Neslihan Atagül Aşk

Neslihan Atagül Aşk

Son dakika Neslihan Atagül aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Atagül aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Atagül aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Atagül Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 neslihan atagül aşk haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neslihan Atagül herkesi şoke etti!
Neslihan Atagül herkesi şoke etti! Güzel saçlarıyla herkesin beğenisini kazanan Neslihan Atagül, takma saçlarını çıkarıp makyajsız yakalanınca herkes şoke oldu.
2.10.2017 Magazin
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü!
Kadir Doğulu'nun saçlarını ördü! Aşklarını dolu dizgin yaşayan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, sosyal medyada yayımladıkları romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
14.08.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı
Neslihan Atagül'den aşk paylaşımı Kadir Doğulu'nun kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül, tatilden romantik bir fotoğraf paylaştı. İkilinin göl üzerindeki ağaca kurulu hamakta uzandıkları poza beğeni yağdı.
29.06.2017 Magazin
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza!
Neslihan Atagül'den 1.2 milyon TL'lik imza! Son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından Neslihan Atagül reklam yıldızı oldu. Neslihan Atagül'ün yaptığı reklam anlaşmasından kazanacağı rakam ise dudak uçuklattı...
11.04.2017 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü çıldırtan olay
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü çıldırtan olay Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül aşk tam hızıyla devam ediyor. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül önceki gece gazetecilere yakalandı. Ünlü oyuncular bu olaydan sonra çok sinirlendi.
27.11.2014 Magazin
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti!
Kadir Doğulu: Benim hedefim eşimin memnuniyeti! Şimdilerde aynı dizide oynayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti her fırsatta birbirlerine olan aşklarını ifade ediyor. Neslihan Atagül, önceki gün katıldığı bir söyleşide, "O kadar çok seviyorum ki onu, o ne isterse gerçekten yapmaya hazırım" sözleriyle dikkat çekmişti. Etiler'de görüntülenen Kadir Doğulu'ya eşinin kendisi hakkında söyledikleri soruldu.
13.12.2022 Magazin
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: O benim ilham kaynağım!
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: O benim ilham kaynağım! Şimdilerde 'Gecenin Ucunda' adlı dizide birlikte rol alan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, geçtiğimiz gece 10'uncu yılını kutlayan bir derginin düzenlediği etkinliğe katıldı. Aşk dolu bakışları dikkat çeken çiftten Doğulu, eşi hakkında kullandığı övgü dolu sözlerle kısa sürede gündem oldu.
26.11.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan Atagül'e romantik kutlama: Her yeni yaşın bizi daha güzel günlere götürüyor!
Kadir Doğulu'dan eşi Neslihan Atagül'e romantik kutlama: Her yeni yaşın bizi daha güzel günlere götürüyor! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında dünyaevine girdi. 'Gecenin Ucunda' adlı dizide eşi Kadir Doğulu ile izleyici karşısına çıkacak olan Neslihan Atagül, dün 30 yaşına bastı. Kadir Doğulu eşinin yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
21.08.2022 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu açıklaması: Muazzam bir hediye! Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yazar Peride Celal'in 1963 yılında kaleme aldığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizide 'Avukat Macide'yi canlandıracak. Atagül'ün partneri ise eşi Kadir Doğulu oldu. Güzel oyuncu, mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşine övgüler yağdırdı.
3.08.2022 Magazin
Neslihan Atagül aşka geldi! "Olduğun her gün şölen senin!"
Neslihan Atagül aşka geldi! "Olduğun her gün şölen senin!" Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisinde rol alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Birlikte çıktıkları tatilden fotoğrafları yayınlayan güzel oyuncunun aşk dolu notu dikkat çekti.
20.04.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin
Erkek arkadaşına yaptığı iyilik ve sonrasında yaşadıkları gündem oldu!
Erkek arkadaşına yaptığı iyilik ve sonrasında yaşadıkları gündem oldu! Erkek arkadaşına böbreğini bağışlayan kadın önce aldatıldı sonra terk edildi. Colleen Le isimli kadın başından geçenleri bir videoya çekip TikTok'a yükledi. Görüntüler kısa sürede viral oldu.
23.01.2022 Dünya
Murat Dalkılıç'ı düşürdü!
Murat Dalkılıç'ı düşürdü! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.
26.09.2021 Magazin
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu!
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu! Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Magazin
Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 21. Bölüm ne zaman?
Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sefirin Kızı 21. Bölüm ne zaman? Pazartesi günlerinin sevilen yapımlarından Sefirin Kızı dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanında Nare ve Sancar yüzleşiyor. Menekşe'nin, Sancar'ın odasından çıkması Nare'yi çılgına çeviriyor. İşte sevilen dizi Sefirin Kızı'nın 21. bölüm fragmanı...
23.09.2020 Gündem
Sefirin Kızı konusu nedir? | Seferin kızı ne zaman başlıyor?
Sefirin Kızı konusu nedir? | Seferin kızı ne zaman başlıyor? Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü buluşturan dizinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı dizi 16 Aralık'ta başlıyor.
7.12.2019 Gündem
Neslihan Atagül-Kadir Doğulu'nun romantik tatili
Neslihan Atagül-Kadir Doğulu'nun romantik tatili Doğa aşığı Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu, önceki gün lüks otellerde para saçmak yerine Karadeniz’de kamp kurup doğanın kalbinde baş başa aşk tazeledi.
4.09.2019 Magazin
'Gönlünü, gözünü, sözünü, canını sevdiğim...'
'Gönlünü, gözünü, sözünü, canını sevdiğim...' Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyadan 3. evlilik yıldönümlerini kutladı.
9.07.2019 Magazin
Şaşkına çeviren sürpriz
Şaşkına çeviren sürpriz Güzel oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'ya Vuslat dizisinin setinde doğum günü sürprizi yaptı. Doğulu, eşinin sürprizi karşısında şoke oldu.
20.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.