Nedim Türkmen

Nedim Türkmen

Son dakika nedim türkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nedim türkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nedim türkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nedim Türkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nedim türkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 nedim türkmen haberi bulunmuştur. Tüm nedim türkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar?
Ozan Güven, Berkay Şahin, Kıvanç Tatlıtuğ... Ünlülerin aylık gelirleri ne kadar? Ünlülerin kazançları ne kadar? Mahkemede aylık gelirlerini öğrendiğimiz ünlü isimler kazandıkları para ile şaşırtıyor. Lüks hayatlarını göz önünde yaşamaktan çekinmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncular aylık gelirlerini neredeyse maaşlı çalışan insanlar gibi gösteriyor. Peki ünlüler bunu neden yapıyor? Şarkıcı Berkay Şahin ve Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından dün hakim karşısına çıkan Oyuncu Ozan Güven de mahkemede açıkladığı aylık geliri ile şaşırttı. Akıllara, “Vergi mi kaçırıyorlar” sorusunu getiren ünlülerin bu beyanda bulunmasının sebebi ise bambaşka. Yeminli Mali Müşavir Dr. Nedim Türkmen, “Mahkeme eğer tazminata hükmederse, beyanındaki gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar.” dedi.
22.01.2021 Magazin
Alkollü içeceklere yüzde 15,5 ÖTV zammı
Alkollü içeceklere yüzde 15,5 ÖTV zammı Alkollü içeceklerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) yüzde 15,5 oranında arttı.
3.07.2018 Ekonomi
Orduspor'da istifalar sürüyor
Orduspor'da istifalar sürüyor Mor-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Adem Türkmen ile yönetim kurulu üyesi Cemil Güldaş istifa etti.
12.03.2015 TFF 1.Lig
Orduspor'dan TFF'ye erteleme talebi
Orduspor'dan TFF'ye erteleme talebi PTT 1. Lig'de Orduspor, hafta sonu sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
10.03.2015 TFF 1.Lig
Orduspor taraftarı program bastı!
Orduspor taraftarı program bastı! Altaş TV'de canlı yayınlanan spor programının stüdyosuna giren bir grup Orduspor taraftarı, kulüp başkanı Nedim Türkmen'i istifaya davet etti
23.02.2015 TFF 1.Lig
Fatih Tekke'ye 2 milyon TL...
Fatih Tekke'ye 2 milyon TL... PTT 1. Lig'de ilk yarıyı 7 puanla ligin son sırasında tamamlayan Orduspor’un devre arasında transfer yapması tehlikeye girdi.
7.01.2015 TFF 1.Lig
Başkandan taraftara ağır sözler
Başkandan taraftara ağır sözler Orduspor’da kulüp başkanı Nedim Türkmen, istifasını isteyenlere ilginç bir tweet mesajıyla cevap verdi.
6.01.2015 TFF 1.Lig
'Avrupa'ya kimse gidemeyecek...'
'Avrupa'ya kimse gidemeyecek...' Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, “Sadece Bursaspor değil, Avrupa Kupaları’na kimse gidemeyecek” dedi.
25.12.2014 Süper Lig
Orduspor'da Ziya Doğan dönemi
Orduspor'da Ziya Doğan dönemi PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, Teknik Direktör Ziya Doğan ile anlaştı.
28.11.2014 TFF 1.Lig
Orduspor'da deprem! İstifa...
Orduspor'da deprem! İstifa... PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, Kulüp Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, kulüpteki bütün görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.
12.11.2014 TFF 1.Lig
Orduspor için yardım kampanyası
Orduspor için yardım kampanyası PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da yaşanan ekonomik krizin ardından yardım kampanyası başlatıldı
5.09.2014 TFF 1.Lig
Çarpıcı sözler! 'Kendimi yakarım'
Çarpıcı sözler! 'Kendimi yakarım' PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Altı yıllık yöneticilik dönemimde şu kulüpte hesabını veremediğim bir kuruş olsun, kendimi yakarım" dedi.
3.09.2014 TFF 1.Lig
'Görevi bırakıyorum'
'Görevi bırakıyorum' Ordu'da Türkmen dönemi sona erdi!
22.08.2014 TFF 1.Lig
Orduspor kapanıyor!
Orduspor kapanıyor! Yeni sezon öncesi bir çok oyuncu ile sözleşme imzalayan Orduspor'un maddi sorunlar nedeniyle futbolculara lisans çıkaramıyor.
21.08.2014 TFF 1.Lig
Orduspor'dan bir transfer daha!
Orduspor'dan bir transfer daha! PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Rumen forvet Alexandru Lonita ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
1.08.2013 TFF 1.Lig
Kletskov Orduspor'da
Kletskov Orduspor'da PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un, Özbekistan Süper Ligi'nde forma giyen defans oyuncusu Aleksandr Kletskov ile sözleşme imzaladığı bildirildi.
12.07.2013 TFF 1.Lig
Türkmen'den Fenerbahçe çıkışı!
Türkmen'den Fenerbahçe çıkışı! Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise Bursaspor maçında takımı sahadan çekmeyi düşündüğünü söyledi, Fenerbahçelilerin küme düşmelerine sevindiğini belirtip ilginç bir açıklama yaptı.
5.05.2013 Futbol
Orduspor umutlu
Orduspor umutlu Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Açıkçası takım olarak zor bir durumdayız ama hala umut var" dedi.
26.04.2013 Futbol
'Küme düşmeyi kabul edemeyiz!'
'Küme düşmeyi kabul edemeyiz!' Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen açıklamalarda bulundu.
21.04.2013 Futbol
Kasımpaşa’dan TFF’ye tepki!
Kasımpaşa’dan TFF’ye tepki! Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda karşılaşacakları Orduspor’un seyircisiz oynama cezasının kaldırılmasına tepki gösterdi.
19.04.2013 Futbol
Cuper'in yerine Güler!
Cuper'in yerine Güler! Orduspor'da Arjantinli teknik adam Hector Cuper ile yollar ayrıldı.
13.04.2013 Futbol
'Orduspor ligde kalacak!'
'Orduspor ligde kalacak!' Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen açıklamalarda bulundu.
9.04.2013 Futbol
Yayıncı kuruluşa sert çıktı
Yayıncı kuruluşa sert çıktı Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı
7.04.2013 Futbol
'Ordu ligde kalacak!'
'Ordu ligde kalacak!' Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ligde kalan 7 maçta en yüksek puanı alarak ligde kalacaklarına inandığını söyledi.
3.04.2013 Futbol
‘İstifam kabul edilmedi’
‘İstifam kabul edilmedi’ “G.Antep yenilgisinin ardından istifa kararı aldım. Fakat başkan Nedim Türkmen izin vermedi. Takımın iyiliği için kenara çekilmem gerekiyorsa bunu yaparım.”
31.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nedim Türkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nedim türkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.