Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!

Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!

Ünlü televizyon kanallarında sunuculuk yapan Kasie Hunt, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan bir olayla gündeme geldi. Hunt, sezaryenle doğurmak için plan yaptığı kızını; evinin banyosunda doğurmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ve peş peşe fotoğraf paylaşan ünlü isim, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!

CNN'de sunuculuk yapan Kasie Hunt, sadece 13 dakika süren doğum sancısının ardından banyosunun zemininde bir kız bebek dünyaya getirdiğini açıkladı. Eşi Matthew Mario Rivera ile Mars (3) adını verdikleri bir oğlu bulunan Hunt, sezaryen doğum yapmayı planlıyordu. Bu sebeple, ikinci bebeklerinin doğumuna son derece hazırlıksız yakalandılar.

PEŞ PEŞE FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI

DailyMail'de yer alan habere göre; kızlarına Grey Hunt Rivera adını veren çiftten Kaise, bebeğin doğum hikayesini Instagram sayfasından paylaşarak, peş peşe fotoğraflar yayınladı.

 

Hunt'ın paylaştıkları arasında, sunucunun acil servis ekibinden biri içeri girerken kucağında yeni doğmuş bebekle banyoda, yerde oturduğunu gösteren bir kare var. Washington, D.C.'deki Sibley Hastanesi'nde çekilen diğer fotoğraflar arasında Kasie ve 40 yaşındaki Matthew'un yeni gelen bebeklerini kucaklayışları ve Grey'in ilk kez ağabeyiyle tanıştırılışı da yer alıyor.

"O KENDİNİ ÇOKTAN TANITTI"

Ünlü isim, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Kocam Matthew Mario Rivera ve ben, kızımız Grey Hunt Rivera'yı tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz; gerçi aslında o kendini çoktan tanıttı. Grey, telefonla yardım çağıracak vaktimiz bile olmadan, sezaryenle dünyaya gelmesi gereken günden 24 saat önce babası tarafından banyo zemininde doğurtuldu. Doğum, 13 dakika sürdü.

"DAHA HEYECANLI OLAMAZDIK"

Haberin Devamı

"Kızımız ilk nefeslerini almadan önceki inanılmaz yoğun anlarda bizimle konuşan ve dakikalar içinde gelerek bizi güvenli bir şekilde hastaneye götüren ekibe müteşekkiriz" diye yazan Hunt, açıklamalarını; "Büyük oğlumuz Mars daha fazla gurur duyamazdı ve biz de dört kişilik bir aile olarak yaşam için daha heyecanlı olamazdık" sözleriyle noktaladı.

2017'DE EVLENDİLER

Washington'da NBC News'ta çalışırken tanışan Kasie ve Matthew, 2017 yılında Virginia, Stanley'deki Shenandoah Woods'ta nikah masasına oturmıştu. TV sunucusu, ertesi yıl oğluna hamile kalmış ancak doğum tarihi yaklaşana kadar ekranda görünmeye devam etmişti.

Hatta o günlerde çok kilo aldığı için internet trollerinin de hedefi haline gelmiş ve bu saçma eleştirilere, 8 aylık hamile olduğunu söyleyerek cevap vermişti.

 

ARALIK AYINDA PAYLAŞTI

Ünlü isim kinci hamilelik haberini ise ilk olarak Aralık ayında paylaşmış ve Mars'ın abi olmak için sabırsızlandığını söylemişti.