Nejat İşler

Nejat İşler

Son dakika Nejat İşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nejat İşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nejat İşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nejat İşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nejat işler gelişmeleri de dahil olmak üzere 556 nejat işler haberi bulunmuştur. Tüm nejat işler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nejat İşler “Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum” açıklamasıyla dikkat çekti
Nejat İşler “Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum” açıklamasıyla dikkat çekti Oyuncu Nejat İşler, önceki akşam Beyoğlu'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan İşler, "Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum" ifadeleriyle dikkat çekti.
27.04.2024 Magazin
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı
Nejat İşler'in son görüntüsü olay oldu! O eski halinden eser kalmadı Nejat İşler'in geçtiğimiz sene alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu.
20.02.2024 Magazin
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak?
Aile dizisi neden final yapıyor? Devin finalde ölüyor mu? Aile son bölümde neler olacak? Aile dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 30. bölümü bu akşam yayınlanıyor. 30 Ocak Salı akşamı final yapacak Aile dizisinin finalinde Devin'in öleceği de araştırılmaya başlandı. Başlangıçta 30 bölüm süreceği açıklanan Aile dizisinin final bölümünde neler olacak?
30.01.2024 Magazin
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı?
Aile dizisi yeni sezonda kimler katıldı? Aile 2. sezon oyuncuları kimler, yeni bölüm bu akşam var mı? Aile dizisi yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler'in yer aldığı The Sopranos uyarlaması Aile 2. sezonuyla bu akşam başlıyor. İlk sezon Aslan ve Devin arasındaki dikkat çeken hikaye yeni sezonda da ilgi toplayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise değişiklikler var. Peki Aile 2. sezonda hangi oyuncular katıldı? İşte detaylar...
3.10.2023 Televizyon
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik
Emre Kınay: 1 yumurtayı tavaya kırar, 3 kişi yerdik Oyuncular Emre Kınay ve Dost Elver, önceki akşam bir mekanda karşılaştı. Emre Kınay, 'Çok zor zamanlar geçirdik.' diyerek samimi açıklamalarda bulundu
5.09.2023 Magazin
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı!
Aile dizisi yeni sezona bir eksikle başlıyor! Ünlü oyuncu veda haberini doğruladı! Aile dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor diyenlere müjdeli haber geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer gibi yıldızların yer aldığı dizi 2. sezonu için gün sayıyor. Aslan ve Devin'in hikayesinin tekrar başlayacağı tarih açıklandı. Ancak bu güzel haberi gölgeleyen bir veda haberi daha var. Aslan yeni sezonda kardeşsiz kalabilir. Peki Aile 2. sezon başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı!
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı! Aile dizisi sezon finalinde silahlar patladı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatltıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümü ekrana geldi. Devin, eline silahı aldı ve gerçek bir Soykan oldu. Evlatlık olduğu ortaya çıkan Cihan, kardeşi Aslan'ı vurdu. Ancak....
30.05.2023 Televizyon
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi!
Aile dizisi ikinci sezon ne zaman? Nejat İşler veda ediyor, Aile 2. sezonda dev kadro şekillendi! Aile dizisi 13. bölümüyle bu akşam sezon finali yapıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümünde bombalar ardı ardında patlıyor. Soykanlar ile Koruzadeler arasında nefes kesen kapışma dizinin ikinci sezonunda da sürmesi bekleniyor. Devin'in hamile kalması Soykan Ailesine bir üye gelirken Koruzadelere kurban verilecek ismin Cihan Soykan'ın olacağı tahmin ediliyor. Peki Aile dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak?
30.05.2023 Televizyon
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürpertti
Aile dizisinde psikolog Devin'in psikolojisi bozuldu! Serenay Sarıkaya o sahnede tüyler ürpertti Aile dizisi 9'uncu bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin son bölümünde son zamanların en iyi sahnesi yer aldı. Psikolog Devin Akın rolünü oynayan Serenay Sarıkaya, kabus sahnesinde izleyiciden alkış aldı.
2.05.2023 Televizyon
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu
Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu Aile dizisi sezon finali tarihi belli oldu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in yer aldığı dizi 30 bölüm olarak tasarlanmıştı. İlk bölümden itibaren beklenen ilgiyi gören Aile dizisinin sezon finali yapacağı bölüm açıklandı.
28.04.2023 Televizyon
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı!
Aile 9. bölüm 2. fragmanı: Devin'in korkunç teklifi Aslan'ı şaşırttı! Aile 9 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Devin'den Aslan'a şaşırtıcı bir teklif geldi. Yağmur'un Soykan ailesinin çiftliğine taşınması Hülya Soykan'ı çıldırttı.
28.04.2023 Televizyon
Aile dizisindeki yemek ne? Aslan'ın en sevdiği, Hülya'nın yaptığı yemek ne? İşte tarifi...
Aile dizisindeki yemek ne? Aslan'ın en sevdiği, Hülya'nın yaptığı yemek ne? İşte tarifi... Aile dizisindeki yemek ne sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Aile ilk bölümüyle dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler ve Nur Sürer'in başrollerini paylaştığı dizide Aslan'ın en sevdiği yemek de merak konusu oldu. Hülya Soykan'ın Aslan'cığına çok seviyor diye 2 kez yaptığı yemeğin ismi ve tarifi ve haberimizde.
21.03.2023 Televizyon
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında?
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında? Aile dizisi Cihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler hakkında araştırmalar başladı. Peki Aile dizisi Cihan hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Aile dizisi ilk hatayı yaptı! Devin ve Yağmur arasındaki sır gözden kaçmadı!
Aile dizisi ilk hatayı yaptı! Devin ve Yağmur arasındaki sır gözden kaçmadı! Aile dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de ekrana gelen dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler yer alıyor. İlk bölümüyle sosyal medyada da çok konuşulan dizinde gözden kaçan bir detay var.
9.03.2023 Televizyon
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu!
İlayda Alişan ve Nejat İşler'in cesur sahneleri çok konuşuldu! İyi Adamın 10 Günü filmi dijital bir platformda yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Nejat İşler, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur ve Barış Falay'ın yer aldığı filme ilk yorumlar gelmeye başladı. Filmde, İlayda Alişan ve Nejat İşler'in yatak sahneleri olay oldu.
8.03.2023 Magazin
Nejat İşler parmakları neden kesildi? Aile dizisi Cihan'ın parmakları neden kesildi?
Nejat İşler parmakları neden kesildi? Aile dizisi Cihan'ın parmakları neden kesildi? Aile dizisinde Cihan karakterini canlandıran Nejat İşler, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği septik şok nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Son yıllarda hiçbir projede yer almayan İşler, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisinde yer aldı. Peki Nejat İşler parmakları neden kesildi?
7.03.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler,önceki akşam arkadaşları ile Cihangir'de bir mekana oturup saatlerce sohbet etti. Oyuncu, depremden dolayı moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.
4.03.2023 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Nejat İşler alkolü fazla kaçırınca hakaretler yağdırdı! Basın mensuplarına çirkin hareket
Nejat İşler alkolü fazla kaçırınca hakaretler yağdırdı! Basın mensuplarına çirkin hareket Asmalımescit’de bir mekanda tanıştığı kız arkadaşı ile objektiflere yansıyan 50 yaşındaki oyuncu Nejat İşler, alkolü fazla kaçırınca ayakta durmakta güçlük çekti. "Zor yürüyorsunuz" sözlerine ise çok sinirlendi ve hakaretler yağdırdı. Arkadaşlarının müdahalesi ile taksiye bindirilen İşler, kameralara orta parmak işareti yaparken, otele giriş yaparken defalarca yere düştü.
16.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nejat İşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nejat işler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.