Nbc

Nbc

Son dakika nbc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nbc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nbc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nbc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nbc gelişmeleri de dahil olmak üzere 615 nbc haberi bulunmuştur. Tüm nbc haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu. Öte yandan İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünya
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti Gazze'deki insani dram artmaya devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5 askeri personelin öldüğünü duyurdu. Gazze sağlık bakanlığı, Şifa hastanesinde iki hasta ve bir prematüre bebeğin öldüğünü söyledi. İsrail Savaş Kabinesi üyesi ve eski Savunma Bakanı Benny Gantz, 'Başbakan Benjamin Netanyahu görevden alınsın' çağrılarını reddetti. Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.
13.11.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor
Dünyanın gözü Türkiye'de! Manşet oldu: Erdoğan'ın açık zaferini gösteriyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde. Son gelişmeleri anbean okurları ve izleyicilerine aktaran dünya basını gelen ilk sonuçları okurlarına böyle duyurdu...
28.05.2023 Dünya
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
Eileen Saki kansere yenik düştü!
Eileen Saki kansere yenik düştü! 'M*A*S*H' adlı dizide 'Rosie' karakterini canlandıran Eileen Saki, 79 yaşında yaşamını yitirdi
4.05.2023 Magazin
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı! Ünlü televizyon kanallarında sunuculuk yapan Kasie Hunt, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan bir olayla gündeme geldi. Hunt, sezaryenle doğurmak için plan yaptığı kızını; evinin banyosunda doğurmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ve peş peşe fotoğraf paylaşan ünlü isim, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.
7.03.2023 Magazin
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı!
Alessandra Ambrosio elmasları gölgede bıraktı! Ünlü model Alessandra Ambrosio’nun elmaslara bürünmüş halde verdiği cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
11.12.2022 Magazin
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu!
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu! 90'lı yılların ünlü grubu Backstreet Boys'un üyelerinden Nick Carter'ın kardeşi, rap şarkıcısı Aaron Carter, Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
6.11.2022 Magazin
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı...
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı... Ukrayna savaşında ağır kayıplar yaşayan Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı kaybetmesinin yankıları sürüyor. Geminin batırılmasından haftalar sonra ABD'den itiraf gibi bir açıklama geldi. 'Rusya vurulan en büyük darbe' olarak nitelendirilen operasyonun detayları bu açıklama ile ortaya çıkarken Saldırıdaki ABD detayı ise kısa sürede gündeme birinci sıradan giriş yaptı.
6.05.2022 Dünya
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Binlerce cana mal olan savaş son dönemde ülkenin doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. ABD'den gelen açıklama ise bu gizem perdesini araladı. İşte savaşın kaderine etki eden kritik adım...
27.04.2022 Dünya
Japonya'dan Ukrayna'ya kimyasal koruyucu giysi yardımı
Japonya'dan Ukrayna'ya kimyasal koruyucu giysi yardımı Japonya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'ya kimyasal silahlara karşı koruma sağlayan giysi ve maske yardımı yapılacağını duyurdu.
19.04.2022 Dünya
Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? Nükleer saldırılardan korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi?
Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? Nükleer saldırılardan korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçilmesi dünyada endişe yaratıyor. Gözler Rusya’nın elinde bulunan nükleer slahlara çevrilirken, NATO, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu açıkladı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Bu açıklamasını sahadaki durumla birleştirince olay daha da ciddileşiyor" açıklamasının ardından pek çok kişi nükleer ve kimyasal saldırılara karşı kullanılabilecek gaz maskelerini araştırmaya başladı. Sıklıkla nükleer gaz maskesi fiyatlarını aramaları yapılıyor. Peki, Nükleer ve kimyasal saldırılara karşı korunmada nükleer gaz maskeleri etkili mi? Nükleer gaz maskesi fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları…
28.02.2022 Dünya
SWIFT hamlesi sonrası Rusya'da panik başladı! Ödemeleri erkenden istediler...
SWIFT hamlesi sonrası Rusya'da panik başladı! Ödemeleri erkenden istediler... Ukrayna'ya başlattığı saldırılar ile dünyanın hedefi haline gelen Rusya'ya karşı en önemli yaptırım adımı atılmak üzere. Rusya SWIFT sisteminden çıkarılabilir. Ülkede bulunan kurumlar da söz konusu ihtimalin ortaya çıkmasının ardından müşterilerinden alacakları ödemeleri erkenden istemeye başladı.
27.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden ilk kez 'dünya savaşı çıkar' dedi: Amerikan vatandaşları derhal Ukrayna'dan ayrılmalı...
ABD Başkanı Joe Biden ilk kez 'dünya savaşı çıkar' dedi: Amerikan vatandaşları derhal Ukrayna'dan ayrılmalı... Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim tırmanırken ülkedeki Amerikalıların derhal ülkeyi terk etmeleri gerektiğini belirten ABD lideri, "Oldukça farklı bir durum ve işler hızlıca karışabilir" diye konuştu.
11.02.2022 Dünya
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’ Koronavirüsün etkisi hala devam ederken, ABD başta olmak üzere dünyadan art arda yeni bir salgın haberi geldi. Gizemli hastalık olarak da bilinen bu salgın, birden çok ülkeye sıçramış hatta ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın ziyaretlerini iptal etmesine neden olmuştu. Havana Sendromu mağdurları yaşadıkları süreci anlattı.
14.10.2021 Dünya
Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı
Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı Ukrayna, 4 adet Bayraktar TB2 İHA kompleksi satın alacak. Rusya ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hava gücünü artırmayı amaçlayan Ukrayna, Türkiye'de üretilen İHA ve SİHA'lardan daha fazlasını istiyor. Peki, Bayraktar TB2 satış fiyatı ne kadar? Bayraktar TB2 İHA teknik özellikleri, motoru, menzili, hızı, faydalı yük ağırlığı…
13.09.2021 Gündem
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Uçakta dehşet! Tacizciyi böyle durdurdular
Uçakta dehşet! Tacizciyi böyle durdurdular ABD'de Philadelphia'dan Miami'ye giden bir uçakta yaşananlar dünyanın gündemine oturdu. Sosyal medya bunu konuşuyor. Hem taşkınlık yaptı hem de iki kadını taciz etti. Diğer yolcuların kabusu oldu. Uçaktaki görevliler başa çıkamadı, çareyi bu yöntemde buldu.
4.08.2021 Dünya
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus-Amerikan ilişkilerinin son yıllarda ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildiğini söyledi.
14.06.2021 Dünya
Biden'ın o sözlerine Putin'den flaş açıklama: Hollywood  maçoluğu
Biden'ın o sözlerine Putin'den flaş açıklama: Hollywood maçoluğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski Başkan Donald Trump'tan daha "öngörülebilir" biri olduğunu dile getirerek Rusya-ABD ilişkilerinin son yılların en düşük seviyesinde olduğunu belirtti.
12.06.2021 Dünya
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin...
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin... Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin sert düşüş hareketiyle yatırımcılarını tedirgin etmeye başladı. 64 bin 813 dolara kadar yükselen Bitcoin 1 aylık süreçte 42 bin 138 dolara kadar geriledi. Yaklaşık 1 aydaki kaybı yüzde 35 oldu.
17.05.2021 Ekonomi
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti! Ölü Ozanlar Derneği, Modern Family, The Streets of New York ve Aşk Kazası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Hollywood efsanesi Norman Lloyd 106 yaşında hayatını kaybetti. Norman Lloyd, Charlie Chaplin ile birlikte rol de almıştı.
12.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nbc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nbc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.