Nazlı

Nazlı

Son dakika nazlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.722 nazlı haberi bulunmuştur. Tüm nazlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Her beş kadından birinde görülüyor
Çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Her beş kadından birinde görülüyor Genellikle rutin jinekolojik muayeneler sırasında tesadüfen fark edilen miyomlar, en sık üreme çağı olan 25-45 yaş grubu kadınlarda görülüyor. Rahim içerisinde oluşan büyük veya çok sayıdaki miyomun gebe kalma sürecini olumsuz yönde etkileyebildiğini açıklayan Kadın Hastalıkları, Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan, ülkemizde her 5 kadından 1’inde görülen miyomların tedavisinde erken teşhisin önemini vurguladı.
7.04.2024 Yaşam
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor
Ramazanda hurma tokluk sağlıyor, hafızayı güçlendiriyor Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez meyvesi hurma, vitamin deposu olma özelliği ile talep görüyor. Diyetisyen Merve Sena Nazlı, hurmanın birçok faydasını sıralarken, sadece Ramazan ayında değil normal zamanlarda da hurmanın tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı Seçil Erzan olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle" şeklinde mesaj attığı, Seçil Erzan ise Arda'nın mesajına karşılık , "Çok mahcubum" cevabını verdiği görüldü. Nazlı Can'ın cep telefonunda ise Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'a ait fotoğraflar olduğu tespit edildi.
24.01.2024 Gündem
Uzi ile vurup 'şakalaşıyorduk' demişti! Nazlı Elmas hayatını kaybetti
Uzi ile vurup 'şakalaşıyorduk' demişti! Nazlı Elmas hayatını kaybetti Bayrampaşa'da Eniz Kurtuluş (25) tarafından Uzi ile vurulan Nazlı Elmas (19) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
20.01.2024 Gündem
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası   Bursa’da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nurullah Meral hakkında karar verildi. Her duruşmada "Eşim evin kapısını açınca içeriye yüzü maskeli 4 kişi girdi. Gelen kişiler beni öldürmeye geldiklerini söylediler. Ben de elime bıçak alıp eşimin boynuna dayadım. Bana müdahale edecekler korkusu ile eşimi bıçakladım" savunmasını yapan sanığa akıl sağlığının yerinde olduğu raporunu okuyan mahkeme heyeti, sanık hakkında indirim uygulamadan müebbet hapis cezası verdi.
27.12.2023 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
15.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Fatih Terim detayı ortaya çıktı, saha kenarında imzalatmış
Seçil Erzan'ın telefonundaki sır! Fatih Terim detayı ortaya çıktı, saha kenarında imzalatmış Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişilerin milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Ünlü futbolcular Fernando Muslera, Selçuk İnan, Emre Çolak ve menajer Musa Mert Çetin, ‘gizli fon’ adı altında kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla şikâyetçi oldukları banka müdürü Seçil Erzan ile Ali Yörük, Atilla Yörük, Nazlı Can ve Denizbank’a ‘şimdilik’ 10’ar bin dolarlık alacak davası açtı. Öte yandan Seçil Erzan'ın kırık telefonunda dikkat çeken detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
2.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.