Aşk Pozu

Aşk Pozu

Son dakika aşk pozu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk pozu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk pozu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Pozu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk pozu gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 aşk pozu haberi bulunmuştur. Tüm aşk pozu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı
Demet Şener - İbrahim Kutluay arasındaki dava sonuçlandı Demet Şener, boşanma protokolüne aykırı davranarak oğlu Ömer’in diş tedavi ücretini karşılamadığı iddiasıyla eski eşi İbrahim Kutluay’a açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Kutluay’ın 50 bin 342 liralık tedavi masrafını ödemesine karar verdi.
21.09.2023 Magazin
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar Geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ve sevgilisinin kendisinden çok daha genç olması nedeniyle eleştirilen Berdan Mardini, aşka geldi. Talay ile yeni pozlarını yayınlayan ünlü isim, bu sefer gönderisini yorumlara kapattı.
21.09.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu!
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etmişti. Dalkılıç, son olarak sevgilisiyle yeni bir paylaşım yaptı.
19.09.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin! Son paylaşımları olay oldu Tarkan ile yaşadığı büyük aşkla adını duyuran Bilge Öztürk (43), fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
14.09.2023 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu! İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı!
Şevval Şahin ameliyat masasına yattı! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, 2018'de Türkiye Güzeli seçildiği zaman burnu estetikli olduğu için eleştirilere maruz kalmıştı. Şahin, eleştirilere daha fazla dayanamayıp bıçak altına yattı.
12.04.2023 Magazin
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi!
Şevval Şahin ve sevgilisi aşka geldi! Katıldığı güzellik yarışması ile ünlenen Şevval Şahin, sevgilisiyle sık sık sosyal medya hesabından pozlarını paylaşıyor.Şahin, bu paylaşımlara bir yenisini ekledi. İşte aşk pozları...
10.04.2023 Magazin
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi!
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi! Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile ilişkisini noktalayan Onur Tuna, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Onur Tuna'nın kalbini meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı. Ünlü çiftin aşkı tam gaz devam ediyor. İkiliden Yasemin Yazıcı, sevgilisiyle çektirdiği romantik bir pozu takipçileriyle paylaştı.
5.04.2023 Magazin
Burak Özçivit'in sırrı Fahriye Evcen'de: 'Birlikte seçiyoruz' deyip açıkladı
Burak Özçivit'in sırrı Fahriye Evcen'de: 'Birlikte seçiyoruz' deyip açıkladı Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, şıklığını Fahriye Evcen'e borçlu olduğunu söyleyerek "Eşimle birlikte seçiyoruz" dedi. Çift, önceki akşam da Etiler'deydi. İftara gelen çiftten Evcen, çocuklarının yanlarına gittiklerini söyledi ve "Bana çocuk bakmak kolay geliyor" açıklamasında bulundu.
1.04.2023 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi! Geçtiğimiz aylarda ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alan magazin dünyasının dikkat çeken çiftlerinden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi.
29.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu!
Demet Şener ve sevgilisinden aşk pozu! Eski manken Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile Şile'ye gitti.
7.12.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo aşka geldi!
Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo aşka geldi! Bir dargın bir barışık aşk yaşayıp geçtiğimiz aylarda ilişkilerine tekrardan bir şans veren Şeyma Subaşı ve Meedo evlilik kararı almıştı. Meedo aşka geldi ve sosyal medyadan romantik bir paylaşımda bulundu.
28.11.2022 Magazin
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!
Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi! MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yarışmanın çekimleri için gittiği Pamukkale'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle romantik bir poz verdi.
27.11.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı!
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, ilk buluşmalarının yıl dönümlerini kutladı. Bir dönem evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak; romantik mesajlarıyla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
19.11.2022 Magazin
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı!
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı! 'Survivor 2021’de şampiyon olan İsmail Balaban yarışma bittikten sonra gönüllüler takımından İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Balaban, İlayda Şeker ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında nişanlanan ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanırken, takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
18.11.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı!
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı! Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan ile aşk pozu!
Buse Varol'dan Alişan ile aşk pozu! Bir süre evliliğinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol ve Alişan çifti zor günleri atlattı. Ünlü çift çocuklarıyla geçirdiği keyifli anları sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan 32 yaşındaki ünlü isim, son olarak Alişan'la bahçede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
3.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Pozu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk pozu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.