Gazete Vatan Logo
Futbol Türkmen'den Fenerbahçe çıkışı!

Türkmen'den Fenerbahçe çıkışı!

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise Bursaspor maçında takımı sahadan çekmeyi düşündüğünü söyledi, Fenerbahçelilerin küme düşmelerine sevindiğini belirtip ilginç bir açıklama yaptı.

Türkmen'den Fenerbahçe çıkışı!

Beyaz TV'de Beyaz Futbol programına bağlanan Türkmen, şöyle konuştu: "Devre arasında takımı sahadan çekmeyi düşündüm. Yediğimiz gol ofsayt, başka pozisyonlar da var. Ayrıca ligde kalma şansımız varken federasyonun maçımızı ayırması yanlış. Özgür Yankaya'nın bu maça atanması skandal. Futbolcuların emeğini çalan hakem dörtlüsü vardı.

ŞAMPİYON OLMUŞ KADAR SEVİNMİŞLER

Küme düşmemizi bu maça bağlamıyorum. Kadromuzu büyük ölçüde koruyacağız, gençlerle tecrübelileri kaynaştıracağız, yeniden Süper Lig'e çıkacağız."

Ertem Şener'in bazı Fenerbahçeli taraftarların, Orduspor'un küme düşmesine sevindiğini belirtmesi üzerine ise Türkmen; "Şampiyon olmuş kadar sevinmişler. 3 Temmuz sürecinde FIFA ve UEFA kuralları çevresinde olması gerekeni söyledik. Ama gerçek gerçektir. Bizim Fenerbahçe veya başka camiayla problemimiz yok. Futbolda birilerinin doğruları söylemesi gerekiyor. Gerçekler acıdır. Sevinebilirler doğal karşılıyorum" diye konuştu.