Gazete Vatan Logo
Magazin Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü çıldırtan olay

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü çıldırtan olay

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül aşk tam hızıyla devam ediyor. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül önceki gece gazetecilere yakalandı. Ünlü oyuncular bu olaydan sonra çok sinirlendi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ü çıldırtan olay

Yolda karşılaştıkları Özge Özpirinçci ile sohbetleri ise adeta sokağı inletti. Nişantaşı City's çıkışı el ele yürüyen kadir doğulu sevgilisi Neslihan Atagül ve Kemal Doğulu marketin önünde Özge Özpirinçci ile buluştular. Bol kahkahalı koyu bir sohbete dalan Özge Özpirinçci ile Kadir Doğulu bir ara eller havaya çak yapınca etraftakilerde şaşkınlıkla izlediler. Neslihan Atagül Özpirinçci'ye sarılarak Kemal Doğulu'nun evine gittiklerini söyleyerek davet etti. Elinde şimsiyesi Özge ise eve dönmek zorunda olduğunu söyleyerek başka akşama söz verdi. Özge Özpirinçci ile koyu sohbeti noktalayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evlerinin yolunu tutarken hızla karşıya geçmek istedi. Ancak bu sırada yayalar için kırmızı yanıyordu. Ancak sevgililer buna aldırış etmeyince yeşil ışıkta geçen taksici isyan etti. 'Işığı görmüyor musunuz?' diyerek elleriyle sitem eden taksiciyi koşar adım geçerken görmemezlikten gelen sevgililer hayli keyifliydi.

Instagram fotoğrafıyla gündeme gelen Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül'ün kaç yaşında olduğu, oynadığı diziler ve filmler merak ediliyor. İşte ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler...

Haberin Devamı

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Fatih Harbiye dizisinde Neriman rolünde

Hayat Devam Ediyor dizisinde Şirin Bakırcı rolünde

Kalbim Seni Seçti dizisinde Melis rolünde

Canım Babam dizisinde Pınar rolünde

Yaprak Dökümü dizisinde Deniz rolünde

HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI, HANGİ ÖDÜLLERİ KAZANDI?

2012'de Araf filminde Zehra karakterini canlandırdı ve şu ödülleri kazandı:

2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü

2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü

2012 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

2006 yılında İlk Aşk filminde Genç Bahar rolünde oynadı ve 2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Kemal Doğulu'nun Neslihan Atagül fotoğrafı olay oldu 'Bu Tarz Benim ' yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu'nun sevgilisi Neslihan Atagül ile eğlenmeye çıktı. Kemal Doğulu'nun Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı


Kardeşinin sevgilisi Neslihan Atagül ile samimi bir şekilde dans ederken çekilmiş fotoğrafını" Eğlenmek bizim de hakkımız" notuyla paylaşan Kemal Doğulu'yu takipçileri topa tutu. Neslihan Atagül için de "Sevgilisinin abisiyle verdiği poza bak, " gibi yorumlar yapıldı.

Neslihan Atagül, gelen ağır sözler karşında Twitter sayfasından bir takipçisine böyle cevap verdi:

Bakın hanımefendi..

Sevgi ve ahlakı yanlış öğretmişler size. Geçmiş olsun. Yazık Hanımefendi.