Neslihan Atagül Dizi

Neslihan Atagül Dizi

Son dakika Neslihan Atagül dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Atagül dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Atagül dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Atagül Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 neslihan atagül dizi haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neslihan Atagül İngiltere'ye gitti! Tedavi...
Neslihan Atagül İngiltere'ye gitti! Tedavi... Uzun süredir sağlık sorunları ile gündeme gelen güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık durumu nasıl? Hayranları son durumunu merak ediyor. Atagül'ün hastalığı ile ilgili yeni gelişme...
30.03.2021 Magazin
Neslihan Atagül'den bir kötü haber daha!
Neslihan Atagül'den bir kötü haber daha! Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayranlarını üzen Neslihan Atagül'den bir kötü haber daha geldi. Ünlü oyuncu sosyal medyadan duyurdu
19.01.2021 Magazin
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti!
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti! Neslihan Atagül 'Kara Sevda'nın veda partisinde konuştu. Atagül; '74 bölüm gecemiz gündümüz birlikte geçti. Bir aile gibi olduk. Hatta aile olduk.' dedi.
24.05.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza!
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza! Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Neslihan Atagül reklam yıldızı oldu. Neslihan Atagül'ün yaptığı reklam anlaşmasından kazanacağı rakam ise dudak uçuklattı...
11.04.2017 Magazin
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi?
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi? Ah Belinda nerede çekildi, Aaahh Belinda filmi çekimleri hangi ilde ve semtte yapıldı? Sosyal dizi film platformu Netflix'in yeni Türk filmi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde çekti. Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili'nin yer aldığı film 1986 yılında beyaz perdede gösterilen Ah Belinda filminin modern uyarlamasıdır. İşte Ah Belinda filminin çekildiği il ve semtler…
6.04.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda?
Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse gündemde! Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan Kral Kaybederse’nin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Sosyal medyada gündem olan Kral Kaybederse dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak isim ve dizinin yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Peki, Kral Kaybederse dizisi konusu ne? Kral Kaybederse oyuncuları kim? Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi Kral Kaybederse hangi kanalda? İşte Kral Kaybederse oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler…
23.02.2022 Magazin
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
Neslihan Atagül'den takipçisine: Ne yapayım?
Neslihan Atagül'den takipçisine: Ne yapayım? Sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılan oyuncu Neslihan Atagül, bir takipçisinin "Küsüm sana" yorumuna sessiz kalmadı.
26.03.2021 Magazin
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
Sefirin kızı bugün, bu akşam var mı? Bu akşam Sefirin Kızı yeni bölüm var mı? Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmasının ardından dizi hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Tuba Büyüküstün’ün diziye transfer edilmesinin ardından merak doruktayken, Star TV yayın akışında Sefirin Kızı’nın 36. tekrar bölümü ile ekranlara geleceği görüldü. Peki, bu akşam Sefirin Kızı dizisi var mı? Bugün Sefirin Kızı yeni bölüm var mı?
25.01.2021 Gündem
Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman başlıyor? Sefirin Kızı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Corona virüsü nedeniyle ara verilen dizi setleri normalleşme adımlarının atılmasıyla yeniden başlıyor. Sete ara verilen dizilerden biri de başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’n paylaştığı Sefirin Kızı dizisi oldu. Sefirin Kızı dizisinde yeni bölüm hazırlıklarının başladığı konuşuluyor. Peki, Sefirin Kızı ne zaman başlıyor yeni bölüm çekildi mi?
5.06.2020 Gündem
Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?
Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? Sefirin Kızı dün akşam yayınlanan 7. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerini güzel oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı dizi kısa süre içerisinde reyting sıralamasında zirveye oturan Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün bitmesi üzerine aratılmaya başladı. Peki Sefirin Kızı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? İşte detaylar…
4.02.2020 Gündem
Sefirin Kızı konusu nedir? | Seferin kızı ne zaman başlıyor?
Sefirin Kızı konusu nedir? | Seferin kızı ne zaman başlıyor? Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü buluşturan dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı dizi 16 Aralık'ta başlıyor.
7.12.2019 Gündem
Şaşkına çeviren sürpriz
Şaşkına çeviren sürpriz Güzel oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'ya Vuslat dizisinin setinde doğum günü sürprizi yaptı. Doğulu, eşinin sürprizi karşısında şoke oldu.
20.04.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Büyük sürpriz! Çağatay Ulusoy ile Ayça Ayşin Turan...
Büyük sürpriz! Çağatay Ulusoy ile Ayça Ayşin Turan... Netflix’in ilk yerli dizisinin çekimleri yakında başlıyor. Çağatay Ulusoy'un yeni partneri Ayça Ayşin Turan oldu.
1.03.2018 Magazin
Neslihan Atagül: Evet, kavga ettik; ancak...
Neslihan Atagül: Evet, kavga ettik; ancak... Eşi Kadir Doğulu'yla yaşadığı tartışma ile gündemde olan oyuncu Neslihan Atagül, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.
7.02.2018 Magazin
Sürpriz ikili!
Sürpriz ikili! Geçen ay Emmy ödülü kazanan ‘Kara Sevda’ dizisinin ardından ekranlara ara veren Neslihan Atagül’ün yeni projesi belli oldu.
9.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.