılmayacak, yakın teması önlemek amacıyla takılar sandık ya da benzeri bir toplama kutusuna bırakılacak.
16.06.2020 Gündem
Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak?
Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak? Corona virüs nedeniyle ara verilen düğünlerle ilgili İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde düğün ve nikah merasimleri için temas ve sosyal mesafe vurgusu yapıldı. Peki, Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak? İşte İçişleri Bakanlığı nikah genelgesi...
14.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'nikah' genelgesi gönderdi...
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'nikah' genelgesi gönderdi... Nikahlarda tokalaşma veya temasa neden olan davranışlardan uzak durulacak, mesafe korunacak. Hediyeler uygun yere konulacak bir kutuya bırakılabilecek. Nikah mekanlarında temasa neden olabilecek dans, oyun amaçlı müzik yayını yapılmayacak, misafirlerin dinlemesine yönelik müzik yayını yapılabilecek.
13.06.2020 Gündem
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında olan Neşeli Günler bugün bile hala severek izlediğimiz filmlerden. Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit’in tadına doyum olmaz oyunculuklarını sergiledikleri Neşeli Günler filmi Şener Şen, Ayşen Gruda ve Oya Aydoğan gibi önemli oyunculardan oluşan geniş bir oyuncu kadrosu ile çekilmiştir. Peki, Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri ile Neşeli Günler filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2020 Gündem
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri… Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam FOX TV'de ekranlarında izleyici ile buluştu. Çalgı Çengi İkimiz fimini izleyenler arama motorlarından film ile ilgili araştırmalara başladı. Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu ise aranan konuların başını çekiyor. Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
28.04.2020 Gündem
Nikah memurunun yaptığı şoke etti! 140 bin lira...
Nikah memurunun yaptığı şoke etti! 140 bin lira... Edirne'nin Uzunköprü Belediyesi’nde nikah memuru olarak görev yaparken 140 bin TL “zimmet” suçlamasıyla açığa alınan ve hakkında dava açılan sanık, ilk duruşmasında aldığı paraları belediyeye teslim etmediğini itiraf ederek “ bu işleyiş daha önceki nikah memurlarında da devam ediyordu” savunması yaptı.
19.02.2020 Yaşam
Damat şakanın bedelini ağır ödedi!
Damat şakanın bedelini ağır ödedi! Aydın’ın Karacasu ilçesinde şaka yapmak için nikah memurunun sorusuna hayır yanıtı veren damat hayatının şokunu yaşadı. Nikah memuru Erdinç Büyükgümüş’ün nikahı iptal etmesi üzerine yaklaşık 90 dakika boyunca şaka yaptığını anlatmaya çalışan damat sonunda muradına erdi ama bir daha şaka yapmamaya tövbe etti.
18.09.2019 Yaşam
Damat şakanın bedelini ağır ödedi!
Damat şakanın bedelini ağır ödedi! Aydın’ın Karacasu ilçesinde şaka yapmak için nikah memurunun sorusuna hayır yanıtı veren damat hayatının şokunu yaşadı. Nikah memuru Erdinç Büyükgümüş’ün nikahı iptal etmesi üzerine yaklaşık 90 dakika boyunca şaka yaptığını anlatmaya çalışan damat sonunda muradına erdi ama bir daha şaka yapmamaya tövbe etti.
18.09.2019 Yaşam
Evlenmek için özellikle bugünü seçtiler!
Evlenmek için özellikle bugünü seçtiler! Evliliğe ilk adımı atacak çiftlerin, nikah günü olarak 9 Eylül 2019'u tercih etmesi, Tekirdağ'daki evlendirme dairesinde yoğunluğa neden oldu.
9.09.2019 Gündem
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu Bu hafta 40'ın konuğu oyuncu Talat Bulut oldu.
19.06.2019 Televizyon
İşte sürpriz nikahın hikayesi
İşte sürpriz nikahın hikayesi Oyuncu Şebnem Bozoklu, kendisine de sürpriz olan nikah törenine dair detayları sosyal medya hesabından paylaştı.
26.03.2019 Magazin
Battal İlgezdi hakkında soruşturma başlatıldı
Battal İlgezdi hakkında soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Ataşehir'in eski CHP'li belediye başkanı Battal İlgezdi için görevli olmadan nikah kıydığı gerekçesiyle yeni bir soruşturma açıldı.
23.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Memuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah memuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.