Nihan Yönel

Nihan Yönel

Son dakika nihan yönel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihan yönel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihan yönel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihan Yönel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihan yönel gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 nihan yönel haberi bulunmuştur. Tüm nihan yönel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel boşanıyor! Mutlulukları iki yıl sürdü
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel boşanıyor! Mutlulukları iki yıl sürdü Futbolculuk kariyerinden sonra Survivor'daki performansıyla adından söz ettiren Sercan Yıldırım iki yıl önce Nihan Yönel ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin mutluluğu kısa sürdü. Yıldırım, boşanma kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
19.06.2023 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi aşk pozlarını paylaştı! Nihan Yönel güzelliğiyle büyüledi...
Survivor Sercan Yıldırım'ın eşi aşk pozlarını paylaştı! Nihan Yönel güzelliğiyle büyüledi... Survivor All Star 2022 sezonu birbirinden hızlı yarışmacılarla izleyiciyi ekrana kilitliyor. 2020 yılında katıldığı Survivor'a yeniden dahil olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, adaya gelmeden kısa bir süre önce Nihan Yönel ile evlenmişti. Eşi Sercan Yıldırım ile aşk pozunu paylaşan Nihan Yönel, güzelliğiyle dikkat çekti.
15.02.2022 Magazin
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel evlendi! Survivor yarışmasındaki dostları yalnız bırakmadı...
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel evlendi! Survivor yarışmasındaki dostları yalnız bırakmadı... 'Survivor 2020' yarışmasına mücadelesi ve söyledikleriyle damga vuran eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun zamandır aşk yaşadığı Nihan Yönel ile nikah masasına oturdu. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.
6.12.2021 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım gece yarısı sevgilisinin kapısına dayandı!
Survivor Sercan Yıldırım gece yarısı sevgilisinin kapısına dayandı! Survivor 2020'nin sevilen yarışmacılarından Sercan Yıldırım yarışma sonrası gönlünü Nihan Yönel’e kaptırdı. Yıldırım, sevgilisine gece yarısı evlenme teklifi etti. Çift o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
9.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihan Yönel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihan yönel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.