Gazete Vatan Logo
Magazin Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!

Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, yarışmanın çekimleri için gittiği Pamukkale'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle romantik bir poz verdi.

Somer Sivrioğlu sevgilisiyle aşk pozu verdi!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sivrioğlu, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kayabaşı ile aşk yaşıyor.  Acun Medya'da çalışan ikili, önceki gün MasterChef Türkiye'nin çekimi için Pamukkale'ye gitti.

BALONDA ROMANTİK POZ

Çift, çekim için gittikleri şehirde romantik anlar geçirmeyi de ihmal etmedi. Sabahın erken saatlerinde kalkarak balona binen çift, romantik bir poz verdi. Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Kayabaşı, Sivrioğlu ile balonda verdiği romantik pozu da paylaştı.

TEK CELSEDE BOŞANDI


Aynı ekipte çalıştığı Kayabaşı ile yakınlaştığı ortaya çıkan Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz sene iki çocuğunun annesi Aslı Sivrioğlu ile tek celsede boşandı. İlişkilerini artık göz önünde yaşayan ikili, sosyal medya hesaplarından zaman zaman birlikte çektirdikleri fotoğrafları da yayınlıyor. Ünlü şef, kızı Derin Sivrioğlu'nu da sevgilisi Pınar Kayabaşı ile tanıştırdı.

Haberin Devamı