Neslihan Atagül İnstagram

Neslihan Atagül İnstagram

Son dakika Neslihan Atagül instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Atagül instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Atagül instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Atagül İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 neslihan atagül instagram haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neslihan Atagül: Evet, kavga ettik; ancak...
Neslihan Atagül: Evet, kavga ettik; ancak... Eşi Kadir Doğulu'yla yaşadığı tartışma ile gündemde olan oyuncu Neslihan Atagül, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.
7.02.2018 Magazin
Kavga iddialarına fotoğraflı yanıt!
Kavga iddialarına fotoğraflı yanıt! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun kavga ettiği iddia edilmişti.
6.02.2018 Magazin
Neslihan Atagül 'bebek' istiyor!
Neslihan Atagül 'bebek' istiyor! Son olarak 'Kara Sevda' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, çocuk sahibi olmak için doğru zamanı beklediğini söyledi.
7.11.2017 Magazin
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti!
Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi şok etti! Neslihan Atagül'ün lisedeki sevgilisi ünlü oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgili Atagül için, "Şöhret olunca babasını bile unuttu." dedi.
3.10.2017 Magazin
Neslihan Atagül herkesi şoke etti!
Neslihan Atagül herkesi şoke etti! Güzel saçlarıyla herkesin beğenisini kazanan Neslihan Atagül, takma saçlarını çıkarıp makyajsız yakalanınca herkes şoke oldu.
2.10.2017 Magazin
Neslihan Atagül kendinden geçti!
Neslihan Atagül kendinden geçti! Çılgın dansların kadını, oyuncu Neslihan Atagül'ün kendinden geçtiği anlar objektife böyle yansıdı.
20.08.2017 Magazin
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü!
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü! Aşklarını dolu dizgin yaşayan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, sosyal medyada yayımladıkları romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
14.08.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı Kadir Doğulu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül, tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı. İkilinin göl üzerindeki ağaca kurulu hamakta uzandıkları poza beğeni yağdı.
29.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti!
Neslihan Atagül 'Kara Sevda'ya veda etti! Neslihan Atagül 'Kara Sevda'nın veda partisinde konuştu. Atagül; '74 bölüm gecemiz gündümüz birlikte geçti. Bir aile gibi olduk. Hatta aile olduk.' dedi.
24.05.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza!
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza! Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Neslihan Atagül reklam yıldızı oldu. Neslihan Atagül'ün yaptığı reklam anlaşmasından kazanacağı rakam ise dudak uçuklattı...
11.04.2017 Magazin
Neslihan Atagül'ün 3 milyon sevinci!
Neslihan Atagül'ün 3 milyon sevinci! Kişisel Instagram sayfasındaki takipçi sayısı 3 milyon olan oyuncu Neslihan Atagül sevincini paylaştı.
28.11.2016 Magazin
Neslihan Atagül düğün sonrası soyismini değiştirdi
Neslihan Atagül düğün sonrası soyismini değiştirdi Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evlendikten sonra ilk iş olarak soyismini değiştirdi
11.07.2016 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı!
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı! Geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti!
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti! Şimdilerde aynı dizide oynayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti her fırsatta birbirlerine olan aşklarını ifade ediyor. Neslihan Atagül, önceki gün katıldığı bir söyleşide, "O kadar çok seviyorum ki onu, o ne isterse gerçekten yapmaya hazırım" sözleriyle dikkat çekmişti. Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu'ya eşinin kendisi hakkında söyledikleri soruldu.
13.12.2022 Magazin
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp'
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün fotoğrafına yorum! 'Bu nedir? Ayıp' Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, araç içinde verdiği dikkat çeken bir pozu Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun sosyal medyaya damga vuran ve binlerce beğeni alan pozuna ilk yorum ise eşi Kadir Doğulu'dan geldi.
29.10.2022 Magazin
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı!
Neslihan Atagül paylaştı,yorum yağdı! Neslihan Atagül, sosyal medyada hesabından yeni pozlarını paylaştı. Atagül, bornozlu kareleriyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Paylaşımına, ünlü isimler de dahil birçok kişi yorum yaptı.
11.10.2022 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye! Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizide 'Avukat Macide'yi canlandıracak. Atagül'ün partneri ise eşi Kadir Doğulu oldu. Güzel oyuncu, mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşine övgüler yağdırdı.
3.08.2022 Magazin
Engin Akyürek'ten karavan pozu!
Engin Akyürek'ten karavan pozu! 'Sefirin Kızı' dizisinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile başrolleri paylaşan Engin Akyürek, geçtiğimiz sene Instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirmişti. Sık sık çektirdiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan oyuncu, bu kez sevimli dostuyla karavanda poz verdi.
20.01.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'ı düşürdü!
Murat Dalkılıç'ı düşürdü! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.
26.09.2021 Magazin
Neslihan Atagül aşka geldi! 'Kahramanım'
Neslihan Atagül aşka geldi! 'Kahramanım' ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ nedeniyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılan Neslihan Atagül, film çekimleri için Antalya’ya giden eşi Kadir Doğulu’yu yalnız bırakmadı. Atagül, Doğulu ile birlikte çekilen yeni karesini sosyal medya hesabından yayınladı.
8.02.2021 Magazin
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu!
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu! Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.